- 10 Mart 2012
- 1.893
- 215
- 363
- Konu Sahibi ince bilek
-
Hedefimiz aynı.Ben de 50 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum. Her gece bebek bisküvisi ile mama yapıyorum. Son 3-4 gündür de içine bal ya da pekmez katıyorum. Biraz kilo aldım sanki hissediyorum. Annem de biraz toparladın diyor. İnşallah ulaşıcaz hedefimize.
cadica kilo alabildin mi durum nasıl? ben de almak istiyorum ama olmuyor şöyle mucize formüller falan lazım :)
3 kilo aldım ama gerisi gelmiyor birtürlü
ah ahhh 1 kilo bile alamıyorum keşke 3 kilo alıp takılsam... inşallah devam eder alman
bugün en..... başlamayı düşünüyorum
ben de dün internette gördüm bir diyetisyen önermiş en... adlı besin takviyesini.kullananlar gerçekten kilo almış.ben de alıcam bugün bakalım işe yarayacak mı
canım inşallah ikimizdede işe yarar hevesim kaçıyor yaa işe yaramayıncada. çok şükür sağlık sorunum yok bütün değerlerim normal ama metabolizmam okadar hızlıki bütün yediklerim gidiyor. daha çok yeyin diyorlar ama bizde insanız sonuçta bizimde sınırlarımız var istesende çok yiyemiyorsunki
bugün en..... adlı mamayı aldım birazdan içip yatacağım gelişmeleri yazarım
en........ adlı mamayı aldım ama sonuç hayal kırıklığı. insanlar nasıl kilo alıyor anlamıyorumki moralim bozuluyor ya iştahım açılmıştı ne güzel kilo alamadığımı gördükçe yine kapandı heves filan kalmadı
en........ adlı mamayı aldım ama sonuç hayal kırıklığı. insanlar nasıl kilo alıyor anlamıyorumki moralim bozuluyor ya iştahım açılmıştı ne güzel kilo alamadığımı gördükçe yine kapandı heves filan kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?