- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.172
- 798
- Konu Sahibi ince bilek
-
Hiç şurup denemedim. Ama bir arkadaşımdan duymuştum eczanelerde satılan bitkisel bir karışım varmış. Arkadaşım onunla 3 kilo almış. Bir ara kullanmayı düşündüm ama bebe bisküvisiyle mama yapıp yemeye başladım. Hala devam ediyorum 2-3 haftadır. Ayrıca bugün Emel Acar'ın programını izledim. Çok zayıf bir kadın vardı. Doktor ona zeytin, fındık, fıstık yemesini önerdi. Bunlar küçük ama kilo aldırıcı şeylermiş. :)
Aynen canım bende izledim. Bıldırcın yumurtası da kilo aldırıyormuş denemeye başladım bakalım...
bu sefer olacak eminim şubat ayının sonunda 5 kilo almış olacağım :)
internette araştırdım ve aşağıda yazacağım şekilde kilo alanlar olduğunu gördüm umarım bende bunlardan biri olurum
bir bardak sütün içine hepsinden 1 yemek kaşığı olmak üzere bal pekmez ve tahin koyuyoruz içine 9-10 tane bebe bisküvisi ve 6-7 adet fındık koyduktan sonra hepsini robotta çekiyoruz bu karışımı sabah akşam içmek gerekiyor yaklaşık 500 kaloriye denk geliyor günde 3 bardak içilirse + yemek tabi faydalı olur diye düşünüyorum. ben 3 değil 5 bardak içmeyi düşünüyorum çünkü çok yemek yiyebilen birisi değilim bu şekilde dengelemem gerekiyor dün başladım yapmaya umarım şubat ayının sonunda en azından 50 kiloya ulaşmış olurum
Ben yumurta sevmemama arada bir yiyorum yine de. Hadi bakalım kaç kilo alıcaz acaba :)
Kaç kilosun canım? Hiç içtin mi bu karışımdan?
şu anda 45 kiloyum 3 gündür içiyorum tartılmamak için tutuyorum kendimi :)
Ben 45 kiloydum 1 haftadır ballı süt, pekmez, cici bebe, bıldırcın yumurtası falan içiyorum. Senin bu karışımdan da içtim 1-2 kez şu an 47,70 im :)
maşallah :) bıldırcın yumurtasını nasıl içiyorsun sütemi karıştırıyorsun
Yok canım normal kırıp içiyorum günde bir tane :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?