• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hanımlar bende hergün okuyorum ancak kumbaraya para atamıyorum para harcamadığım için. Neyse biliiyorsunuz ki benim 12 gündür günüm geçiyor ve ayın 3 ünde kan testi verdiğimde hamilelik negatif çıkmıştı ama halen regli olmadım kan testinin yanlış olma ihtimali varmı ki yaaa? Cumartesiye randevu aldım gidicem doktorada yinede bir umut işte herkese hayırlı birikimler bu arada:nazar:
cnm üzmek istemem ama yoktur test yaptırmışsın zaten
stres yaptıysan üşüttüysen günün baya geçebilir.
hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin.

cnm üzmek istemem ama yoktur test yaptırmışsın zaten
stres yaptıysan üşüttüysen günün baya geçebilir.
hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin.

baharım üzülmem merak etme evet bende fazla umutlu değilim bakalım doktor ne dicek bebiş yoksa bile söktürücü falan verr heralde

saolasın azrasılam bende geç döllenme olduysa falan diye belki umutlanıyorum cumartesi doktora gitcem haber ederim sizlere de
git cnm ALLAH büyük rabbim gönlü muradını versin

o durum çok sıkıntılı bir durum ama bu da bir imtihan ve bunu böle görüp vakti saati var der isyana düşmezsen kazanırsın evelallah

Günaydın hanımlar bende hergün okuyorum ancak kumbaraya para atamıyorum para harcamadığım için. Neyse biliiyorsunuz ki benim 12 gündür günüm geçiyor ve ayın 3 ünde kan testi verdiğimde hamilelik negatif çıkmıştı ama halen regli olmadım kan testinin yanlış olma ihtimali varmı ki yaaa? Cumartesiye randevu aldım gidicem doktorada yinede bir umut işte herkese hayırlı birikimler bu arada:nazar:
gönlündeki neyse o olur inşallah

kardan kıştan bebekten dışarı çıkamıyorum. haliyle para da harcamıyorum.hergün kapıya ekmek için 1 lira koyuyorum, kapıcı Allah tan ekmek getiriyo, market ihtiyacını da eşim hallediyo ne kadar harcıyor bilmiyorum. eskiden olsa internetten sürekli alışveriş yapardım. bu topiği keşfettiğimden beri hiç bişey almadım. cüzdanımdan son 20 liramıalarak kumbarama attım. hayırlı uğurluolsın. bakalım ayın on beşine kadar yani 15 günde bir çeyrek parası birikecek mi ? olmadı öbür ayın onbeşinde açarım kumbişi.

selam kızlar, ben dün 100 eur, bugün de 1 gr altın aldım, haftaya falan da kumbarayı açarım, muhtemelen 2 gr parası çıkar, 2 gr da öyle alırım, bu ay da ancak bu kadar olur muhtemelen..

daha önce her ayın 15'inde açılıyormuş galiba?
yine öyle mi olacak?
15 günlik birikimler mi paylaşılacak?
kıdemlilerden el-cevap lütfen:KK48:

bu arda bugün kumbarama 3.5 TL girdi
eşim de sigarayı azalttı
bakalım sözünü tutabilirse her gün kumbaraya daha önce içtiği, şimdi içmemeye çalıştığu sigara parasını atacakmış
duy da inanma:KK53:
belki de beni utandırır:KK23:
ay inşallah o azaltsın veya tamamen bıraksın da ben utanmaya razıyım:KK51:

oğlum dığduğundan beri ilk kez bu kadar iş yaptım. sabah beşten altıdan önce uyutamıyorum normalde dün üçte uyudu, gerçi sabah yediye kadar sallamak zorunda kaldım ya neyse. oğlumun nevresimini kendi nevresimimizi değiştirip yıkadım. evi süpürdüm. yemek yaltım. eşimin cebindençıkan 1.5 lira da kumbarada yerini aldı.

daha önce her ayın 15'inde açılıyormuş galiba?
yine öyle mi olacak?
15 günlik birikimler mi paylaşılacak?
kıdemlilerden el-cevap lütfen:KK48:

bu arda bugün kumbarama 3.5 TL girdi
eşim de sigarayı azalttı
bakalım sözünü tutabilirse her gün kumbaraya daha önce içtiği, şimdi içmemeye çalıştığu sigara parasını atacakmış
duy da inanma:KK53:
belki de beni utandırır:KK23:
ay inşallah o azaltsın veya tamamen bıraksın da ben utanmaya razıyım:KK51:
sigara bi ewin en gereksiz gideri bence. inşallah tamamen bırakır. eşim de ben de içmiyoruz .babam kız kardeşim erkek kardeşlerimin ikisi de içiyor. günde 1 paketten dört paket. hem sağlıklarına zarar hem cebe . günde 30 lira sigaraya gidiyo.

