hedef 50 kilo olmak.. :)))

Günaydın elacim evet cok sukur vermisim ama goruntude vermemisim gibi geliyor yaz geliyor hicbirsey uzerime olmuyor ben de inatla yeni seyler almak istemiyorum. uste ne giysem oluyor ama asil onemli olan bacaklar.bir de dikkat ettim evde yürüyüş yapinca vermiyorum acik havada daha cok yakiyor vücut galiba.
sen de cok almamissin o kadar yemene ragmen kilonu korumussun.durmak yok yola devam.

yavas yavas gorunusinede yansicak meral etme...bende alisveris yapmiyorum inatla goruncemden aldim idarelik 2 kot :KK1: evet cok almadim ama 64 gormustum ...neyse yarin gorurum insallah...:KK66:))
bu sabah 59.7 kiloyu gördüm kızlar:KK52: 50leri görmek ne güzel:KK9:
insallah banada nasip olur o 50ler :KK1: :KK9:
Günaydıınn gecen hafta 51.1 dim şimdi tartıldım 50.0 ı gördüm hadi devam kızlarr :))
tebrikederimmmm seniii :KK9: tam istedigim kilodasinn :))

Son düzenleme:
yavas yavas gorunusinede yansicak meral etme...bende alisveris yapmiyorum inatla goruncemden aldim idarelik 2 kot :KK1: evet cok almadim ama 64 gormustum ...neyse yarin gorurum insallah...:KK66:))

elacim sen o kadar kilo vermis bi insan olarak eminim yaza girmeden istediğin kiloya ulaşacaksin

Günaydın kızlar,

sabah kalktım tartıldım ve acı gerçekle yüzleştim. tam tamına 60 kg.'yım, ne 1 gr. eksik ne 1 gr. fazla. vücudumu iyi tanıyorum galiba, herhalde 60 oldum diyordum kendi kendime. ama üzülmüyorum, elaprenses bozdum diyorsan üzülme, ooohhh yedim keyfine vardım canım saolsun de, ama bugünden itibaren tekrar sıkıya al işi, bu kadar zaman uğraştın bu işin formülünü biliyorsun. amacımıza ulaşana kadar durmak yok.

kilo veren arkadaşları tebrik ederim :KK52: inşallah ben de vereceğim ve burada gururla duyuracağım.

hemen kısaca raporumu da vereyim, sabah yine erkenden 1,5 saat açık havada yürüyüşü yaptım, iyice ter attım. yarın da inşallah akşam iş çıkışı spor salonuna gideceğim.

bu arada açık havada spor yapmak alınan oksijen miktarının daha fazla olması sebebiyle daha çok yağ yakımına sebep olur kızlar. çünkü vücutta yağların yakılabilmesi için oksijene ihtiyaç vardır. o yüzden spor yaparken nefesini tutmayın sürekli nefes alıp verin derler. bol oksijen vücudunun yağları daha fazla yakmasına sebep olur. ben spor salonuna gitsem de imkanım olduğu sürece açık havada çok erken saatlerde hep yürüyüş yada koşu yaparım.

eveeeeeet, başlangıç kilomun 60 olarak kayıtlara alınmasını rica ederim :):)

arkadaşlarımla buluşacağım bugün şimdi evden çıkmam lazım, hepiniz öpüldünüz.

Kızlar tartıldım kilom 51,7 :) Aslında sadece 500 gram gitmiş ama yine de mutluyum çünkü metabolizmamın çok yavaş olduğunu zaten biliyorum, bir de artık hedefe yaklaştığım için iyice yavaşladı... Ama yine de birazcık düşme bile mutlu ediyor, hala tam gaz devam :KK9:

inşallah canım 59.7 bile olsa uzun süre sonra görünce insan seviniyor işte:KK1:

umarım istediğin kiloya sende ulaşırsın istikrar çok önemli sabretmeliyiz hepimiz :))

Kızlar tartıldım kilom 51,7 :) Aslında sadece 500 gram gitmiş ama yine de mutluyum çünkü metabolizmamın çok yavaş olduğunu zaten biliyorum, bir de artık hedefe yaklaştığım için iyice yavaşladı... Ama yine de birazcık düşme bile mutlu ediyor, hala tam gaz devam :KK9:

51,7 ne kadar güzel bir rakam :):) metabolizman yavaşsa sakın moral bozma, zaten dediğin gibi ilk zamanlar patır patır gidiyor kilolar ama kilo verdikçe naparsan yap yavaşlama oluyor. bilmediğim için soruyorum. spor tarzı bir hareket hayatına katabilir misin? zaten yapıyorsan diyecek birşey yok ama extra hareket katabilirsen hayatına, yani böyle bir imkanın varsa süper olur eminim.

