• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar selam. Doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun aklım sizdeydi.Allah anali babali buyutsun . Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz.Ben çok yogun calismaya basladim.o yüzden aksamlari giricem. bu arada tazminatimla kredi borcunu kapatip birazdaha fazlasini cekip araba almayi düşünüyorum. Sizce oto kredisi mi yoksa ihtiyaç kredisimi cekmeliyim.
amin canım çok sağol
oto kredi demişler arkadaşlar ben hiç anlamam bu konulardan,hayırlısıyla alırsın umarım arabanı

• Beğen
Reactions: gve
oo süper haber cnm

bu iyi oldu henüz birikim yapamamıştım :)

çok sağol canım amin

ne güzel devamını diliyorum cnm

amin cnm sağolasın beril koyduk adını :nazar:

Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin cnm bizimki sizden 6 gün küçük :) iyi sen birikim yapmışsın ben harcamaktan yapamadım hiç
Canım işte harcadıkca kalan bozukları attım:)))
Senin yawrunda hosgelmiş dünyamıza.. Kokla cokkk yerime...
Rabbim analı babalı büyütsün.. Allahım hayırlı uzun ömür saglıklı ir hayat versin inşallah.. Sende kurtulmussun ohhh...

Ben hiç 3-5 bozuk para atamiyorum kızlar maaşı alınca bi miktar kumbaraya ayiriyorum bi miktarda kendime harçlık aliyorum anca yetiyor bozukluklar da ekmege suya falan gidiyo :KK53:

bugünalışveriş merkezine gittim. gratise 49 watsonsa 6 tl ödedim. ama hepsi ihtiyaçtı. herşey aynı anda mı biter !:110:

kumbarama kalan bozuluk olan 1,5 tlyi attım. ama bugün canım çiğ köfte istedi. diyetteyim diye almadım ama çok çok zorlandım.onunparası da ceza olarak kumbarama gideeck.

merhaba kızlar
nasıl gidiyor pazartesi
haftasınu kumbarama 4,60 kuruş gitti
75 tl harcadım gene bu hafta sonu hepsi abur cubur ekmek elle tutulur bir saatim var oda 10 tl ye duvar saati aldım evime
bi tane de kız kardeşime aldım ladese girmiştik o kazandı onun için gitti 50 tlm boşa şu elimin bi ayarı yok
hafta içi para harcamyorum hafta sonu acısını çıkartıyorum hadi hayırlısı

şuan ev aldığımız için çocuğuma para kalmıyor hatta masraflarınıda ailem karşılıyor nerede ise o yüzden ama yorum yapabilirim cnm
akıl akıldan üstündür canım:KK58:
oğlumun parasını en iyi şekilde ilerisi için değerlendirmek istiyorum
evin hayırlı olsun, güle güle oturun:nazar:

Canım işte harcadıkca kalan bozukları attım:)))
Senin yawrunda hosgelmiş dünyamıza.. Kokla cokkk yerime...
Rabbim analı babalı büyütsün.. Allahım hayırlı uzun ömür saglıklı ir hayat versin inşallah.. Sende kurtulmussun ohhh...
amin canım çok sağol

ben doğmamış bebişlerimi bile düşünüyorum eheheh yani geleceğim içinbirikim yapıyorum :-) evlenicem de bebişlerim olcak. daha uzunyolum vary ani. o yüzden tecrübeli olanlar yazsın diye düşünüyorum topiğine :KK19:
biriktir canım
o günler geldiğinde eline hazır gelir, tecrübeyle sabit:KK45:

Back