• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dayanamadım dün cüzdandan 10 lira aldım kumbaradaki beş lirayı alıp onu koydum. böylece kumbaraya 5 lira atmış oldum. aldığım 5 lirayıda temizliğe gelen kadına yol parası veririm diye aldım yoksa almazdım da. ayrıca kız kardeşimden kilitli kumbara aldım ama anahtarı almadım. dayanamam açarım diye

günaydın kızlar, patron benim maaşı unuttu ya. burada hesaba yatan bi tek benim maaşım var diğerleri elden alıyor. bugün de kiranın son günü. normalde istemem lazım ama hakkım olan olsa bile utanıyorum istemeye. çok kızıyorum kendime bu yüzden. öğleden sonra kiramı yatırmam lazm diyip isticem. çok utana sıkıla söylicem. niye böyleyim ben ya :(

iyi haftalar kızlar
şirinezgicik iste cnm mecbur kalınca yapcak bişey yok

günaydın kızlar, patron benim maaşı unuttu ya. burada hesaba yatan bi tek benim maaşım var diğerleri elden alıyor. bugün de kiranın son günü. normalde istemem lazım ama hakkım olan olsa bile utanıyorum istemeye. çok kızıyorum kendime bu yüzden. öğleden sonra kiramı yatırmam lazm diyip isticem. çok utana sıkıla söylicem. niye böyleyim ben ya :KK43:
İste cnm bu senin hakkın sonuçta

Kızlar merhaba herkese, iyi yıllar ayrıca. ben kumbarayı açamadım, muhtemelen haftaya açacağım.

günaydın kızlar, patron benim maaşı unuttu ya. burada hesaba yatan bi tek benim maaşım var diğerleri elden alıyor. bugün de kiranın son günü. normalde istemem lazım ama hakkım olan olsa bile utanıyorum istemeye. çok kızıyorum kendime bu yüzden. öğleden sonra kiramı yatırmam lazm diyip isticem. çok utana sıkıla söylicem. niye böyleyim ben ya :KK43:
iste cnm halini arzet yatırsın sonuçta hakkın olan bir para bu senin

merhaba kızlar yorucu bir hafta sonundan sonra tekrar işe gelmenin zorlukları içindeyim şuanda
inşallah bunuda atlatıcam :KK70::KK70:
haftasonu kumbaraya 1.20 kuruş attım
bzim eksikler çogaldı kumbaraya ayırcak para bulamıyorum artık ayda 25 çıksa sevinirim yani

kızlar utana sıkıla patronuma benim bugün kiramın son günü de... dedim. o da aaaa kızım unutmuştm ya ben senin maaşını. iyiki söyledin. böyle şeyleri hatırlat abim çıkmış aklımdan dedi. oh bi rahatladım orada:-) insanlık hali unutmuş ama ben isteyemiyorum işte öyle napiim.

Ezgicik patronun iyi. Bİrisine benziyor.umarkm boyle birşey daha yapmaz. Ben bugün 1.4o krs kumbaraya attim oda cekmeceden cikti :D. Mayislarda yatmadi ki bi sevinelim

muhendisiniz muhendisiniz gözün Aydın

Benim söylediğim şejir dolu olayı gerçekleşecek. Bugün uçak biletlerimi aldım. Kumbarada birikeni de götüreceğim yanımızda. Karttan harcamaktansa 2 öğün yemek parası olur bize.

Ezgicik patronun iyi. Bİrisine benziyor.umarkm boyle birşey daha yapmaz. Ben bugün 1.4o krs kumbaraya attim oda cekmeceden cikti :D. Mayislarda yatmadi ki bi sevinelim
çok şükür iyi birisi :-) allah razı olsun ondan bana çok iyiliği dokundu
muhendisiniz muhendisiniz gözün Aydın

Benim söylediğim şejir dolu olayı gerçekleşecek. Bugün uçak biletlerimi aldım. Kumbarada birikeni de götüreceğim yanımızda. Karttan harcamaktansa 2 öğün yemek parası olur bize.
teşekkür ederim canım:KK51:

[bahar616, post: 38690202, member: 352894"]HEHE BİZİMKİ YATMIŞ DA SEVİNEMİYOZ ELİMİZE BİŞİ KALMIYO Kİ
buna da şükür napalım
[/QUOTE]

Bizdede durumlar pek ic acici degil.. Eşimin tazminatini verirler se ilaç gibi gelecek bize.vermezlerse surunmeye devam.

Back