- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.001
kızlar 60dan cabucak kurtuldum geçen pazar 60 kiloya ayak basan ben şimdi 58.1 kilo olmuşummm
arkadaslar bugun ki kilom 56.5 tam 1 kg vermisim 5 gunde.
elacim bu hafta kahvalti da bol bol limonlu maydanoz yedim o yuzden de iyi kilo verdim
arkadaslar ben profiliminde dogum gunumu ve tarihimi yanlis yazmisim hrsey dogru ama o neden yanlis olmus anlamadim nasil degistirebilirim? bugun benim dogum gunum 28 yasina girdim esime siki siki tenbih ettim pasta alma diye cunku süpriz yapiyor genelde.o almadan tedbirimi aldım hatta dedim ki bi form bisküvi al ve uzerine mum koy daha makbule gecer.(bu arada yas pasta cok severimdayanacagim artik napalim..)
anneliğe alıştım sayılır canım ya ama 3 gecedir hep kucağımda uyumak istiyo koltukta bende uyuyup kalıyorum sonra bi bakıyorum 3 saat falan geçmiş yerime yatamayınca heryerim ağrıyo, şimdiye kadar ya memede uyurdu ya yatınca emziğiyle uyurdu
aman sallamak çok kötü ya ben o yüzden sallamadım hiç sallamayı da düşünmüyorum
kiloya gelince dün akşam çayın yanında bişeyler yedim o yüzden 59,3 kilo çıktımm
tebrik ederim seni betacimmm ) demekki napiyormisuz regl haftasi canimizi sıkmiyormusuz.. bende musmutlu oldum kilo verdigine :))((
ela 53 benim sınır noktam 52 li rakamları görmem haftalar alabilir :) ama yılmak yok spora ağırlık verirsem hızlanabilir. Bu hafta 53,5 ün altına inebilmek olacak :))
evet betacim kilon iyice azaldi vermek zor olacak sakinn ama sakin moral bozma.... sen kararli olduktan sonraaaa....illaki dusecekkkktirrr.. su bisiklete yuklen birz bide topla sıkistirmayi denedin mi soledigim hareketi nasil buldun merak ett yapmadiysan bir dene derim ben...
Günaydın kızlar tartı gününün ilk bildirimini yapıyorum naaa naaanananaaaaa53,8 kg olmuşum geçen haftaki gerçekten regl ödemiymiş :)))) 53 lü rakamları görmeye başladım musmutluyum :))
2 kiloya yakin mi verdim 5 gunde.. yani....
masallahhhhhhtuhhh sana
süpermiş 2 kilo gitmiş :)))tebrikler
teşekkürler kızlar ama büyük kısmı ödemdir diyetin ilk haftasıydı çünkütebrik ederim seni betacimmm ) demekki napiyormisuz regl haftasi canimizi sıkmiyormusuz.. bende musmutlu oldum kilo verdigine :))((
ela 53 benim sınır noktam 52 li rakamları görmem haftalar alabilir :) ama yılmak yok spora ağırlık verirsem hızlanabilir. Bu hafta 53,5 ün altına inebilmek olacak :))
valla sizde muhteşemsinizz böyle gidersek yaza çıtır olarak giricezz
şekerim tebrik ederim, bu ne kadar güzel bir habeeeeer :):)
yolun bitmesine çok az kalmış
ayrıca esra'yı da canı gönülden kutluyorum, o doğumgünü kutlamasında yeşil çay içmek nedir yaaaa??? aferin kız, helal olsun sana, ben böyle bir hareketin karşısında ancak saygıyla eğilirim.
ben bu sabah tartılamadım maalesefyarın sabah tartılıp son durumu bildireceğim. valla sayenizde hiç bozmadım kızlar, buradan nasıl güç alıyorum bilemezsiniz, hepinize çoook teşekkür ederim.
yalnız şöyle bir durum var, bugün karnım ağrımaya başladı, galiba regl olucam önümüzdeki günlerde, inşallah tartıda onun ödemi çıkmaz, çıkarsa da artık napalım, bir sonraki hafta o ödemi atar, moral bulurum :):)
elacim masallah valla bu hafta cok iyisin.genelde bu hafta hepimiz iyi kilolar vermisiz insallah bu gazla baya gideriz.veee benim kilomm
gecen pazar: 65.1
bugun: 63.8 masallah bana
topu şişirmem gerekiyor akşam üşendim onla uğraşmaya bisikleti artık 1 saat yapıyorum eskiden 45 dk yapıyordum
sonra yerde alttaki bacağı kaldırma hareketini yaptım 50 den fazla yapamıyorum Ebru Şallı gibi ''bu acıyı sevin'' '' bu yanmayı sevin'' durumuna geldim.
