Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enaz 58 almam lazim canim oyle rakam.cok gorunuyo ama bnde normal duruyo o kilo, daha onceki kilom ordan biliyorum.1.60 a 62 mi ??
Tabi siz bilirsiniz ama Bence siz vazgeçin bu kilo alma işinden kilonuz yerinde.
62 çok kilolu duracaktır.
Sabah :
1 kase sutlu kanfleks
Oglen :
Taze fasulye
Pilav
Cacik
Ara :
1 paket biskuvi
Aksam :
Yarim kebap durum
Ayran
Salata
Ben de 1.63falan boy kilo su an 49a düştüm hamile kalmadan 61e çıktım ve cidden çok istemiştim kilo almayı.tekrar almak istiyorum en az 55olmalıyim yaaa((((((
Hiç özel bir şey yapmadım kendiliğinden oldu evlendim 2 yılda 48ler den 61e çıktm.merhaba, 61 kilo olduğunuzda nasıl kilo almıştınız acaba?
Hiç özel bir şey yapmadım kendiliğinden oldu evlendim 2 yılda 48ler den 61e çıktm.
Yaa eşim yemeyi sever bende onun sayesinde aldım.yoksa tekyemek yemeyi sevmemmaşallah, ben de evliyim ama gitgide zayıflıyorum
Hayir malesef caanim hep ayni kilodayim cildircammmmerhaba. kilo aldınız mı?
62 daha oncede aldigim icin cok yakismisti bana oyle cok fazla durmuyordu ama alamiyorum kiimerhaba kolay gelsin canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın. ama aklıma takılan 62 çook fazla değil miii çnkü boyunda 160 mış bana biraz fazla geldi ama tabi sen daha iyi bilirsin vucüdunu