• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam..
hafta sonu bolll bol yemek temizlik bulaşık çamaşır ve ütüyle haşır neşir oldum:mad: evdekileri değerlendirdim elimden geldiğince, pazar, alışveriş vs işlerini hallettik, hatta bir gün arkadaşlarla kahvaltıya, bir gün de kahve içmeye çıktık.. bu kısımları pek iyi olmadı tabi para biriktirme açısından:63: neyse bu kadar yoğunlukta o da lazım diyip geçiştiriyorum artık:KK14: bu arada bende de pek para kalmadı, artık eşimi tırtıklayacağım:KK53: hesapta kalan küsürlü paralar direk birikime gitsin bari, ellemeyeyim hiçç:cool:
olur arada öyle kaçamak. kumbaranı unutma yeter :KK49:
bu ay çok geriyim yazacak yüzüm yok:KK43:
böyle düşünmek yok tatlış 5 kuruş 10 kuruş at,ne varsa. 1 ekmek parası biriktirsen bile o sana kar getirir :KK66:

merhaba kızlar,bugün henüz giymediğim bir montu giymek için askıdaN aldım veee cebimden 10 tl kağıt para çıktı :) 2 tl sine ekmek aldım.. geri kalan 8 tl yi kumbara attım.. çok mutlu oldum o parayı görünce :)
ben hiç unutmuoyum keşke unutsam :KK34:

kaç gündür okuyamadım. üç gündür kumbarama para da atamadım. bugün dayanamadım kumbaramı açtım 70 lira birikmiş. 30 dolar alıp koyucam kenara.kıyıda köşedeki tek birikimim bu:KK12:neyse damlaya damlaya göl olur. şimdi eski sayfaları okuyum bari

bereketli olsun :KK51: bende dolar olunca onu birikimden sayamıyorum :KK33:

olur arada öyle kaçamak. kumbaranı unutma yeter :KK49:

böyle düşünmek yok tatlış 5 kuruş 10 kuruş at,ne varsa. 1 ekmek parası biriktirsen bile o sana kar getirir :KK66:

ben hiç unutmuoyum keşke unutsam :KK34:

bereketli olsun :KK51: bende dolar olunca onu birikimden sayamıyorum :KK33:
tl olunca. harcıom ben. altına da yetmez.

günaydın kzılar:rolleyes:
dün akşam kumbaramı bulamadım kızım koltğun altına atmış galiba
bulsaydım 3-4 tl atcaktım ama şansına küssün :KK34:
sabah o paraya eşime börek aldım malesef
napalım kısmet böyleymiş:KK61::KK61:
dün çok eğlencelibi gün geçirdim işyerinde kar topu oynadık sonra eve gittm annem ziyafet hazırlamış ımmmmm sonra komşularla çıktık kar topu oynadık kardan adam yaptık kar bize mutluluk getirdi yaaaaa :KK68::KK68:

günaydın kzılar:rolleyes:
dün akşam kumbaramı bulamadım kızım koltğun altına atmış galiba
bulsaydım 3-4 tl atcaktım ama şansına küssün :KK34:
sabah o paraya eşime börek aldım malesef
napalım kısmet böyleymiş:KK61::KK61:
dün çok eğlencelibi gün geçirdim işyerinde kar topu oynadık sonra eve gittm annem ziyafet hazırlamış ımmmmm sonra komşularla çıktık kar topu oynadık kardan adam yaptık kar bize mutluluk getirdi yaaaaa :KK68::KK68:
ne güzel ya bi kar göremedik burda 2 damla yağıyo sonra hiç tutmadan eriyo :(

selam kızlar
bugün kumbaraya 4 TL gitti
k.pederim oğluşuma hediye almama sözünü tutmuş
az önce geldi, baktım gram altın getirmiş
gelinime takayım dedi ve bana taktı:KK48::KK48:
ay çok mutlu oldum, ben dayanamaz illa oyuncak alır diyordum ama almadan durabilmiş

bakalım benim babam sözünü tutabilecek mi:KK53:

Back