-
- Konu Sahibi elaprensess
evt esracim en azindan yapmis oluyorum...2 gunde telafi ettimsimdi yeni kiloma odaklandim 63 gormek icin ugrasicam.. bu arda esra mozaikler icin cozum bulmussun iyi olmusss.k fistik yeni tarflerini bekliyoruz valla super yontemler buluyosun..
evt bende cok istiyorum... yarimsaat 45 dk yapmayi ama firsatim yok bebegim yeni yuruyor.. tutuna tutuna... bende arkasindayim surekli bir oturmuyo totosini. ustuneo yatinca ortaligi topla aradada cömüp setler halinde egzersiz yapiyorum.. yag yakimini bilmem ama sıkılasma oldu bende... ona cok faydasini gordum.. gercekten..
gunaydin fistikoo :)) goruncem hep bole kalabalik ortamda yermiş gibi yaparbende deniyorum ise yariyo.. rejimde oldugunu soyleyince gozler uzerinde oluyo insanin.. tabak koyulunca onune arada tirtiklayip.. yermis gibi yapip ....sohbetle kaynatiyorum .... tabi yemekli davette pek ise yaramiyo o ayri
pazar gunu tatlimmmm
Elacım ne güzel bebişin varmış :):) sen egzersizlerini fırsat buldukça yapabildiğin kadar yap, yapamadığına canın saolsun, zaten bebiş peşinde koşturmak en büyük egzersiz :):) o şimdi iyice ayaklansın gör sen, evde dışarda onun peşinde koşturmaktan süzüleceksin eminim.
esra'cım hiç canını sıkma, senin tarifin oldukça masumdu, hiç mi birşey yemeden yaşayacağız canım, önemli olan abartmamak, ayrıca 1,5 kaşık un gerçekten tehlikeli diil. sen şu güzel tariflerini vermeye devam et. valla tatlı krizlerimize çok güzel çareler getireceksin eminim. regl olayı için de sıkma sakın canını, ne yaparsan yap regl döneminde insan en kötü 1 kg. falan bile farkedebiliyor, ben de öyle olurdu hep, düşünsenize tam 1 kilo :) buna rağmen ne vermiş olursan kardır. regl'in olur olmaz o ödemi kolayca atacağından eminim. yeterki azimle devam et :)
bta, senin de toparlamış olmana çok mutlu oldum. aman diyim kızlar ben sizden destek alıyorum. ben sizin sayenizde tam yol devam ediyorum, sizler bırakayım demeyin haaaaaa :):)
bu arada şu yemekli davetler konusuna katılıyorum. yiyormuş gibi yap kurcala bırak kenara. ben normalde pek içki içmeyen bir insanım, ama içmiyorum dediğimde etrafımdakiler ne zaman bir yere gitsek illa iç iç diye baskı yaparlardı, o kadar daralırdımki anlatamam, şimdi ise gittiğimizde bir yerlere, 1 kadeh şarap istiyorum, kimse tek laf etmiyor, ama o bardak bütün gece kalıyor orda içmiyorum, içiyormuş gibi görünüyorum. milletin dırdırından kurtuluyorum böylece :):)
reglide illaki tartida kilona az da olsa yansir.. onu kilo diye dusunmeEvet canım doğru söylüyorsun. En azından şekeri de yoktu, un da dediğin gibi ekmeğin bile ham maddesi. Yediğim bir buçuk kaşık un için moralimi bozmayacağım :))
Teşekkür ederim elaaa en kısa zamanda yeni bir tarifle karşınıza çıkacağım canım
Bu arada perşembe gibi regl olacağım, umarım çok şişkin olmam çünkü 51,0'a yaklaşmak istiyordum bu hafta :44:
ben pazar günü yaptım mı acaba ilk olunca günü bile sormayı unutmuşum of
Elacım ne güzel bebişin varmış :):) sen egzersizlerini fırsat buldukça yapabildiğin kadar yap, yapamadığına canın saolsun, zaten bebiş peşinde koşturmak en büyük egzersiz :):) o şimdi iyice ayaklansın gör sen, evde dışarda onun peşinde koşturmaktan süzüleceksin eminim.
