hedef 50 kilo olmak.. :)))

kacamagimi yaziyimm bari yolda bir kucuk kiymali borek iki bebe buskivisi attim azima.... :KK43:(( aksama bakalim ne yapicam...

off rejimi azcik bozdum... kendi evimde degilim o yuzden:KK43:(( zaten kilo vermem durmustu bu hafta hic olmadi bu neyse...65 te cakili kaldim ... ins fazlada cikmam... aksam yediklerimi yazmak bile istemiyom

kacamagimi yaziyimm bari yolda bir kucuk kiymali borek iki bebe buskivisi attim azima.... :KK43:(( aksama bakalim ne yapicam...

off rejimi azcik bozdum... kendi evimde degilim o yuzden:KK43:(( zaten kilo vermem durmustu bu hafta hic olmadi bu neyse...65 te cakili kaldim ... ins fazlada cikmam... aksam yediklerimi yazmak bile istemiyom

ela bişi olmaz en azından vücudun şaşırmış olur ''noluyor yaa bunları unutmuştum ben ne yapsam ki acaba şimdi bunları'' demiştir :))) çok birşey değiştireceğini sanmıyorum hemen toparlarsın sen :))

bir cumartesi günü ve ben işteyim :KK43:(( sıcak yatağımdan kalkıp evimi, temizliğimi, pazar alış verişimi ve kocamı bırakıp geldim işe :KK43:((

burdayım ela sayfaya girilemiyordu benimde işlerim yoğundu pek cevap yazamadım ama takipteyim bebek haberleri, yeni katılanlar, tarifler :)))

su perisi hoş geldin tartılardan korkmagerçeklerle yüzleş. ben her sabah kalkar kalkmaz tartılıyorum ne durumdayım diye hatanın farkına var ki erkenden geri dönüşü olsun. benimde içine girmek istediğim bir kaç kıyafet var içine giriyorum ama eskisi kadar hoş durmuyor:KK43:(
boyun kaç ? yaşın kaç? evli misin ?

tüm kaçamaklaraını yazmaya mecbur hisset kendini bunuda yazmıyım deme mecbur ol ki dozunda bırak yada hiç kaçamak yapma spor yap ne kadak sıkı diyet yaparsan yap sporsuz kaplumbağa hızında zayıflıyor insan ve tabi spor yapılmazsa sarkmalarda olur dip diri bir vücut için spor , sıvı , yeşil çay, sebze yemekleri ve salatalar

ben bu hafta 3 kaçamak yaptım dün akşamda bir halley yedim toplamda 2 halley 1 snickers çikolata oldu tabiki bu kaçamakların bir bedelide vardı sabahta +300 gr tartıldm :KK43:( regl şişkinliği falan dicem ama acı gerçekler yediğim her kaçamak 100 gr olmuş tamponumda :))

neyse regl den sonra biraz asılıcam mecbur buda bana 2 hafta kaybettiricek :KK43:(

canım buraya herşeyi yazacağım, dediğin gibi gerçeklerle yüzleşmem gerekiyor hem de en acil tarafından zaten buraya yalan yanlış birşeyler yazsam ne olacak ki? yiyip yiyip yemiyorum herşey harika gidiyor desem ne fark eder? sizleri kandırsam da kendimi kandırabilir miyim? zaten biliyorum ben kendimi utanırım da yiyemem. bak ne güzel başardı zayıfladı demesini istiyorum herkesin benim için :)

bu beni kamçılayacak inşallah.

neyse konumuza dönelim, 2 gündür iyi gidiyor çok şükür. dün yumuşak bir başlangıç yaptım, bu sabah da erkenden kalktım dışarda açık havada tam 1,5 saat yokuş bayır dinlemeden güzelce yürüdüm. dilim dışarda eve anca attım kendimi, banyomu falan hallettim, hafif ama doyurucu bir kahvaltı ettim.

aynen böyle devam. sen de üzülme kaçamaklarına, kaldığın yerden devam et, insan kendi düzeni dışına çıkınca maalesef şaşırıyor, bana da olmuştu önceden bu. eminim toparlarsın.

yarın tartı günü değil mi kızlar? buraya bildireceğiz değil mi ne durumdayız diye? hadi bakalım ben son durumu suratıma acı bir tokat gibi yemeye hazırlanıyorum. yapacak birşey yok, yola devam!!!!!!!!!!!!!!

