- 20 Haziran 2012
- 4.745
- 3.866
- 448
bu ay çok geriyim yazacak yüzüm yok
öyle düşünme lütfeeen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ay çok geriyim yazacak yüzüm yok
olur arada öyle kaçamak. kumbaranı unutma yeterkızlar selam..
hafta sonu bolll bol yemek temizlik bulaşık çamaşır ve ütüyle haşır neşir oldum evdekileri değerlendirdim elimden geldiğince, pazar, alışveriş vs işlerini hallettik, hatta bir gün arkadaşlarla kahvaltıya, bir gün de kahve içmeye çıktık.. bu kısımları pek iyi olmadı tabi para biriktirme açısından neyse bu kadar yoğunlukta o da lazım diyip geçiştiriyorum artık bu arada bende de pek para kalmadı, artık eşimi tırtıklayacağım hesapta kalan küsürlü paralar direk birikime gitsin bari, ellemeyeyim hiçç
böyle düşünmek yok tatlış 5 kuruş 10 kuruş at,ne varsa. 1 ekmek parası biriktirsen bile o sana kar getirirbu ay çok geriyim yazacak yüzüm yok
ben hiç unutmuoyum keşke unutsammerhaba kızlar,bugün henüz giymediğim bir montu giymek için askıdaN aldım veee cebimden 10 tl kağıt para çıktı :) 2 tl sine ekmek aldım.. geri kalan 8 tl yi kumbara attım.. çok mutlu oldum o parayı görünce :)
kaç gündür okuyamadım. üç gündür kumbarama para da atamadım. bugün dayanamadım kumbaramı açtım 70 lira birikmiş. 30 dolar alıp koyucam kenara.kıyıda köşedeki tek birikimim buneyse damlaya damlaya göl olur. şimdi eski sayfaları okuyum bari
tl olunca. harcıom ben. altına da yetmez.olur arada öyle kaçamak. kumbaranı unutma yeter
böyle düşünmek yok tatlış 5 kuruş 10 kuruş at,ne varsa. 1 ekmek parası biriktirsen bile o sana kar getirir
ben hiç unutmuoyum keşke unutsam
bereketli olsun bende dolar olunca onu birikimden sayamıyorum
ne güzel ya bi kar göremedik burda 2 damla yağıyo sonra hiç tutmadan eriyogünaydın kzılar
dün akşam kumbaramı bulamadım kızım koltğun altına atmış galiba
bulsaydım 3-4 tl atcaktım ama şansına küssün
sabah o paraya eşime börek aldım malesef
napalım kısmet böyleymiş
dün çok eğlencelibi gün geçirdim işyerinde kar topu oynadık sonra eve gittm annem ziyafet hazırlamış ımmmmm sonra komşularla çıktık kar topu oynadık kardan adam yaptık kar bize mutluluk getirdi yaaaaa
inşallah görürsünüz 5 senedir bende doğru düzgün görmemiştim sonrasında çamur olmasa daha iyi olcak amma olsun buna da şükürne güzel ya bi kar göremedik burda 2 damla yağıyo sonra hiç tutmadan eriyo
tl olunca. harcıom ben. altına da yetmez.
soğuk kasvetli stresli yorgungünaydın kızlar nasıl başladı gününüz ???
yanlış anlamışım. imş bol bol çatalın olur o zamanheh benm dediğimde o işte. dolarım var benm ama onu saymıyorum mesela. o benim için evdeki çatal gibi bir şey biriktirebilirim yani o şekilde.
yok ben yanlış anlatımışım sabah farkettim :) ehehehhe inş hepimizin olurrrrryanlış anlamışım. imş bol bol çatalın olur o zaman
soğuk kasvetli stresli yorgun
ama şimdi iyiye gidiyor yoğunluk dışında
senin
tebrik ederim sağlıkla sıhhatle büyütmerhaba kızlar
ne zmandır kumbaraya bişiler atamıyorum
geçen hafta kızımı aldım kucağıma çok şükür
allah analı babalı büyütsün cnmmerhaba kızlar
ne zmandır kumbaraya bişiler atamıyorum
geçen hafta kızımı aldım kucağıma çok şükür