esra'cım hiç canını sıkma, senin tarifin oldukça masumdu, hiç mi birşey yemeden yaşayacağız canım, önemli olan abartmamak, ayrıca 1,5 kaşık un gerçekten tehlikeli diil. sen şu güzel tariflerini vermeye devam et. valla tatlı krizlerimize çok güzel çareler getireceksin eminim. regl olayı için de sıkma sakın canını, ne yaparsan yap regl döneminde insan en kötü 1 kg. falan bile farkedebiliyor, ben de öyle olurdu hep, düşünsenize tam 1 kilo :) buna rağmen ne vermiş olursan kardır. regl'in olur olmaz o ödemi kolayca atacağından eminim. yeterki azimle devam et :)
bta, senin de toparlamış olmana çok mutlu oldum. aman diyim kızlar ben sizden destek alıyorum. ben sizin sayenizde tam yol devam ediyorum, sizler bırakayım demeyin haaaaaa :):)
bu arada şu yemekli davetler konusuna katılıyorum. yiyormuş gibi yap kurcala bırak kenara. ben normalde pek içki içmeyen bir insanım, ama içmiyorum dediğimde etrafımdakiler ne zaman bir yere gitsek illa iç iç diye baskı yaparlardı, o kadar daralırdımki anlatamam, şimdi ise gittiğimizde bir yerlere, 1 kadeh şarap istiyorum, kimse tek laf etmiyor, ama o bardak bütün gece kalıyor orda içmiyorum, içiyormuş gibi görünüyorum. milletin dırdırından kurtuluyorum böylece :):)
peri walla kızlar hatırlar mı bilmem ama canım uzun zamandır gün tabağı ( börek,kek, kısır, sarma vs.) çekiyor eğer arkadaşım yaparsa ki biz ısrarla hiç bir şey hazırlama çok oturmucaz dediysekte tanıyorum kendisii mutlaka bişiler hazırlar kendimi tutamayabilirim ama eğer yemek hazırlamışsa geçiştirebilirim
reglide illaki tartida kilona az da olsa yansir.. onu kilo diye dusunme
:)))))) unutursun canım ne olacak ... pazara yazariz senin ki nide:)))
evet pericik bebisim var fırfır donuyoz etrafta once ısınma hareketleri yapiyorum onunla( koşturmaktan ) uyuyuncada egzersizzz
sanirim normal spordan daha etkili :))
evet sen surekli gün tabagi diyodun
neyse canim orda ye eve gelince bisey yemezsinn.. dengelersinnn
elimden geldiğince masum şeyler yemeğeye çalışıcam :))
elimden geldiğince masum şeyler yemeğeye çalışıcam :))
ok sen takmışsın kafaya zaten ne yapsak boş :):)
şaka bir yana madem canın bir süredir çekiyordu, bu da senin bahanen hatta ödülün olsun, evde yapıp bir sürü yemekten iyidir. en masum olanlarından az birşey alırsın, ama yavaş yavaş tadına vara vara yayıla yayıla yersin. eve de gelince birşey yemezsin, yada çok çok hafif geçiştirirsin. böylece hem gözün hem miden doymuş olur.
böyle zamanları çok iyi bilirim, ne yaparsan yap aklına düştü mü bir kere sürekli canın çekmeye başlıyor, ne yapsan boş, kafan takılıp kalıyor, yemeden rahat edemiyor.
ben böyle can çekmeleri yaşamamak için her 3-4 kilo verdiğimde 1 gün 1 öğün kendime ödül vereyim diyorum, ama evde birşey yapmicam, yaparsam dışarda yiyeceğimden çok daha fazlasını yediğimi farkettim, öyle 1 dilimle yada 1 taneyle kalmıyor, dışarda erken saatlerde gider nefsimi köreltir, yoluma aynen devam ederim diyorum.
şimdilik canım birşey çekmiyor, bakalım, biraz daha zaman geçsin bana da olur muhakkak.
kikiki)) tamam ole yap...
kızlar tüm iştahım gitti walla eşimle aynı şirkette çalışıyorum ve eşimin yöneticisiyle sorunları var bugünde o sorunlu günlerinden biriydi morali sıfır onun ruh hali direk bana yansıyor morali bozuk olduğunda benim ki daha çok bozuluyor psikolojik olarak çöktüm bugün
kızlar tüm iştahım gitti walla eşimle aynı şirkette çalışıyorum ve eşimin yöneticisiyle sorunları var bugünde o sorunlu günlerinden biriydi morali sıfır onun ruh hali direk bana yansıyor morali bozuk olduğunda benim ki daha çok bozuluyor psikolojik olarak çöktüm bugün
canım seni çok iyi anllıyorum, iş hayatında böyle sorunlu bir sürü tip var, ben de hergün uğraşıyorum böyleleriyle. insanın bütün enerjisini çekip alıyorlar. senin dik durman ve eşine destek olman lazım. o üzgünken ona sıkıntını iyice belli edersen onun toparlanmasına yardımcı olamazsın. biliyorum çok zor, ben de benzer şeyleri çok yaşadım. sen mümkün olduğunca ona destek olup, ona moral vermeye bak. insanlar böyle ekmek peşinde koştururken onlara böyle zorluklar çıkaranları Allah ıslah etsin, başka diyecek birşey bulamıyorum. Allah yardımcınız olsun, yardımcımız olsun.
