HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çıtı pıtı gibiyim evet ama 56 ya merdiven dayamışım. hiç görmediğim kilolar bunlar. pantolonlarımın beli sıkmaya başladı. normalda 52-53 kiloyum :) çok takıntım yoktur da kıyafetlerimin üzerime olmamasına dayanamam. zaten azıcık kıyafet var

pizza aldım ben de geçen hafta. 1 orta boyu silip süpürmüşüm. aslında pizzayı çok da sevmem. hamburgerle aram daha iyi ama artık hepsine elveda dedim. cep yakıyorlar

boyun kaç bende 56 kiloyum ama kısa boyluyum 1,56 da boyum o yüzden aslında 52 kilo olmak istiyorum da
veremedim gitti

boyun kaç bende 56 kiloyum ama kısa boyluyum 1,56 da boyum o yüzden aslında 52 kilo olmak istiyorum da
veremedim gitti

163 boyum :) benm omuzlarım belim incedir de. kalçam ve basenlerim kiloma göre azıcık büyük sıklaştırmam lazm. önce kilo verip sonra sıklaştırma yapıcam :) yediklerime dikkat edersem veririm. bence sen de dene kendimizi sıkmadan rahatlıkla veririz. sohbet muhabbet ohhh

ben denemiyorum buna şükür diyorum
yemek yemeği çok seviyorum çünkü
aç olmasam da yiyorum
sadece biraz göbeğim var benmde başka bişi yok
oda sezeryan olduğum için kaldı
doğumdan sonra 14 kiloverdim bi an veremicem die çok korkmuştum
ama bence senn boyun ve kilon iyi kendini sıkma vercem die zaten gurbet ellerdesin
hangi ildeydin sen

yemek diyince bende de akan sular duruyor. irademe hakim olmaya çalışıyorum yoksa 1 oturuştya dünyaları yiyebilirim. Konyadayım canım. dün -10 bugün de -12 yi görünce nereden geldim ben buraya dedim ben egeliyim. 0 derece bile görmedm desem yeridir

biz alışığız kuru soğuğa ama işyeri sıcacıl evin gibi olmmuyo işte dün -10 du şimdi -4
bu günden sonra yavaş yavaş düzelicek havalar inşallah

biz alışığız kuru soğuğa ama işyeri sıcacıl evin gibi olmmuyo işte dün -10 du şimdi -4
bu günden sonra yavaş yavaş düzelicek havalar inşallah
inşallah ya. bizim işyeri de soğuk. gıda üretimi yaptığımız için üretimhanenin sıcak olmaması lazım. ben arada odama kaçtım ama iş varken mecburen soğuktaydm. kar tatili bizede olsa keşke

inşallah ya. bizim işyeri de soğuk. gıda üretimi yaptığımız için üretimhanenin sıcak olmaması lazım. ben arada odama kaçtım ama iş varken mecburen soğuktaydm. kar tatili bizede olsa keşke
buraya 4 senedir doğru düzgün kar yağmıyor çok az serpiştiriyo o kadar anca kar gördük diyebiliyoruz
oo yüzdennnnn soğuk tatili olsun

Disarida karlar var hala.. Burasida soğuk :) ben kilolorum yüzünden alisveris yapmiyorum. Gerçi hevesimde yok ama...
Jumbaraya 1o TL attim mayiş yatinca gecen aydan kalan parayi kumbise attim

ben de bozukluk attım ama 4- 5 tl gibi bir şeydi. benim bir huyum var. attığım parayı sayarsam sonucu kesinlikle unutmam. yani bir şeyleri sayma gibi bir rahatsızlığım var. o yüzden parayı cüzdandan çıkarıp saymadan atıyorum

kızlar size birşey soracam. oğlum doğduğunda ailemin ve eşimin ailesinin aldığı 55 gr bilezik var. ayrıca 35 tane çeyrek var. biz yatırım için 1+1 ev aldık kredi çekip. 75 bin kredi çektik on yıllığına. haliyle bi dünya faiz ödüyoruz. eşim onları bozdurup ara ödeme yapalım faizin bir kısmı düşaün diyo.her ay çeyrek alıp oğluşa koyarız diyo. 6 bin ara ödemede 4 bin faiz düşüyomuş. ne dersiniz

mantıklı, o 4000 i de oğlun için ayırırsın kenara. yalnız altın fiyatlarını takip et ve yüksekken sat bir de bazı kuyumcular çok fiyat kırıyo

diğer konuyada yazdım 15 tl gitti kumbaraya benden:)

selam kızlar, hareketli bir cumartesi geçiriyorum o yüzden şimdi girebildim. keyifler yerindedir umarım

iş bitse de eve gitsem. kar da yağmaya başladı usul usul. bir an önce evimde olmalıyım. akşam tv izlicem kafa dinlicem yarın tatil ohh

mantikli cnm kenara para atabilitorsanz cok mantikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…