cnm üzmek istemem ama yoktur test yaptırmışsın zatenGünaydın hanımlar bende hergün okuyorum ancak kumbaraya para atamıyorum para harcamadığım için. Neyse biliiyorsunuz ki benim 12 gündür günüm geçiyor ve ayın 3 ünde kan testi verdiğimde hamilelik negatif çıkmıştı ama halen regli olmadım kan testinin yanlış olma ihtimali varmı ki yaaa? Cumartesiye randevu aldım gidicem doktorada yinede bir umut işte herkese hayırlı birikimler bu arada
cnm üzmek istemem ama yoktur test yaptırmışsın zaten
stres yaptıysan üşüttüysen günün baya geçebilir.
hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin.
git cnm ALLAH büyük rabbim gönlü muradını versinsaolasın azrasılam bende geç döllenme olduysa falan diye belki umutlanıyorum cumartesi doktora gitcem haber ederim sizlere de
gönlündeki neyse o olur inşallahGünaydın hanımlar bende hergün okuyorum ancak kumbaraya para atamıyorum para harcamadığım için. Neyse biliiyorsunuz ki benim 12 gündür günüm geçiyor ve ayın 3 ünde kan testi verdiğimde hamilelik negatif çıkmıştı ama halen regli olmadım kan testinin yanlış olma ihtimali varmı ki yaaa? Cumartesiye randevu aldım gidicem doktorada yinede bir umut işte herkese hayırlı birikimler bu arada
çok ii bnce maşallahselam kızlar, ben dün 100 eur, bugün de 1 gr altın aldım, haftaya falan da kumbarayı açarım, muhtemelen 2 gr parası çıkar, 2 gr da öyle alırım, bu ay da ancak bu kadar olur muhtemelen..
daha be olsun.selam kızlar, ben dün 100 eur, bugün de 1 gr altın aldım, haftaya falan da kumbarayı açarım, muhtemelen 2 gr parası çıkar, 2 gr da öyle alırım, bu ay da ancak bu kadar olur muhtemelen..
bende merak ediyorum ??? :)
sigara bi ewin en gereksiz gideri bence. inşallah tamamen bırakır. eşim de ben de içmiyoruz .babam kız kardeşim erkek kardeşlerimin ikisi de içiyor. günde 1 paketten dört paket. hem sağlıklarına zarar hem cebe . günde 30 lira sigaraya gidiyo.daha önce her ayın 15'inde açılıyormuş galiba?
yine öyle mi olacak?
15 günlik birikimler mi paylaşılacak?
kıdemlilerden el-cevap lütfen
bu arda bugün kumbarama 3.5 TL girdi
eşim de sigarayı azalttı
bakalım sözünü tutabilirse her gün kumbaraya daha önce içtiği, şimdi içmemeye çalıştığu sigara parasını atacakmış
duy da inanma
belki de beni utandırır
ay inşallah o azaltsın veya tamamen bıraksın da ben utanmaya razıyım
inşallah bırakır canımsigara bi ewin en gereksiz gideri bence. inşallah tamamen bırakır. eşim de ben de içmiyoruz .babam kız kardeşim erkek kardeşlerimin ikisi de içiyor. günde 1 paketten dört paket. hem sağlıklarına zarar hem cebe . günde 30 lira sigaraya gidiyo.
arada kaçamak da lazım ama olsun sen çıtı pıtı bir kız mışsın gibi geliyo bana amagünaydın kızlar, dışarısı -12 derece. yarın -3 olacakmış ve -3 için bu kadar sevineceğim aklımın ucuna bile gelmezdi. ellerim dün çatlamış kıpkırmızı şu anda. krem sürüyorum ama etkisi geçiyor hemen maalesef.
bu arada geçen hafta dışarıdan falan söylemiştim yemeği ve hemen kilo almışımtabiki sıkı bir diyete girdim. 3 kilo vermem lazm. dün akşam muhteşem bir peynirli salata yaptım ve salata malzemeleri kırmızı lahana,havuç,domates,zeytin ve peynir. bana burası 5 tl bile tutmadı. (peynir zeytin evde vardı) dışarıdan söyleyinde 10 tlden aşağı vermiyodum geçen hafta 30 tllik yemek yemişim :/ kumbaramın hakkıydı o para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?