• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaaaar günaydınnn. 2 gündür yokum ortalıkta. ama işler yoğun akşamları da yemek yap bulaşık derken geç oluyor. giremedim bir türlü internete :-)

merhaba kızlar
ne zmandır kumbaraya bişiler atamıyorum
geçen hafta kızımı aldım kucağıma çok şükür

allahım analı babalı büyütsün inşallah. gözün aydın. çok sevindim. nedir o bebişin adı :-)

Kızlar çok uzun süredir size yazamadığım için özür dilerim ama staj okul unuttum burayı :( iyi haberlerim var. 400 liram oldu Bu arada :) her ay 100 tl attım. Dişlerimi bu 15 tatilde yaptırıyorum :) inşallah tabi kısmet :) doktoru araştırıcaz biraz. Paramın üstüne babam ekleyeceğini söyledi sen biriktirme artık yeter dedi ee ben de kabul ettim :D :D Dişlerimi yatırınca size fotoğrafını koyucam :) Hepinize iyi birikimler
ah babalar :-) kıyamamış sana ne güzel. ne yaptıracaksın canım dişlerine. tel mi takılacak ??

Bu arada kumbaralar ayin 30 da acilcak.opuldunuz.

gve yoktun ortalarda ne zamandır. iyisindir umarım. ben de bunu sormak için yazacaktım bugün. aydınlattığın için teşekkürler. :*

Selam kızlar bugun kumbarama 4,75 kr attım....kumabaramdaki yılbaşında biriktirdiğim para ile altın alacaktım ama eksik çıkmıştı bugun baktım tamamlanmış gidip hemen bir ceyrek aldım... Ilk defa hayatımda kendi basıma bu kadar birikim yapıyorum inşallah devamı da gelecek şimdiye kadar 3 ceyrek 2 gram altın yaptım...

inşallah gelir devamı canım. birikimin bereketli olsun :-) ben altın almak için harcamaya bile kıyamıyorum :( öylece duruyo kenarda :D

bn yine erken davrandım bunu okumadan yazdım

eheheh olsun canım. ay sonu üstüne ekler öyle yazarsın sonucunu sen de :-)

ev kaç metrekare arasercim, ayrıca müstakil bina mı?
özellikle doğal gaz sanki fazla mı olmuş?
gerçi havalar da çok soğuk ama
dubleks evlerin ısınması daha mı zor oluyor ki?o_O

180 m2 canım Dubleks olması yüzünden biraz fazlaca yakıyoruz heryer yanıyor alt katı yaksak üste gidiyo sıcaklık ısınamıyoruz bizde her yeri aynı ayarda yakıyoz öyle aman amanda ısınamıyoruz...dış cephe yalıtımı eski yeniden yapılması lazım cuma gunu toplantı var konuşulacak belki o zaman fark görürüz....

180 m2 canım Dubleks olması yüzünden biraz fazlaca yakıyoruz heryer yanıyor alt katı yaksak üste gidiyo sıcaklık ısınamıyoruz bizde her yeri aynı ayarda yakıyoz öyle aman amanda ısınamıyoruz...dış cephe yalıtımı eski yeniden yapılması lazım cuma gunu toplantı var konuşulacak belki o zaman fark görürüz....
bence de yalıtımda sıkıntı var
inşallah anlaşma sağlanır da, daha az yakıtla daha güzel ısınırsınız:KK66:

Selam kızlar ... Giremedim ne zamandır.. 1 ocakta aldım oglumu kucagıma.. O arada kumbişe ufak tefek attım bişiler... Şimdide 2 tl attım aklıma geldi aaaaaaaaaaa dedim hemn girdim canlarım müsait olunca yazcam hep.. Dün 5 tl atmıstım.. Kumbaramda 3 5 war ayın 30 unda acılcakmıs hadi baklaım

Selam kızlar ... Giremedim ne zamandır.. 1 ocakta aldım oglumu kucagıma.. O arada kumbişe ufak tefek attım bişiler... Şimdide 2 tl attım aklıma geldi aaaaaaaaaaa dedim hemn girdim canlarım müsait olunca yazcam hep.. Dün 5 tl atmıstım.. Kumbaramda 3 5 war ayın 30 unda acılcakmıs hadi baklaım
maşallah kuzucuğa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
allah analı babalı büyütsün
sağlıklı, mutlu bir ömür versin inşallah:KK68:

allah analı babalı büyütsün canım. :-) iyisindir inşallah

sağlıklı sıhhatle büyüsün inşallah

canım ben de ücretsiz izindeyim
bakalım 2.dönem görevime döneceğim
bu birikimler mutfaktan, artırdıklarım
maaşımı almaya başlayınca kısmen askıya aldığım asıl birikimime başlarım
allah azın bereketini versin:nazar::nazar:
fazla birikimleri görünce insan hevesleniyor.geç kalmışım birikim yapmak için. keşke daha önce keşfetseydim burayı. ama zararın neresinden dönersen kardır. bu arada eşim on beş gündür sen de bir haller var. cimrileştin mi diypr:KK53::KK53::Dumarım abartmam birikim yapıcam diye

