- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
İste cnm bu senin hakkın sonuçtagünaydın kızlar, patron benim maaşı unuttu ya. burada hesaba yatan bi tek benim maaşım var diğerleri elden alıyor. bugün de kiranın son günü. normalde istemem lazım ama hakkım olan olsa bile utanıyorum istemeye. çok kızıyorum kendime bu yüzden. öğleden sonra kiramı yatırmam lazm diyip isticem. çok utana sıkıla söylicem. niye böyleyim ben ya
iste cnm halini arzet yatırsın sonuçta hakkın olan bir para bu seningünaydın kızlar, patron benim maaşı unuttu ya. burada hesaba yatan bi tek benim maaşım var diğerleri elden alıyor. bugün de kiranın son günü. normalde istemem lazım ama hakkım olan olsa bile utanıyorum istemeye. çok kızıyorum kendime bu yüzden. öğleden sonra kiramı yatırmam lazm diyip isticem. çok utana sıkıla söylicem. niye böyleyim ben ya
Ezgicik patronun iyi. Bİrisine benziyor.umarkm boyle birşey daha yapmaz. Ben bugün 1.4o krs kumbaraya attim oda cekmeceden cikti. Mayislarda yatmadi ki bi sevinelim
çok şükür iyi birisiEzgicik patronun iyi. Bİrisine benziyor.umarkm boyle birşey daha yapmaz. Ben bugün 1.4o krs kumbaraya attim oda cekmeceden cikti. Mayislarda yatmadi ki bi sevinelim
teşekkür ederim canımmuhendisiniz gözün Aydın
Benim söylediğim şejir dolu olayı gerçekleşecek. Bugün uçak biletlerimi aldım. Kumbarada birikeni de götüreceğim yanımızda. Karttan harcamaktansa 2 öğün yemek parası olur bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?