• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de dün 5 tl attım. Allah bereket versin. öbür ayın on beşine kadar açmıcam. dayanamayıp arada açıp sayarım mutlaka.sonra döviz ya da altın habgisi mantıklıyda ona gider para. keşke ücretsiz izinde olmasaydım daha çok biriktirirdim. neyse dönüşüm inşallah muhteşem olacak dört aycık daha sıkıyom dişimi:KK53::D

Kızlar çok uzun süredir size yazamadığım için özür dilerim ama staj okul unuttum burayı :( iyi haberlerim var. 400 liram oldu Bu arada :) her ay 100 tl attım. Dişlerimi bu 15 tatilde yaptırıyorum :) inşallah tabi kısmet :) doktoru araştırıcaz biraz. Paramın üstüne babam ekleyeceğini söyledi sen biriktirme artık yeter dedi ee ben de kabul ettim :D :D Dişlerimi yatırınca size fotoğrafını koyucam :) Hepinize iyi birikimler

Selam kızlar bugun kumbarama 4,75 kr attım....kumabaramdaki yılbaşında biriktirdiğim para ile altın alacaktım ama eksik çıkmıştı bugun baktım tamamlanmış gidip hemen bir ceyrek aldım... Ilk defa hayatımda kendi basıma bu kadar birikim yapıyorum inşallah devamı da gelecek şimdiye kadar 3 ceyrek 2 gram altın yaptım...

selam kızlar
bugün kumbaraya 4 TL gitti
k.pederim oğluşuma hediye almama sözünü tutmuş
az önce geldi, baktım gram altın getirmiş
gelinime takayım dedi ve bana taktı:KK48::KK48:
ay çok mutlu oldum, ben dayanamaz illa oyuncak alır diyordum ama almadan durabilmiş

bakalım benim babam sözünü tutabilecek mi:KK53:

Ohh ne guzel valla cok iyi düşündün sen bu işi:KK66::KK66:

Ohh ne guzel valla cok iyi düşündün sen bu işi:KK66::KK66:
50-100 derken yazık paraları çöpe gidiyordu
her ay yapamasalar da iki ayda 1 grm altın, oğluşumun eğitim parasına katkı olacak
görümcemden gelen oyuncaklar, kıyafetler inan 4 çocuk büyütür
varken neden alsınlar di mi ama:anneadayı:

Selam kızlar bugun kumbarama 4,75 kr attım....kumabaramdaki yılbaşında biriktirdiğim para ile altın alacaktım ama eksik çıkmıştı bugun baktım tamamlanmış gidip hemen bir ceyrek aldım... Ilk defa hayatımda kendi basıma bu kadar birikim yapıyorum inşallah devamı da gelecek şimdiye kadar 3 ceyrek 2 gram altın yaptım...
allah bereket versin:nazar::nazar:
sayıları arttıkça insan daha çok heves ediyor :anneadayı:

ben de dün 5 tl attım. Allah bereket versin. öbür ayın on beşine kadar açmıcam. dayanamayıp arada açıp sayarım mutlaka.sonra döviz ya da altın habgisi mantıklıyda ona gider para. keşke ücretsiz izinde olmasaydım daha çok biriktirirdim. neyse dönüşüm inşallah muhteşem olacak dört aycık daha sıkıyom dişimi:KK53::D
canım ben de ücretsiz izindeyim
bakalım 2.dönem görevime döneceğim
bu birikimler mutfaktan, artırdıklarım
maaşımı almaya başlayınca kısmen askıya aldığım asıl birikimime başlarım
allah azın bereketini versin:nazar::nazar:

Bu aralar öyle oldu benimde nedense faturalar acayip geldi bana elektrik 175 tl doğalgaz 550 tl kumbaraya artık 10 kr atsam kar sayacağım....
ev kaç metrekare arasercim, ayrıca müstakil bina mı?
özellikle doğal gaz sanki fazla mı olmuş?
gerçi havalar da çok soğuk ama
dubleks evlerin ısınması daha mı zor oluyor ki?o_O

Back