bakalım ben haftaya ne çıkacağım. 100 gr. bile versem 50'li kiloları tekrar göreceğim için kendimi iyi hissedeceğimden eminim :)

Slm kızlarr geç yazıyorum kusura bakmayın bugün rahatsızdım yeni yeni toparlıyorum kilo bildirimi yapıyım malesef 55.0 kg nolduğunu anlamadım inşallah regldendir benim planım 53lü rakamlardı :KK43:

elacim sen o kadar kilo vermis bi insan olarak eminim yaza girmeden istediğin kiloya ulaşacaksin

tesekkur ederim ebrucum moral icin:))
evet o kadar kilo vermisimmm pes etmek yokkk :118:

Günaydın kızlar,

sabah kalktım tartıldım ve acı gerçekle yüzleştim. tam tamına 60 kg.'yım, ne 1 gr. eksik ne 1 gr. fazla. vücudumu iyi tanıyorum galiba, herhalde 60 oldum diyordum kendi kendime. ama üzülmüyorum, elaprenses bozdum diyorsan üzülme, ooohhh yedim keyfine vardım canım saolsun de, ama bugünden itibaren tekrar sıkıya al işi, bu kadar zaman uğraştın bu işin formülünü biliyorsun. amacımıza ulaşana kadar durmak yok.

kilo veren arkadaşları tebrik ederim :KK52: inşallah ben de vereceğim ve burada gururla duyuracağım.

hemen kısaca raporumu da vereyim, sabah yine erkenden 1,5 saat açık havada yürüyüşü yaptım, iyice ter attım. yarın da inşallah akşam iş çıkışı spor salonuna gideceğim.

bu arada açık havada spor yapmak alınan oksijen miktarının daha fazla olması sebebiyle daha çok yağ yakımına sebep olur kızlar. çünkü vücutta yağların yakılabilmesi için oksijene ihtiyaç vardır. o yüzden spor yaparken nefesini tutmayın sürekli nefes alıp verin derler. bol oksijen vücudunun yağları daha fazla yakmasına sebep olur. ben spor salonuna gitsem de imkanım olduğu sürece açık havada çok erken saatlerde hep yürüyüş yada koşu yaparım.

eveeeeeet, başlangıç kilomun 60 olarak kayıtlara alınmasını rica ederim :):)

arkadaşlarımla buluşacağım bugün şimdi evden çıkmam lazım, hepiniz öpüldünüz.
.evettt durmak yokkkkk superisi uzulmuyorummm... belki 63 leri gorurum diye umdum..cunku sali gunu 64.4 du... ama bu hafta cok sıkı basliyorum egzersizlerimi aksatmicam bide misafirlerimde gitti... bakalim bu hafta nasil olacak
kilon az bu bile buyuk basariiii tebrik ediyorum seni esra supersinn

inşallah canım 59.7 bile olsa uzun süre sonra görünce insan seviniyor işte:KK1:
ayyy sevinmezmi insan ben acayip motive oluyorummm bir diger rakama gecince
hedef 45 ilk diyet haftamdı zaten bu yürüyüşle de desteklersem daha hızlı veririm umarım :)
kesinlikle yuruyusle destekle:)))
umarım istediğin kiloya sende ulaşırsın istikrar çok önemli sabretmeliyiz hepimiz :))
insallahhh canimmmm.. sabretmeliyizz ben zorun buyuk bir kismini basardimm.. bundan sonrada birakmaya hic niyetim yokk :)))
Slm kızlarr geç yazıyorum kusura bakmayın bugün rahatsızdım yeni yeni toparlıyorum kilo bildirimi yapıyım malesef 55.0 kg nolduğunu anlamadım inşallah regldendir benim planım 53lü rakamlardı :KK43:

gecmis olsunnn.. nen vardiii betacimmm:KK43:(( umarim muhim bisey degilll... regli olucam demistin zaten ondandir moral bozmak yokkkkkkk

kizlar bugun tum gun disardaydim.. oglen yemek yemedik esimle kahve ictik. disarda .. esimde diyete basladi :KK1: o ne kadar sabreder bilemiyorum :KK1: aksamda yemegim yoktu hafif bir kahvalti yaptimm.. 2 kepekli grisini ile... bu arada eve gelince.. 65.1 olan kilom.. biraz dusmuss :118: ama solemicemm.... wc sorunumda halloldu... valla super baslicammm... biraz gaza getirdim kendimi kikikiki :KK1:

doğum da:101kg
doğum sonrası:90kg
6 ay sonra:85kg
diyete başladığımda:85kg
şimdi:66 kg
hedef:50 kg

hedef tarih:1 haziran

6 aydır diyetteyim 19 kg verdim. emzirme döneminde de 5 kiloyu sayarsak toplam 24 kilo... tam bir senede . şimdi 50 olmak istiyorum... boyum 1.61.... hadi bakalımmmm..... başlamıştım zaten yeni günlüğümle daha da hırslanarak aynen devam.... :21::21:

