• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar. bu topiği bugün keşfettim. altı yıldır çalışıyorum ve üzülerek farkettim ki bir kenarda bir kuruşum bile yok. önümüzdeki ay dört aylığına ücretsiz izin alıcam. eşimden gelenlerle başlıcam. hedefim bu dört ayda her ay bir çeyrek almak. işe döünce de tam almak. yapabilir miyim bilmiyorum. sizleri okuyunca fena gaza geldim. beni de aramıza alırsanız sewinirim

kadın isterse her şeyi yapar unutma :KK8: aramıza hoşgeldin :-)
iyi haftasonları kızlar ayın 14 gibi kızımı alıcam kucağıma inşallah heyecanı başladı :)

hayırlısıyla doğsun bebiş inşallah :-)

Kumbaraya 2 tl attim. Yarin aliscerise cikicam yeni ciciler alicam. Kadroya geçince merkeze verdiler. Plazada çalışıcam. Gerci orada çok calistim fakat yeni elemanlar çok havali onlarin icinde ezik kalmamam için eşim alışverişe götürüyor. Bi kaç parça bişey alip kendimi odullendiricem..

doğal gaz (41,5 tl) ve aidat (75 tl) ödedim. ikisi için 150 tl ayırmıştım. :) oradan 11 tl asıl kumbarama, 5 - 10 kuruşlar küçükkumbarama gidiyor :) 20 tl de cüzdanımda duracak.

kızlar bilmiyorum merak edeniniz varmıydı ama bugün gecikmemdeki 7. gün ve ban gittim kan testi verdim negatif çıktı. herks için hayırlısı gve gve sanada çok sevindim tazminatına güle güle kullan eniştesi işten çıkarılan arkadaşta rabbim daha güzel kapılar açsın hepimize
hoş geldin canım
azmedince, bir de alışkanlık haline getirince bir bakıyorsun damlaya damlaya göl oluyor:anneadayı:
şimdiden birikimlerin hayırlı olsun, bereketi bol olsun canım:nazar:

doğal gaz (41,5 tl) ve aidat (75 tl) ödedim. ikisi için 150 tl ayırmıştım. :) oradan 11 tl asıl kumbarama, 5 - 10 kuruşlar küçükkumbarama gidiyor :) 20 tl de cüzdanımda duracak.
benımde var bı asıl kumbaram ana kasa dıyorum ben ona o acılmayanlardan :oops: bıde kucuk var kucugu doldurup buyuge aktarıyorum :KK22:

hamarathatice hamarathatice eheheh benimki de öyle olacak gibi. ben küçüklere 5-10-25 kuruşları atıyorum. ekmek su ihtiyaçlarımı alıyorum :KK49: diğeri de büyük paralar attığım. onlarla hala ne yapacağıma karar vermedim. ama.sızca birikiyorlar:KK70:
M maviduvar1 teşekkür ederim canım. :) senin de birikimin bereketli olsun :KK28:

günaydın
cuma günü sadece 0,75 atabildim dün de atamadım
benim kumbara yavaş gidiyo kızlar

günaydın hanımlar , 9 buçukta uyandım ama gelen mesajlara cevap verdim sosyal medyayı karıştırdım derken saat 10 buçukta yataktan çıktım. önce kahvaltı sonra ev temizleme derken şimdi çay demledim buraya geldim :KK3:herkese huzurlu pazarlaaar :KK28:

@kagithavlu askiminaskiyim askiminaskiyim sıkmayın canınızı akmaz ama damlar demişler. siz birikim yapan hanımlar olarak zaten 1 adım öndesiniz :-) birikimin azı çoğu olmaz :KK51:

ay ne güzell. ben sabah 7bucukda evden çıktım. işyerindeyim. :(
ne yapalım aynen öyle damlasa da olur. hiç yoktan iyidir.

Hoşgeldin nurten2344444444 nurten2344444444
Ben de 2.65 tl attım bugün kumbaraya.
Ben sanırım geri kalanı da kullanacağım. Oğlumun bi işi için şehir dışına çıkmamız gerek. Uçak biletini kartla alacağız ama orada yiyip İçeceğiz. Biriktirdiğim parayı yanımda götüreceğim. Kart kullanmak istemiyoruz. Yani 2015 de sıfırdan başlamış olacağım.
Allah bilir belki de ihtiyaç olmaz da dönünce koyarım yerine.

Back