Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim sağlıkla sıhhatle büyüt
amin kızlar sağolunallah analı babalı büyütsün cnm
merhaba kızlar
ne zmandır kumbaraya bişiler atamıyorum
geçen hafta kızımı aldım kucağıma çok şükür
günaydınlar efendiimmm
kumbaram bana bakıyor ben kumbarama bakıyorum
aramızda mesafeli bi ilişki var bu ara
selam kızlar
bugün kumbaraya 4 TL gitti
k.pederim oğluşuma hediye almama sözünü tutmuş
az önce geldi, baktım gram altın getirmiş
gelinime takayım dedi ve bana taktı
ay çok mutlu oldum, ben dayanamaz illa oyuncak alır diyordum ama almadan durabilmiş
bakalım benim babam sözünü tutabilecek mi
bn yine erken davrandım bunu okumadan yazdımBu arada kumbaralar ayin 30 da acilcak.opuldunuz.
50-100 derken yazık paraları çöpe gidiyorduOhh ne guzel valla cok iyi düşündün sen bu işi
canım ufak birikimleri küçümsememek lazımgünaydın kızlar bu ay 60tl birikmiş
allah bereket versinSelam kızlar bugun kumbarama 4,75 kr attım....kumabaramdaki yılbaşında biriktirdiğim para ile altın alacaktım ama eksik çıkmıştı bugun baktım tamamlanmış gidip hemen bir ceyrek aldım... Ilk defa hayatımda kendi basıma bu kadar birikim yapıyorum inşallah devamı da gelecek şimdiye kadar 3 ceyrek 2 gram altın yaptım...
canım ben de ücretsiz izindeyimben de dün 5 tl attım. Allah bereket versin. öbür ayın on beşine kadar açmıcam. dayanamayıp arada açıp sayarım mutlaka.sonra döviz ya da altın habgisi mantıklıyda ona gider para. keşke ücretsiz izinde olmasaydım daha çok biriktirirdim. neyse dönüşüm inşallah muhteşem olacak dört aycık daha sıkıyom dişimi
ev kaç metrekare arasercim, ayrıca müstakil bina mı?Bu aralar öyle oldu benimde nedense faturalar acayip geldi bana elektrik 175 tl doğalgaz 550 tl kumbaraya artık 10 kr atsam kar sayacağım....