hallolmicak bir sorun gibimi?? ara ara oluyo galiba... cok zor ya ayni ortamda sorunlu oldugun biri ile calismak... insallah duzelir.. insallah gider baska biyere... perinin soledigine katiliyorum moral ver, destek ol..senin onu anladigini hıssettir... moralini bozma diycem ama zorr... her yerde var bole seyler... bir sivri cikar mutlaka insallah giderde kurtulursunuz
günaydın kızlar ne diyim perinin dediği gibi Allah ıslah etsin Allah 'a havale ediyorum. Gideceğe benzemiyor amaşu an müdürleri yok yeni müdür ataması yaplacak inşallah sert bir müdür gelirde kök söktürür kendisine eşim başka bölüme geçecek sanırım p.tesi belli olacak genel müdür gelince egolu insanlarla uğraşmak ne kadar zormuş
seni o kadar iyi anlıyorumki anlatamam, iş hayatımda bu gibi sorunlu kompleksli tiplerle o kadar uğraştımki. böyle zamanlarda bu kadar zaman boşuna okumuşum bir yerlere gelebilmek için boşuna uğraşmışım diyorum. benim ailem okumalısın, eğitimli olmalısın, kendi ayaklarının üzerinde dimdik durabilmelisin, kimseye hiçbir anlamda muhtaç olmamalısın diyerek büyüttüler beni. belki bu mantık odğru ama böyle zamanlarda çalışmayan evde olan kadınlara o kadar özeniyorumki anlatamam.
sen kocana tam destek olmaya bak canım. Allah'a havale et böylelerini, ben ilahi adalete inanıyorum. Allah hepsinin hakkından gelsin. Eşin için de hayırlısı olsun inşallah.
gunaydin kizlar bta peri
betacim umarim pazartesi esinin yeri degisirrr.... biraz olsun rahatlar.....
inşallah canım kompleksli insanlar çekemedikleriyle uğraşırlar
o kadar kompleksliki şöyle sölüyim üretim sahasına giren personelin iş kıyafeti giyinme zorunluluğu var.
pantalon tshort ceket veya yelek iş ayakkabısı falan tüm kıyafetler erkek bedeninde veriliyor mesela ben 38 beden pantalon giyiniyorum normande ama iş kıyafetimde 42 veya 44 bedene denk geliyor
o kız 48 beden pantalon almış ve 8 yazısının ortasını silmiş 40 beden olarak gözüküyor (bunu tesadüf eseri bir arkadaşım görmüş ve bana söyledi) cebinin kenarındaki 1 cm lik kağıt parçasına kim neden baksın kime ne senin kaç beden giyindiğin bu kadar rahatsızsan zayıflamaya çalış sen kimi kandırmaya çalışıyon aynı ortamda üstümüzü değişiyoz içine korseler giyiniyor falan
tamamen yalnız kimse arkadaşlık kurmuyor onla çünkü kimseye karşı samimi değil herkese havadan bakıyor sonra bu yalnızlığını millete sararak çıkarıyor 450 kişilik işletmede yaklaşık 100 kişilik idari personelin olduğu bir yerde sadece 2-3 kişiyle diyalog kurabiliyor ne kadar normal olduğunu tahmin edin neyse çok konuştum çok baş ağrıttım
seni ve esini bilen biliyo... ole insanlar yalniz kalmaya mahkum...kompleskli hazimsiz... aslinda bakarsan hayatin guzel yanlari bunlar.. insani daha cok mucadeleye itiyor..tek duze hayat daha zor...seninde dedin gibi...her yerde var bole cinsler... zaman gectikce kisiler degistikce oneminide kaybediyor.. ne salaklarla ugrasmisim canimi bosa sıkmısim diyorsun.. amannn tek sorununuz bu olsunn...sağliginiz gucunuz yerinde ya hersey hallolurr...
Kızlar profesyonel spor salonuna gidenleriniz hangilerinizdi hatırlayamadım ama kondisyon bisikleti hakkında bir sorum olacak şimdi 2 duyumum var ve hangisine inanacağıma şaşırdım çünkü ikiside bana mantıklı geldi salondaki profesyonel kişilere bu konunun detaylarını ve aslının ne olduğunu sorabilir misiniz? Kaş yapıyım derken göz çıkarmaktan korkuyorum :)
1. düşünce kas yapıp incelmeden çok kalınlaştırdığı
2. düşünce yağları eritip incelme yaptığı
Kızlar profesyonel spor salonuna gidenleriniz hangilerinizdi hatırlayamadım ama kondisyon bisikleti hakkında bir sorum olacak şimdi 2 duyumum var ve hangisine inanacağıma şaşırdım çünkü ikiside bana mantıklı geldi salondaki profesyonel kişilere bu konunun detaylarını ve aslının ne olduğunu sorabilir misiniz? Kaş yapıyım derken göz çıkarmaktan korkuyorum :)
1. düşünce kas yapıp incelmeden çok kalınlaştırdığı
2. düşünce yağları eritip incelme yaptığı