• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar utana sıkıla patronuma benim bugün kiramın son günü de... dedim. o da aaaa kızım unutmuştm ya ben senin maaşını. iyiki söyledin. böyle şeyleri hatırlat abim çıkmış aklımdan dedi. oh bi rahatladım orada:-) insanlık hali unutmuş ama ben isteyemiyorum işte öyle napiim.
ne iyi patronun var bak :)
aslında otomatik ödeme talimatı vermesi lazım her ay da hatırlatamazsın ki

bugün kız kardeşimden3.25 annemden de 10 lira turtıklayarak kumbaraya attım. akşam eve gdince de eşimden tırtıklamayı düşünüyorum bakslım kaç çıkacak
evden 3 lira buldum dün. eşimden de beş lira aldım attım.bugün oturma odasını süpürürken koltuğun altından da 1 lira çıktı.sanırım eşimin cebinden düşmüş. Allah bereket versin

selam kızlar, eve geldim hemen kendimi duşa attım. dışarıda kar kıyamet var. hava -4 derece.
acıktım ekmek alaym diye markete girdim ekmek yoktu. sipariş verdim ben de :/ onda da sadece pizzacı vardı. akşam akşam gitti 17 tl

ben hiçbişey atamıyorum çünkü hiç harcama yapmadım ki bozukluk da çıkmıyo

merhaba bayanlar burası nie bu kadar sessiz yaaa
sohbet muhabbet nerde
para atamayabiliriz ama muhabbet edelim
birde bu ay ne zaman açılcak kumbişler

merhaba bayanlar burası nie bu kadar sessiz yaaa
sohbet muhabbet nerde
para atamayabiliriz ama muhabbet edelim
birde bu ay ne zaman açılcak kumbişler
bilmiyorum ne zaman açıldığını. ben yeniyim bu topikte. benim bebeğim olduğu için çok sık yazamıyorum. ancak burayı okumak çom hoşuma gidiyor.

2014 yılının Ekim ayında başlamıştım. Malesef şu anda bir nedenden ötürü harcamak zorunda kaldık birikimi.
Ama bir taraftan da kumbaraya bozuk para atmaya devam ediyorum. Bugün 5.25 tl attım.

günaydın bayanlar ben 2 gündür annemde kalıyorum kumbaraya o yüzden kuruş da olsa atamıyorum
bu gece de annemde kalıcam
yarın artık evime giderim hava çok soğuk napalım mecburen gidemiyoz evimize

Günaydın hanımlar bende hergün okuyorum ancak kumbaraya para atamıyorum para harcamadığım için. Neyse biliiyorsunuz ki benim 12 gündür günüm geçiyor ve ayın 3 ünde kan testi verdiğimde hamilelik negatif çıkmıştı ama halen regli olmadım kan testinin yanlış olma ihtimali varmı ki yaaa? Cumartesiye randevu aldım gidicem doktorada yinede bir umut işte herkese hayırlı birikimler bu arada:nazar:

günaydın herkese bende malikrizden dolayı atamıyorum kumbaraya bişey

facekolik genelde betahcg testi doğru çıkar ama inşallah senden yanılmışlardır

tekrar baktır

saolasın azrasılam bende geç döllenme olduysa falan diye belki umutlanıyorum cumartesi doktora gitcem haber ederim sizlere de

Back