• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hedef 55 kilo :)

cadica kilo alabildin mi durum nasıl? ben de almak istiyorum ama olmuyor şöyle mucize formüller falan lazım :)

Hedefimiz aynı. :3: Ben de 50 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum. Her gece bebek bisküvisi ile mama yapıyorum. Son 3-4 gündür de içine bal ya da pekmez katıyorum. Biraz kilo aldım sanki hissediyorum. Annem de biraz toparladın diyor. İnşallah ulaşıcaz hedefimize. :52:

bende eczaneden bil toz aldim onu kullaniyorum kalorin bombasi:D bakalim kilo alabilecekmiyim

ben de dün internette gördüm bir diyetisyen önermiş en... adlı besin takviyesini.kullananlar gerçekten kilo almış.ben de alıcam bugün bakalım işe yarayacak mı

canım inşallah ikimizdede işe yarar hevesim kaçıyor yaa işe yaramayıncada. çok şükür sağlık sorunum yok bütün değerlerim normal ama metabolizmam okadar hızlıki bütün yediklerim gidiyor. daha çok yeyin diyorlar ama bizde insanız sonuçta bizimde sınırlarımız var istesende çok yiyemiyorsunki

canım inşallah ikimizdede işe yarar hevesim kaçıyor yaa işe yaramayıncada. çok şükür sağlık sorunum yok bütün değerlerim normal ama metabolizmam okadar hızlıki bütün yediklerim gidiyor. daha çok yeyin diyorlar ama bizde insanız sonuçta bizimde sınırlarımız var istesende çok yiyemiyorsunki

evet canım ben de aynı durumdayım seninle.kilo aldıkça yazıcam buraya :)

kendi kilomu görünce yazayım dedim :1:
55 kiloyum kızlar tok karnına
aç karnıma 54 çıkıyorum bu durum tam benlik :1:
darısı isteyen bütüüün kk kızlarının başınaa :21:

Kizlar dr a gittiniz mi Endokrin e ozellikle. belki ozel bir sebebi olabilir kilo alamamanizin.
Gerci ben 52 den bir gram yukari cikamiyordum(boy, 173) iskelet gibiydim. ama o zaman yemek yemeyi bilmiyormusum. Biz Izmirliyiz. Et tereyag vs yenmez bizde. Balik tavuk ot yenir bolca. Isim de cok stresliydi. Evlendim esim dogulu, et tereyagi gani gani yeniyor. Ilk zamanlar midem kaldirmiyordu ama simdi bayila bayila yiyorum. Bir de esimle aksamlari cayin yaninda kuru yemis ve bir cikolata seansimiz var. Oldukca saglikli ve kalorik. Sonuc 65 kilo ve ideal bir vucut yapisi. Onceden iki adimda halsiz kaliyordum simdi tas gibiim masallah :) Her isin altindan kalkiyorum.
Hepinize kolay gelsin.

ben de şimdiye kadar hep 168 boya 48-47 gezerdim.evlendim çocuk doğurdum yine 48 kg.düştüm.sonra süt ciciebebe pekmez karışımı yaptım ve 58 kg.oldum.harika ve süper bir duygu.8-9 aydır yapmıyorum bu larışımı.oğlum şu aralar iyice hareketlendi.şu an 54,5 kg.düştüm.bugün tekrar başlayacağım.düzenli kullanınca kesinlikle ayda 4 kgg.aldırıyor.biraz sabırlı olmak lazım.ben bebbeğim olduğu için o şuruplardan kullanamıyorum çünkü çok uyku yapıyor.şurupla ve cicibebeli karışımla kesinlikle ayda 6 kg.alırsınız.bunu herşeyi denemiş ve sonuç alamamış birisi olarak yazıyorum.bu uygulamalara başladığınızda hergün tartılmayın.15 günde bir tartılın.sonuçları görünce sevinçten havalara uçacaksınız.ben sabah akşam bu karışımı yapacağım.15 gün ve 1 ay sonra tekrar sonucu yazacağım.hedefim yine 58 olmak.

en........ adlı mamayı aldım ama sonuç hayal kırıklığı. insanlar nasıl kilo alıyor anlamıyorumki moralim bozuluyor ya iştahım açılmıştı ne güzel kilo alamadığımı gördükçe yine kapandı heves filan kalmadı

en........ adlı mamayı aldım ama sonuç hayal kırıklığı. insanlar nasıl kilo alıyor anlamıyorumki moralim bozuluyor ya iştahım açılmıştı ne güzel kilo alamadığımı gördükçe yine kapandı heves filan kalmadı

daha yeni almadın mı canım dur hemen moralini bozma bence devam et

Kaç gün kullandın? Onun bir de plus olanı varmış, onu da deneyebilirsin daha etkilidir. Ben şimdilik normalini içiyorum, ama bitince plus olanından alacağım.

kızlar yaklaşık 1 ay önce 50 kiloydum ala ala 2 kilo almışım onu da gece uyumadan atıştırmalarıma ve üzerine harnup pekmezi yiyip süt içmem.birde 1 hafta gibi bi süre her akşam ve öğlen 1 porsiyon tatlı yedim genelde sütlaç pirinç unuyla mama yiycektim pek hoşuma gitmedi sütlaç yaptım gün aşırı.şimdi bebe bisküvisi pekmez ve sütle mama yapıp yiycem her akşam.inşallah yaza hepimiz istediğimiz gibi kilolarımızı almış olarak gireriz.

Back