.............................1. hafta ......... 2.hafta.......3.hafta
Emiily:................. 51.5.............. ?.......................?
34 bta26:............. 54.8............ 55.7.................54.3
Renitsa: ................ 61.4.............. 60.5.................60.7
vienna:................. 58.2............. ?..................... ?
elaprensess:........... 65.2........... 65.2..................65.0
snfogretmeni27.........89........... 87.5................... ?
cakil86.................... 56.5........... 54.9...................54.7
EBRUARIN...............59.3.......... 58.5....................58.3
blume90................. 60............... 59.1................ ?
esra927....................54.2........... 53..................... 52.2
benmtlumuyumki.......52.7 ........ 52.1..............52.0
SheZofren................. ? ..................... ? .............60.2

.............................4.hafta
Emiily:................. ?
34 bta26:............. 55.0
elaprensess:........... 65.1.
snfogretmeni27......... ?
cakil86.................... ?
EBRUARIN...............57.5
blume90................. ?
esra927.................. 51.7
benmtlumuyumki..... ?
SheZofren................ 59.7
su_perisi79.............. 60.0
alkara...................... 50.0

bu haftaki tablooo...:KK24:

gecmis olsunnn.. nen vardiii betacimmm:KK43:(( umarim muhim bisey degilll... regli olucam demistin zaten ondandir moral bozmak yokkkkkkk[/QUOTE]

Günaydın kızlarr ....

Elacım benim regl başlangıçları biraz sorunlu oluyor ilk gün üzerimden resmen kamyon geçiyor : ( artıkın yapcak bişey yok kararlıyım bu hafta 53 lü rakamlara geçiş yapıcam

kizlar bugun tum gun disardaydim.. oglen yemek yemedik esimle kahve ictik. disarda .. esimde diyete basladi :KK1: o ne kadar sabreder bilemiyorum :KK1: aksamda yemegim yoktu hafif bir kahvalti yaptimm.. 2 kepekli grisini ile... bu arada eve gelince.. 65.1 olan kilom.. biraz dusmuss :118: ama solemicemm.... wc sorunumda halloldu... valla super baslicammm... biraz gaza getirdim kendimi kikikiki :KK1:

bendede istanbul a gidince aynı sorun olmuştu wc bi yandan uzun yol diğer yandan tartıda yüksek çıkmıştım ama 1-2 güne toparlamıştım sendede öle olur bende gaza geldim çarşambaya kadar spor yapamazsamda beslenmeme çok dikkat edicem

bu arada senin yapmış olduğun bacak hareketlerini biraz anlatırmısın iç bacak çalıştırıyorsun ya nasıl yapıyorsun yere yan yatıp bacağını havaya kaldırıp mı indiriyorsun yoksa başka bişeymi yapıyorsun anlatırsan çok sevinirim

gecmis olsunnn.. nen vardiii betacimmm:KK43:(( umarim muhim bisey degilll... regli olucam demistin zaten ondandir moral bozmak yokkkkkkk

Günaydın kızlarr ....

Elacım benim regl başlangıçları biraz sorunlu oluyor ilk gün üzerimden resmen kamyon geçiyor : ( artıkın yapcak bişey yok kararlıyım bu hafta 53 lü rakamlara geçiş yapıcam[/QUOTE]
gunaydin betacimmm.. umarim bugun daha iyisindir.. bende regl 2 gunu kilo dususu oluyo yani o siskinlik gitmeye basliyo.. o fazla cikan rakamlar
hicccc canini sikma... vericeksin bak gor..

bendede istanbul a gidince aynı sorun olmuştu wc bi yandan uzun yol diğer yandan tartıda yüksek çıkmıştım ama 1-2 güne toparlamıştım sendede öle olur bende gaza geldim çarşambaya kadar spor yapamazsamda beslenmeme çok dikkat edicem

bu arada senin yapmış olduğun bacak hareketlerini biraz anlatırmısın iç bacak çalıştırıyorsun ya nasıl yapıyorsun yere yan yatıp bacağını havaya kaldırıp mı indiriyorsun yoksa başka bişeymi yapıyorsun anlatırsan çok sevinirim

evet evt ayni senin gibi oldumm.. ama bugun tartildimm valla toparlamisim bende 63 gorcem insallah bu hafta:118:

betacim simdi...
1. yan yatip alta kalan bacagi indirip kaldiriyorsun bu cok etkili bir hareket

2 . duvara plates topunu koyuyorsun (buyuk olan)sende yaslaniyorsun ayaklarini omuz hizasinda biraz fazla. aciyorsun ...ayak uclarinida disa bakacak( bu nokta onemli) az comelip dogruluyorsun....

