• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hedef 55 kilo :)

çok ağır canım karaciğeri yorar yağı dengeli alın yağalr direk karaciğerde toplanıyo ona göre..bebe bisküvisinde yumurta yağ oranı var yani ayrıca bal+pekmez ikisinn vitamini yok olur bir araya gelnce sadece bal kullan...

Ben bu hafta bıldırcın yumurtasına başlayacağım. Her gece uyumadan önce ılık süte katıp, balla karıştırıp mı içeceğim?

bende hedefi 55 kilo olanlardanım arkadaşlar :) şu anda da 50 kiloyum bebe bisküvisi yemeye baslıycam akşam yatmdan önce birde pirinç unuyla mama yapıcam o da baya kilo aldırıyormuş size de tavsiye ederim hele yemek yemeyi sevmiyorsanız öğlenleri yiyebilirsiniz içine de ezilmiş ceviz atarsanız süper olur .

peki kızlar yatmadan hemen önce yiyip nasıl uyuyabiliyorsunuz? bana da herkes yatmadan önce kek börek ye diyor.

yani demek istediğim özür dileyerek insanın yedikleri ağzına geliyor, hem reflü olmayalım zamanla..

Nasıl dayanıyorsun ben 5 dk bir tartılıyorum :10:

Bizde tartı yok. Eczanelere de pek rastlamıyorum. Bu pazartesi tartılmayı düşünüyorum. :9: 10-11 gün bıldırcın yumurtası içtim ama hiçbir değişiklik yok sanki. :5: Bebe bisküvisini yemiyorum artık. Yeniden mi başlasam ne yapsam? Dershaneye gidip geliyorum iştah kalmıyor eve gelince :/

Son düzenleme:
Bugün tartıldım 51.8 olmuşum. :/ Bir ay bebe bisküvisi yedim. O sıralar biraz almıştım sanki. Sonra 10-11 gün bıldırcın yumurtası içtim. Ama pek bir şey değişmemiş. Hep 50-51 arasıydım. Bugün de öyle gösterdi tartı. Tatilde yiyebiliyorum ama dershane olunca iştah kalmıyor eve gelince.

benimde hedefim 55 kilo olmak..her gün tartılıyorum 51,9-51,8-51,7 gibi devam ediyor...bebe bisküvisi ve ballı sütü içmeye başlıycam bugün itibarı ile :)

Back