oyyy kıyamam ben sana haftasonu iş mi???? akşama kadar mı duracaksın, yoksa birkaç saat mi sadece? Allah kolaylıklar versin işlerinde valla.

bu arada önceki mesajlarımda yazmayı unutmuşum kızlar, evli değilim bekarım, yaşım 34. boyum 1,72.

bu zayıflama konularında tek şansım şu. ailemle yaşıyorum ve annem yediklerine çok dikkat eder, öyle çok yemeye düşkün insanlar değiller annemle babam. birde annem dikkat ettiği için öyle hamurişi tatlı börek çörek bizim evde pek yapılmaz. bunu kendim için bir avantaja dönüştürmeyi düşünüyorum. sizler için de herşey iyi gidiyordur umarım.
tabi ben 2. günün gazıyla bu kadar hevesli hevesli yazıyor olabilirim :):)

oyyy kıyamam ben sana haftasonu iş mi???? akşama kadar mı duracaksın, yoksa birkaç saat mi sadece? Allah kolaylıklar versin işlerinde valla.

saat 16:20 da bir servis var onla çıkıcam tabi saat 17:00 de evde olurum eşime direktifleri verdim sağolsun biraz yardımcı olcak alış veriş ve evle ilgili

bu arada önceki mesajlarımda yazmayı unutmuşum kızlar, evli değilim bekarım, yaşım 34. boyum 1,72.

bu zayıflama konularında tek şansım şu. ailemle yaşıyorum ve annem yediklerine çok dikkat eder, öyle çok yemeye düşkün insanlar değiller annemle babam. birde annem dikkat ettiği için öyle hamurişi tatlı börek çörek bizim evde pek yapılmaz. bunu kendim için bir avantaja dönüştürmeyi düşünüyorum. sizler için de herşey iyi gidiyordur umarım.
tabi ben 2. günün gazıyla bu kadar hevesli hevesli yazıyor olabilirim :):)

bende evde hamur içi tatlı vs yapmıyorum gayet sağlıklı yemekler pişiriyorum ama eşim illa sofrada pilav makarna gibi bişi arıyor bide eşimin diğer bir huyu abur cuburcudur kendisi akşam çay kahve yanında bişiler yemek ister ama artık ben yemiyorum bazen bir kaşık pilav makarna ne varsa alıyorum tabağıma o kadar abur cubur olayınıysa ağzımı sürmezsen iradeli bir şekilde tutuyoum kendimi ama bi kere bulaşınca bir lokmayla kalmıyorum neyse tattığım 1 taneyi bitiriyorum o yüzden hiç bulaşmıyorum :))

bu hafta tartıyada katliam yaratıcam ödem , hormonlar, minik kaçamaklarla inşallah haftaya toparlarım :)

arkadaşlar merhaba.birkac gundur giremiyordum sitede sorun vardi sonra da şifreyle ilgili sorun oldu.nasil gidiyorr diyetler.bu hafta diyetime surekli dikkat ettim sadece 1adet cikolata yedim.tek dayanamadigim sey bu.ama yine de verdim kilo.yarin belli olacak hersey.hepimizde bol bol kilo kayıpları olur insallah

selam kizlar:KK3: yoldayiz donuyoruz bugun hepten mahvoldu diyetim...
valla betacim insallah dedigin gibi olur... ama baya baya bozdum diyeti... ayrica wc sorunumda var benim psikolojik baskasinin evinde giremem ole... anlicaniz cok pis bozdum diyeti:KK1: belki 6.7 aydir ilk defa bole... kacmak olurduda bole 2 gun boyunca allah ne verdiyse olmadi hicc..,:KK1:

bu arda kizlar goruncemin kot pantolonunu denedim.. ben cok uzun zamandir alisveris yapmiyorum... daha once geldiginde 31 beden kot vermisti o artik bol oluyo:))simdide 30 ve birde 29 verdi..30 tam oluyo 29 sıktı ama oldu :KK45: cokkk mutlu oldumm pismanda oldum keske bozmasaydimm aksadi diyetim
diye acayip moral oldu yarinnnn aynen devam diyete bozmak yokkkk artik:))))

ela bişi olmaz en azından vücudun şaşırmış olur ''noluyor yaa bunları unutmuştum ben ne yapsam ki acaba şimdi bunları'' demiştir :))) çok birşey değiştireceğini sanmıyorum hemen toparlarsın sen :))