fazla birikimleri görünce insan hevesleniyor.geç kalmışım birikim yapmak için. keşke daha önce keşfetseydim burayı. ama zararın neresinden dönersen kardır. bu arada eşim on beş gündür sen de bir haller var. cimrileştin mi diypr:KK53::KK53::Dumarım abartmam birikim yapıcam diye
eşim hep öyle diyor
mesela dışarıdan köfte söyleyelim diyor dondurucuya attım ben, ne gerek var diyorum
cimrisin sen yaa diyor:KK48::KK48:
ama cimrilik değil ki bu, nasıl yapıldığı belli olmayan köfteyi pahalı pahalı yiyeceğime, kendi yaptığımı daha ucuza yerim di mi ama?
cimrilik ikram etmemek, ihtiyacı varken almamak, birine bi şey verirken gözü kalmak vs dir bence
biz tutumluyuz!En Büyük KKEn Büyük KK

Valla dun aklıma geldin ne zamandır yoktun dedim bu kız dogum yaptı herhalde Allah analı babalı büyütsün canımm sağlıklı uzun ömürler versin inşallah....

Kizlar selam. Doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun aklım sizdeydi.Allah anali babali buyutsun . Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz.Ben çok yogun calismaya basladim.o yüzden aksamlari giricem. bu arada tazminatimla kredi borcunu kapatip birazdaha fazlasini cekip araba almayi düşünüyorum. Sizce oto kredisi mi yoksa ihtiyaç kredisimi cekmeliyim.

kızlaaaaar günaydınnn. 2 gündür yokum ortalıkta. ama işler yoğun akşamları da yemek yap bulaşık derken geç oluyor. giremedim bir türlü internete :-)

allahım analı babalı büyütsün inşallah. gözün aydın. çok sevindim. nedir o bebişin adı :-)

ah babalar :-) kıyamamış sana ne güzel. ne yaptıracaksın canım dişlerine. tel mi takılacak ??

gve yoktun ortalarda ne zamandır. iyisindir umarım. ben de bunu sormak için yazacaktım bugün. aydınlattığın için teşekkürler. :*

inşallah gelir devamı canım. birikimin bereketli olsun :-) ben altın almak için harcamaya bile kıyamıyorum :KK43: öylece duruyo kenarda :D

eheheh olsun canım. ay sonu üstüne ekler öyle yazarsın sonucunu sen de :-)

Tel düşünüyorum ilkten porselen düşünüyodum ama sağlam dişlerimden olmak istemedim bakalım doktor ne dicek :)

Tel düşünüyorum ilkten porselen düşünüyodum ama sağlam dişlerimden olmak istemedim bakalım doktor ne dicek :)

ben dişlerimi beğenmem de ondan sordum. :-) tel takılacak bir yanı yok ama dişlerimiz aynı boyutta olmalarını istiyorum. acaba öyle bir şey mi yaptıracaksın diye merak ettm. bi de istediğim gibi beyz değil :( doktor herkesin diş rengi farklıdır dedi. beyaz ama ben daha da beyaz istiyorum.

Kızlar çok uzun süredir size yazamadığım için özür dilerim ama staj okul unuttum burayı :KK43: iyi haberlerim var. 400 liram oldu Bu arada :) her ay 100 tl attım. Dişlerimi bu 15 tatilde yaptırıyorum :) inşallah tabi kısmet :) doktoru araştırıcaz biraz. Paramın üstüne babam ekleyeceğini söyledi sen biriktirme artık yeter dedi ee ben de kabul ettim :D :D Dişlerimi yatırınca size fotoğrafını koyucam :) Hepinize iyi birikimler
oo süper haber cnm
Bu arada kumbaralar ayin 30 da acilcak.opuldunuz.
bu iyi oldu henüz birikim yapamamıştım :)
Allah anasına babasına hayırlı evlat etsin....analı babalı büyütsün tebrik ederim canım...
çok sağol canım amin
Selam kızlar bugun kumbarama 4,75 kr attım....kumabaramdaki yılbaşında biriktirdiğim para ile altın alacaktım ama eksik çıkmıştı bugun baktım tamamlanmış gidip hemen bir ceyrek aldım... Ilk defa hayatımda kendi basıma bu kadar birikim yapıyorum inşallah devamı da gelecek şimdiye kadar 3 ceyrek 2 gram altın yaptım...
ne güzel devamını diliyorum cnm

amin cnm sağolasın beril koyduk adını :nazar:
Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin cnm bizimki sizden 6 gün küçük :) iyi sen birikim yapmışsın ben harcamaktan yapamadım hiç

Back