- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
- Konu Sahibi Elif_merve
-
Tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsiniz :) ben de normalde haşlanmış yumurta yiyordum ama bugün canım çok bir şey istemeyince tost yemiş bulundum :)Canim bi kere beyaz ekmegi hayatindan cikar.alisin illa ki tost yemek istiyosan kendine tam bugday ya da tahilli ekmek al.ayrica haslanmis yumurta sahur icin bulunmaz nimet.
Dipnot:6 ayda 27 kilo veren biri :)
Teşekkür ederim yulaf kepeği gerçekten tok tutuyor bir dönem denemiştim. Ama şimdi maalesef çıkıp alabilecek durumda değilim. Çok yoğun bir ders çalışma temposu içindeyim ve baya baya evden çıkmıyorumMerhaba inşallah amaçladığın kilona kavuşur daha mutlu olursun :) Bende nacizane fikrimi söyliyim sahurda yulaf kepeği tüketmeni tavsiye ederim hem tok tutuyor hem de faydaları saymakla bitmez araştır derim.Birde hergün tartılırsan eğer giden gramları görüp ogün yediklerini ona göre değerlendirebilirsin.Ben her sabah aç karnına illaki tartılıyorum.Eğer ogün hiçbir şekilde gram eksilmediyse yediklerimi gözden geçirip ertesi gün değiştiriyorum.bu takip açısından bana daha iyi geliyor...kolay gelsin :)
Bu olmayacak mı sanki yaaCuma günü için hedef en fazla 80.5 olmak :) hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?