3. en cok yaptigim bu hareket plates cemberini bacak arasina alip sıkıstırip birakiyorsun... plates topuda olabilir bu... yada baska bir top ama cember daha zorluyo sanki

ama plates topun ve cemberin yoksa 1. şikta isini gorurrr

kahvaltim:
ac karnina keten tohumu
tam tahilli sandovic ekmegine 2 dilim ince salam ve beyaz peynir yaninda yesil cayyy... kizim izin vermedi kahvaltiya bende bugunluk bole yaptim... simdi bir incirle sutlu kahve iciyorumm

Günaydın kızlarr ....

Elacım benim regl başlangıçları biraz sorunlu oluyor ilk gün üzerimden resmen kamyon geçiyor : ( artıkın yapcak bişey yok kararlıyım bu hafta 53 lü rakamlara geçiş yapıcam
gunaydin betacimmm.. umarim bugun daha iyisindir.. bende regl 2 gunu kilo dususu oluyo yani o siskinlik gitmeye basliyo.. o fazla cikan rakamlar
hicccc canini sikma... vericeksin bak gor..

evet evt ayni senin gibi oldumm.. ama bugun tartildimm valla toparlamisim bende 63 gorcem insallah bu hafta:118:

betacim simdi...
1. yan yatip alta kalan bacagi indirip kaldiriyorsun bu cok etkili bir hareket

iyide altta kalan bacağını yerde nasıl kaldırıp indiriyorsun herhalde çok az açılabilir

2 . duvara plates topunu koyuyorsun (buyuk olan)sende yaslaniyorsun ayaklarini omuz hizasinda biraz fazla. aciyorsun ...ayak uclarinida disa bakacak( bu nokta onemli) az comelip dogruluyorsun....

plates topum var :)) biraz plastik koktuğu için kullanmak istemiyordum ama yine bir siler bişiler yaparım... topu nerene yaslıyorsun ? duvara sırtınımı dönüyon yoksa yüzünümü ?
3. en cok yaptigim bu hareket plates cemberini bacak arasina alip sıkıstırip birakiyorsun... plates topuda olabilir bu... yada baska bir top ama cember daha zorluyo sanki

Büyük toplamı yapıyorsun bende sadece büyük top var :)

ama plates topun ve cemberin yoksa 1. şikta isini gorurrr[/QUOTE]

$bacak-inceltme-hareketleri-Wall-squat.jpg $imagesFQ1PJW0X.jpg Eki Görüntüle 1034939
betacımmm ;
ilk fotoğraf ki gibi beline koyuyorsun yalnız ayak parmakları dışa bakıcak şekilde olacak ve bacaklarını birazdaha aç.. öle bir resim bulamadımmm

ikinci foto ben çember kullanıyorum ama sen küçük herhangi bir topta olabilir hatta buyuk topunuda kullana bilirsın sıkıştırıp bırak.. sırtın yerdede olabilir illa böle oturmaya bilirsin

son foto hareket evet bacak az açılıyor ama merak etme çok etkili:KK52:

Eki Görüntüle 1034937 Eki Görüntüle 1034938 Eki Görüntüle 1034939
betacımmm ;
ilk fotoğraf ki gibi beline koyuyorsun yalnız ayak parmakları dışa bakıcak şekilde olacak ve bacaklarını birazdaha aç.. öle bir resim bulamadımmm

ikinci foto ben çember kullanıyorum ama sen küçük herhangi bir topta olabilir hatta buyuk topunuda kullana bilirsın sıkıştırıp bırak.. sırtın yerdede olabilir illa böle oturmaya bilirsin

son foto hareket evet bacak az açılıyor ama merak etme çok etkili:KK52:

elacım çok teşekkür ederim yaa şimdi aydınlandım :)) peki iç bacak için en çok hangisinin faydasını gördün sen bildiğim kadarıyla uzun zamandır yapıyorsun benim biraz bacaklara ağırlık vermem lazım bisiklete ilave arıyorum :))

Son düzenleme:
X