Dün bunların üstüne bide 40 mekik çektim bu spor sayesinde dizikolik olucam yakında :)))1,5 saat dizi izliyorum
süpermiş 2 kilo gitmiş :)))tebrikler
teşekkürler kızlar ama büyük kısmı ödemdir diyetin ilk haftasıydı çünkü
valla sizde muhteşemsinizz böyle gidersek yaza çıtır olarak giricezz
insallahh ya benim daha cok var haziran hedeflemistim ama zor olsun ... bunada sukurr
cildim derken hangi bolgende var yuz mu karın mikızlar bisey sorucam ben simdi hamilelik oncesi 57...63 arasi gidiyodumm ( bu arada bugun eski kiloma donmus sayilirimmheyooo)
hamilelikte 100 gordumneyse gerisini biliyonuz zayiflayinca sarkma felan az oldu... ole tuhaf durmuyo (egzersizde yapiyorum.. gogsum icin yarim sinav karin icin mekik...vs ) sarma derken cildimde bir buzkluk var gibi.. büzükluk...bole eyilp kalkinca sikinca belli oluyo... yan kalca tarafim ve karnim.. sporla gidecektir muhakkak..ama ben kremle desteklemek istiyorum... cildiyeciye yada estetik cerrahina sorucam.. ama sizinde kullandiginiz memnun kaldiginiz bir urun var mi... babe okudum nette... gecen eczaneye sordur esim bulammis.. fiyatida pahali biraz ama memnun kalirmiyim ki diye erteledim..neyse bide nivea q10 var kullan varmi acaba...??? onlami baslasam acaba ??? bide ara ara bio oil suruyorum o catlaklar icin.. ama o sıkılastirmiyo.. arada da dermaroller yapiyorum (ins ise yarar...) yani toparyiyimm sorumu cildi gerginlestircek ve sıkilastircak bir urun tavsiyesi istiyorum.. spor demeyin onu yapiyom
destekleyici biseyy??? ayyy ne uzatimmm
kızlar bisey sorucam ben simdi hamilelik oncesi 57...63 arasi gidiyodumm ( bu arada bugun eski kiloma donmus sayilirimmheyooo)
hamilelikte 100 gordumneyse gerisini biliyonuz zayiflayinca sarkma felan az oldu... ole tuhaf durmuyo (egzersizde yapiyorum.. gogsum icin yarim sinav karin icin mekik...vs ) sarma derken cildimde bir buzkluk var gibi.. büzükluk...bole eyilp kalkinca sikinca belli oluyo... yan kalca tarafim ve karnim.. sporla gidecektir muhakkak..ama ben kremle desteklemek istiyorum... cildiyeciye yada estetik cerrahina sorucam.. ama sizinde kullandiginiz memnun kaldiginiz bir urun var mi... babe okudum nette... gecen eczaneye sordur esim bulammis.. fiyatida pahali biraz ama memnun kalirmiyim ki diye erteledim..neyse bide nivea q10 var kullan varmi acaba...??? onlami baslasam acaba ??? bide ara ara bio oil suruyorum o catlaklar icin.. ama o sıkılastirmiyo.. arada da dermaroller yapiyorum (ins ise yarar...) yani toparyiyimm sorumu cildi gerginlestircek ve sıkilastircak bir urun tavsiyesi istiyorum.. spor demeyin onu yapiyom
destekleyici biseyy??? ayyy ne uzatimmm
elacim masallah valla bu hafta cok iyisin.genelde bu hafta hepimiz iyi kilolar vermisiz insallah bu gazla baya gideriz.