selam kızlar bi kaç gündür yokum. burası çok soğuk -10 - 11 derecede üretim yapıyoruz. 2 gündür ağlaya ağlaya iş yapıyorum maalesef. çok soğuk. ellerim yara oldu hep çatladı :(
kumbaramı ihmal etmedim tabi 3 5 bi şeyler attım. haftasonu para çekmeye gidecektm böyle soğuk olursa gitmeyi düşünmüyorum. idare ederim bir şekilde.

Kumbaraya 5 tl attım. Yarın yolculuğa çıkıyoruz.4 gün şejir dışındayız. Mecburiyetten gidiyoruz. Hiç nakit paramız yok. Üstelik ek hesapta 300 tl içerdeyiz. Eşim hala Kasım ayı ders ücretini alamadı. Kumbaradan kalan 125 tl yi yanıma aldım. Konaklamayı karttan çekersek bu parayla da yemek yeriz diye düşündüm.

sigara bi ewin en gereksiz gideri bence. inşallah tamamen bırakır. eşim de ben de içmiyoruz .babam kız kardeşim erkek kardeşlerimin ikisi de içiyor. günde 1 paketten dört paket. hem sağlıklarına zarar hem cebe . günde 30 lira sigaraya gidiyo.
inşallah bırakır canım
3 günde bir paket sigara içiyor
bir süredir fiziksel olarak zararını görmeye başladı
sabah öksürükleri vs
azaltma çabası bile güzel diyorum
bugün 4. gün aynı paket
bakalım ne olacak
akşam geldi ve bugün normalde sigara alacaktım almadım, parasını at kumbaraya dedi attım bakalım:KK9:

günaydın
bu akşam şükür evime gidicem inşallah doğalgaz açılmış olur tabi yarın tatil derlerse demezlerse bu gece de annemdeyim
kocamıda özledim kızım da babasını özledi zaten
insanın evi gibisi yok ki :D:KK56::KK19:
yarın hem temizlik yaparım hem alışveriş yaparım
bu arada kumbaramıda yarın bir gönlünü yaparım yani :oops:

günaydın kızlar, dışarısı -12 derece. yarın -3 olacakmış ve -3 için bu kadar sevineceğim aklımın ucuna bile gelmezdi. ellerim dün çatlamış kıpkırmızı şu anda. krem sürüyorum ama etkisi geçiyor hemen maalesef.

bu arada geçen hafta dışarıdan falan söylemiştim yemeği ve hemen kilo almışım :( tabiki sıkı bir diyete girdim. 3 kilo vermem lazm. dün akşam muhteşem bir peynirli salata yaptım ve salata malzemeleri kırmızı lahana,havuç,domates,zeytin ve peynir. bana burası 5 tl bile tutmadı. (peynir zeytin evde vardı) dışarıdan söyleyinde 10 tlden aşağı vermiyodum geçen hafta 30 tllik yemek yemişim :/ kumbaramın hakkıydı o para :(

günaydın kızlar, dışarısı -12 derece. yarın -3 olacakmış ve -3 için bu kadar sevineceğim aklımın ucuna bile gelmezdi. ellerim dün çatlamış kıpkırmızı şu anda. krem sürüyorum ama etkisi geçiyor hemen maalesef.

bu arada geçen hafta dışarıdan falan söylemiştim yemeği ve hemen kilo almışım :KK43: tabiki sıkı bir diyete girdim. 3 kilo vermem lazm. dün akşam muhteşem bir peynirli salata yaptım ve salata malzemeleri kırmızı lahana,havuç,domates,zeytin ve peynir. bana burası 5 tl bile tutmadı. (peynir zeytin evde vardı) dışarıdan söyleyinde 10 tlden aşağı vermiyodum geçen hafta 30 tllik yemek yemişim :/ kumbaramın hakkıydı o para :KK43:
arada kaçamak da lazım ama olsun sen çıtı pıtı bir kız mışsın gibi geliyo bana ama
yanlış mı düşündüm acaba ama ev yemekleri her zaman iyidir makarna da yesen kendin yap ye
hem kesene kar kalır hem sağlıklı olur ben sadece pizza ya dayanamıyorum ona verdiğim paralara hiç yanmam

Back