Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bereketli olsun canımSelamlar. Bende 1 ocak itibari ile kumbara yapmaya başladım ve bozuk para attım hep kumbarama.
Bugün itibari ile 8 tl birikmiş. Bakalım daha ne kadar birikecek :)
Selamlar. Bende 1 ocak itibari ile kumbara yapmaya başladım ve bozuk para attım hep kumbarama.
Bugün itibari ile 8 tl birikmiş. Bakalım daha ne kadar birikecek :)
kağıt para yırtılmaz mııı ?? benm kumbaram küçük kavanoz olduğu için öyle bi risk yok tabi.merhaba hanımlar..
uzun zamandır okumakla yetindim yazamadım
ama kumbaraya para atmaya devam..
kumbaram çok büyük dolayısıyla sıkıldım açmak istiyorum ama açılmayanlardan..
açıp sayamadığım için motivasyonum düştü..
dün ilk defa kagıt para attım 5 lira gerçi ama ay sonundayız bu bile büyük başarı
kızlar pazar keyfi yapıyorum. sıcak çikolatam ve kk
bugün avm ye gittim. bankadan 200tlçektim.
40 tlye kendime bluz aldım. şubatta arkadaşım gelecek yeni mis gibi kıyafet giyeyim dedim. bi kaç tane daha almayı düşünüyorum :)
36 tlye market alışverişi yaptım. sebzeler aldım yemeğimi bile yaptım. ekmek aldım buzluğa koydum.
cüzdanımda 6,70 krş kalmış onlar kumbaraya.
3 hafta için elimde 100 tl kaldı Allah bereket versin. kalan olursa -ki kesin olur- onlar kumbarama gidecek şubat ayına baştan başlıcam.
60 tl kredi kartı borcum vardı babam ödemiş. canım benim hiç bırakmaz bana ama ödemesini istemiyorum kendim kazanıyorum sonuçta. o yüzden yeni kart başvurusu yaptım.
Teşekkür ederim çok biriksin param çok :)
Bereketli olsun canım
ben kağıt parayı bankada biriktirmeyi tercih ediyorumkağıt para yırtılmaz mııı ?? benm kumbaram küçük kavanoz olduğu için öyle bi risk yok tabi.
ayırca ben bile meraklandım senin kumbarada kaç var
ben kağıt parayı bankada biriktirmeyi tercih ediyorum
Ağırlaşmaya da başladı..
sabırlı olmayı öğreneyim diye aldım ama bende o sabır ne gezer
gel gelelim ne kadarını doldurdun diye bi sor 10'da 1ini anca, belki, bi ihtimal
ben eski komşularımla güne gitdim 15 günde ellitl böyle daha gzel para birikir gün bana çıkınca da
banyo dolabı yaptırcam evime
mecbur vermek zorunda olmayınca yapamıyorum hiçbişi ben bunu anladım
bereketini görsün kumbaranSelam kızlar kac gündür kumbarama bişey atamadım bugun bonkör davranıp on tl yi atıyorum kumbarama...Allah bereket versin...,