ben de bu hafta regl olacagim ve cok korkuyorum cunku agrilarim cok oluyor ve muhakkak en az 3 agri kesici yutmam gerekiyor dogum yapinca gecer dediler ama gecmedi.allahtan suan ise gitmiyorum evdeyim tek tesellim bu.psikolojimi bozmayip diyete devam etmem gerek.
dogum gunumu kutlayan herkese tesekkur ederim.
valla ebruş gecen hafta cok iyi diyet yaptim 2 gun bozdum.. diye tartida ole yansidi.. yani bu hafta ki kilom gecen haftanin da eseri....yani bole bir kilodan fazla vermiyorum.. uzun zamandir... regl de diyeti bozma sakinnn...psikolojinde bozulmasinnn..bir kacgun sadece sonra gecicek hepsi.. benim ilk gun olur agrim... dogumdan oncede sonrada ayni yani
bu konuda çok bilgili değilim canım sana tavsiyede bulunamayacağım
yaptığım tek cilt bakımı sabah akşam yıkayıp nemlendirici sürmek cildim çok kuru nemlendirici sürmezsem pul pul oluyor
görümcem çok uğraşır bunlarla kazayağı kırışık kremleri falan tek tavsiyem iyi araştır bunlar ucuz şeyler değil aldığın şey işe yarasın
görümcem boşa çok para dökmüştür. her duyduğunu bu güzel denileni alırdı. artık bıraktı hem düzenli kullanmak gerekiyor hemde kendine uygununu bulmak gerekiyor
bunlarla ilgili formlar muhakkak açılmıştır istersen gir bi araştır derim.
alacağın ürünü internettede yorumlarına bak artık herkes bişi alınca düşüncelerini internete yazıyor.
valla bende goruncen gibiyimmyuz icin ve goz ici kullandigim urunler var..memnunun onlardan.. ama ben vucut istiyorum nette baktim.. hep yuvarlak laflar.. duzenli kullanmak gerekiyo urunleri kimsede ole uzun kullanmamis... yarin nivea alcam ilk onu denicem.. en azindan nemlendirir diye dusunuyorum...sporla belki iyi olr
benide kandırmaya çalışıyorlar doğum yap hiç bişiyin kalmaz diyorlar
bendee yaa tabi evlenincede geçiyor diyorlardı diyorum bunların hepsi kandırık :) doğumdan sonrada 2. yi doğur geçer derler :)))
cildim derken hangi bolgende var yuz mu karın mi
karin ebru yaaa(( bole civik mekik cekiyorum o tamam bide cildi biraz buzuk eskisi gibi degil..
canım bende yatakta hiç yatırmadım koltukta kucağıma alıyorum yanlarıma düşmesin diye yastık dolduruyorum kalıp gibi oturuyorum ama çok zor oluyor benim için yatakta yatmak gibi değil ve yarı uyur yarı uyanık çok fena ama zaman nasıl geçiyo anlamıyo insan artık ayakta kucağımda dolaştırıp uyucam bu gece normalde böyle değildi nazar değdi bebeğime ya emerken uyurdu yerine yatırırdım öyle uyanmaz uyurduben hic yanimda yatirmadim simdi buyuk artik ama yinede yatirmiyorum( gerci yatirsamda yatmaz sallicam illa o ayri) korkuyodum ben cunku cok uykusuz oluyo insan bence sende yaninda yatma...Allah korusun... emzirirkende uyuya kalirim diye cok korkuyodum dusururum ustune yatarim diye ben cok pirpirikliyimm... sallamamakla iyi yapmissinnn cunku cok zorrrr...
aynen canım öyle devam etmeye çalışıyorum bazen de emziriyorum diye kaçamak yapıyorumbişi olmaz sen avantajlısın hem yeni doğum yaptın hemde emziriyorsun dikkatli beslen sütünün kalitesi düşmesin emziren annelerin çok kilo vermeleri diyetle sporla kilo vermeleri iyi değilmiş tüm o zararlı yağlar ve toksinler süte geçiyormuş sen sağlıklı beslenerek devam et sonra ela gibi bebişin büyüyünce sporla toparlarsın :))