Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim :)maşallah iyi iştahın varmış baya alırsın sen
Yok canim bnde farketmedim insallah basaririzzz :)Tebrik ederim canım bende seninle başladım üç gündür .tartilmadim daha ama sanki almamisim. Sen kendinde farkedebilyomusun aldigini?
Haklisin canim yediklerim 2000 kaloriyi tutmuyor en azindan midem acilsin diyorumBu arada 200 ml yani 1 bardak kola 83 kalori onun yerine daha sağlıklı asitsiz meyve suyu iç onun kalorisi 112 kalori. 1 lt meyve suyu al bardak bardak içersin. Ayrıca asitli içecekler kasları deforme yaptığını duymuştum spor hocasından. Günlük muz ye 1 muz 105 kalori. Ben sana yardımcı olmaya çalışırım bende bu şekilde kilo almıştım maalesef iştah yok yine zayıfladım işlerim çok yoğun yemek yeme fırsatım da yok yinede çabalıyorum.
Yaprak sarmasına dayanmak lazım onun kalorisi çok fazlaydı :)
İnşallah alırız Can'ım ama kola içme gerçekten şeftali karışık meyve sularından iç bide hergün 50 adet fındık yersin 440 kalori :) ben yiyemiyorum iştahsızlıktan en azından sen ye :)))Haklisin canim yediklerim 2000 kaloriyi tutmuyor en azindan midem acilsin diyorum
Herkes bana kola ic kilo aldirir dediginden kola da icmeye basladim normalde zararli diye icmem.meyve suyu daha iyi olur
Insallah aliriz kilo ..
Eski kilom aslinda bende fazla durmuyordu herkes yakistiriyordu ama 58 e de raziyim bi alabilsemboyunuza göre belirlediğiniz hedef fazla değil mi sizce de ?
Eski kilom aslinda bende fazla durmuyordu herkes yakistiriyordu ama 58 e de raziyim bi alabilsem