• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hedef 55 kilo :)

ince bilek

💔
Pro Üye
16 Temmuz 2010
19.693
55.172
798
bu sefer olacak eminim şubat ayının sonunda 5 kilo almış olacağım :)
internette araştırdım ve aşağıda yazacağım şekilde kilo alanlar olduğunu gördüm umarım bende bunlardan biri olurum
bir bardak sütün içine hepsinden 1 yemek kaşığı olmak üzere bal pekmez ve tahin koyuyoruz içine 9-10 tane bebe bisküvisi ve 6-7 adet fındık koyduktan sonra hepsini robotta çekiyoruz bu karışımı sabah akşam içmek gerekiyor yaklaşık 500 kaloriye denk geliyor günde 3 bardak içilirse + yemek tabi faydalı olur diye düşünüyorum. ben 3 değil 5 bardak içmeyi düşünüyorum çünkü çok yemek yiyebilen birisi değilim bu şekilde dengelemem gerekiyor dün başladım yapmaya umarım şubat ayının sonunda en azından 50 kiloya ulaşmış olurum

Hedefimiz aynı. :3: Ben de 50 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum. Her gece bebek bisküvisi ile mama yapıyorum. Son 3-4 gündür de içine bal ya da pekmez katıyorum. Biraz kilo aldım sanki hissediyorum. Annem de biraz toparladın diyor. İnşallah ulaşıcaz hedefimize. :52:

bana daha kilo almışsın diyen olmadı ama inşallah almışımdır moralim bozulacak diye tartılmaya korkuyorum

ben de aynen 55 kilo olmak istiyorum. şu an 50yim. o da bir iki haftada bu kiloya ulaşabildim :) hiç iştah açıcı şurup denediniz mi? ben ondan içiyorum. aslında yan etkisi iştahı açması. sağlıksız bişey belki ama...

Hiç şurup denemedim. Ama bir arkadaşımdan duymuştum eczanelerde satılan bitkisel bir karışım varmış. Arkadaşım onunla 3 kilo almış. Bir ara kullanmayı düşündüm ama bebe bisküvisiyle mama yapıp yemeye başladım. Hala devam ediyorum 2-3 haftadır. Ayrıca bugün Emel Acar'ın programını izledim. Çok zayıf bir kadın vardı. Doktor ona zeytin, fındık, fıstık yemesini önerdi. Bunlar küçük ama kilo aldırıcı şeylermiş. :)

Hiç şurup denemedim. Ama bir arkadaşımdan duymuştum eczanelerde satılan bitkisel bir karışım varmış. Arkadaşım onunla 3 kilo almış. Bir ara kullanmayı düşündüm ama bebe bisküvisiyle mama yapıp yemeye başladım. Hala devam ediyorum 2-3 haftadır. Ayrıca bugün Emel Acar'ın programını izledim. Çok zayıf bir kadın vardı. Doktor ona zeytin, fındık, fıstık yemesini önerdi. Bunlar küçük ama kilo aldırıcı şeylermiş. :)

Aynen canım bende izledim. Bıldırcın yumurtası da kilo aldırıyormuş denemeye başladım bakalım...

bu sefer olacak eminim şubat ayının sonunda 5 kilo almış olacağım :)
internette araştırdım ve aşağıda yazacağım şekilde kilo alanlar olduğunu gördüm umarım bende bunlardan biri olurum
bir bardak sütün içine hepsinden 1 yemek kaşığı olmak üzere bal pekmez ve tahin koyuyoruz içine 9-10 tane bebe bisküvisi ve 6-7 adet fındık koyduktan sonra hepsini robotta çekiyoruz bu karışımı sabah akşam içmek gerekiyor yaklaşık 500 kaloriye denk geliyor günde 3 bardak içilirse + yemek tabi faydalı olur diye düşünüyorum. ben 3 değil 5 bardak içmeyi düşünüyorum çünkü çok yemek yiyebilen birisi değilim bu şekilde dengelemem gerekiyor dün başladım yapmaya umarım şubat ayının sonunda en azından 50 kiloya ulaşmış olurum

Kaç kilosun canım? Hiç içtin mi bu karışımdan?

Meraba arkadaşLaaaar......

Ben 20 yaşındayım 165 boyundayım 49 kiLoyum

Geçen seneye kadar 42 kiLoydum aşırı zayıftım asLında ben kiLomdan pek şikayetçi deiLdim ama işte çevre....Etrafımdaki insanLardan aynı şeyLeri duymaktan bıkmıştım adeta.. İncecik beLim kopucak qibiydi.. Çubuk qibi bacakLarım vardı.. İnanın ne yaptıysam kiLo aLamıyordum. Daha doqrusu yemek yemeyi sevmiyordum.. 1 tabağı zor bitiriyodum eziyet qibiydi. :( Gitmediqim doktor, kuLLanmadıqım iLaç, yemediqim serum kaLmamıştı.. Stres ve moraL bozukLuqu direk mideme vuruyo ve iştahımı büyük öLçüde etkiLiyodu.

Şu an üniversite öqrencisiyim. Bu sene qerçekten kiLo aLmaya karar verdim. ve aLdım da.

Önce bi doktora qidip testLerimi yaptırdım, şikayetimi anLattım..Yemek yemeyi sevmediqimi, iştahsızLıqımı.... Doktor bi iştah açıcı, bikaç tane de vitamin yazdı. İştahım qercekten acıLdı. asLında biraz da psikoLojik. Hep motive ettim kendimi "kiLo aLdım, bu yediqim bana yarıyor" diyerek hep moral verdim kendime. iştahım düzeLdi yemediqim şeyleri yemeye basLadım. qeceleri kendime baLLı muzLu süt yapıp yattım, keçiboynuzu pekmezi hiç sevmezdim ama mecbur kalınca sevdim :) 1 kavonoz keçiboynuzu pekmezi alıp her sabah kaşıkladım. cebimden fındık, fıstık, badem, kaju, türü şeyleri hiç eksik etmedim. ve hiç aksatmadan kendine kendime böle bi diyet uyquladım. 1 tabak yerine 2 tabak makarna yedim. biraz zorluyo başlarda. hatta yediğimi qeri çıkartıyodum bazen. ama çıkarsam da yedim zorla.. bi müddet sonra kilo almaya başladım. hedefim 55 kilo. vazqeçmeden devam edicem inşallah.. ama unutmayınki herşeyden önce kendimizi sevmek önemli kendimizle barışık olmadımız sürece daha cok moralimiz bozuluyo ve bu sefer hiç alamıyoruz.. dediklerimi mutlaka yapın qayet basit ve doğal şeyler :)

bol kilolu qünlerrrr......sizi çok seviyorum :) :) sizde kendinizi sevin <3

Back