- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
merhaba kızlar. bu topiği bugün keşfettim. altı yıldır çalışıyorum ve üzülerek farkettim ki bir kenarda bir kuruşum bile yok. önümüzdeki ay dört aylığına ücretsiz izin alıcam. eşimden gelenlerle başlıcam. hedefim bu dört ayda her ay bir çeyrek almak. işe döünce de tam almak. yapabilir miyim bilmiyorum. sizleri okuyunca fena gaza geldim. beni de aramıza alırsanız sewinirim
iyi haftasonları kızlar ayın 14 gibi kızımı alıcam kucağıma inşallah heyecanı başladı :)
amin canım çok sağolkadın isterse her şeyi yapar unutmaaramıza hoşgeldin
hayırlısıyla doğsun bebiş inşallah
hoş geldin canımkızlar bilmiyorum merak edeniniz varmıydı ama bugün gecikmemdeki 7. gün ve ban gittim kan testi verdim negatif çıktı. herks için hayırlısıgve sanada çok sevindim tazminatına güle güle kullan eniştesi işten çıkarılan arkadaşta rabbim daha güzel kapılar açsın hepimize
benımde var bı asıl kumbaram ana kasa dıyorum ben ona o acılmayanlardandoğal gaz (41,5 tl) ve aidat (75 tl) ödedim. ikisi için 150 tl ayırmıştım. :) oradan 11 tl asıl kumbarama, 5 - 10 kuruşlar küçükkumbarama gidiyor :) 20 tl de cüzdanımda duracak.
çok teşekkür ederimhoş geldin canım
azmedince, bir de alışkanlık haline getirince bir bakıyorsun damlaya damlaya göl oluyor
şimdiden birikimlerin hayırlı olsun, bereketi bol olsun canım
bende kumbara yaptım artık size katılcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?