bir cumartesi günü ve ben işteyim :KK43:(( sıcak yatağımdan kalkıp evimi, temizliğimi, pazar alış verişimi ve kocamı bırakıp geldim işe :KK43:((

ole dusunme bosver calisiyosun uretiyosun kazaniyosunn... olacak o kadarr... nerde calisiyosun?? cumartesi calisma hakkaten zorr ama olsun moralini bozma:))) calismak guzelll
arkadaşlar merhaba.birkac gundur giremiyordum sitede sorun vardi sonra da şifreyle ilgili sorun oldu.nasil gidiyorr diyetler.bu hafta diyetime surekli dikkat ettim sadece 1adet cikolata yedim.tek dayanamadigim sey bu.ama yine de verdim kilo.yarin belli olacak hersey.hepimizde bol bol kilo kayıpları olur insallah

olsun canimmm belki verirsin yarinnn.. yarin olmasa ertesigun ben eve geldim malesef kilo almisimmn:KK43:((
iki icgunde toparlamam lazimmm

Elaaa kaçamaklarına çok takılma bence de vücudun bir şok olmuştur zaten kilo vermen yavaşlamıştı, birazcık tartıda artmış görünsen bile vücut biraz ivme kazanır daha fazlasını yakarsın umarım :)))

Bu arada kızlar diyet bisküviyle yapılan şekersiz mozaik pastayı deneyeniniz oldu mu hiç? Kalorisi gerçekten çok az... O yüzden merak ettim.

ole dusunme bosver calisiyosun uretiyosun kazaniyosunn... olacak o kadarr... nerde calisiyosun?? cumartesi calisma hakkaten zorr ama olsun moralini bozma:))) calismak guzelll

olsun canimmm belki verirsin yarinnn.. yarin olmasa ertesigun ben eve geldim malesef kilo almisimmn:KK43:((
iki icgunde toparlamam lazimmm
senin kilon gecicidir uzulme cunku daha dun yedin.iki gune hepsi iner.belkide ters etki yapar zaten insan evden bi cikti mi durduramiyor malesef.

Son düzenleme:
Elaaa kaçamaklarına çok takılma bence de vücudun bir şok olmuştur zaten kilo vermen yavaşlamıştı, birazcık tartıda artmış görünsen bile vücut biraz ivme kazanır daha fazlasını yakarsın umarım :)))

Bu arada kızlar diyet bisküviyle yapılan şekersiz mozaik pastayı deneyeniniz oldu mu hiç? Kalorisi gerçekten çok az... O yüzden merak ettim.

kaçamak degilll :KK1: bozdummmm bayaa:KK1: olsun artık kafaya takmıyorummm.. başladım bugun tekrar sıkı :KK9:
duymamıştım o tatlıyı yani mozaiği diyet bisküvisiyleee düşünmemiştimmm... önceden diyet ürünleri çok yerdim eski diyetlerimde... artık diyet ürünleri kullanmıyorum hepsi aspartam içeriyooo tatlandırıcılar artık kullanmıyorum... diyet dondurma bazen onun dışında hiç kullanmamaya çalışıyorum... kepekli gisini felan alırım normall pakette... öyle mavi yeşil ürünler kullanmıyorum.... sen sağlıkçısın herhalde.. sen daha iyi bilirsinnnn....

kilommm

geçen hafta:65.0
bu hafta:65.1

100gr alımışım gibi gözüksede hafta içi 64.4 e kadar inmiştimm... yani almışım biraz..... olsun. iki günde toparlıcam inşaşalhhhh:KK52:

kahvaltim: saat 7:30 da yaptim
ince dilim cok tahilli ekmek
1 haslanmis yumurta
1 kirmizi biber icine peynir maydonoz
2 dilim domates
bir fincan yesil cay

simdide kahvemi iciyorum sutlu

günaydın ebrucummm :KK3: .. evet iki güne toparlarım .... sen vermişsinnnnn :118: ohhhh :KK1:

Günaydın elacim evet cok sukur vermisim ama goruntude vermemisim gibi geliyor yaz geliyor hicbirsey uzerime olmuyor ben de inatla yeni seyler almak istemiyorum. uste ne giysem oluyor ama asil onemli olan bacaklar.bir de dikkat ettim evde yürüyüş yapinca vermiyorum acik havada daha cok yakiyor vücut galiba.
sen de cok almamissin o kadar yemene ragmen kilonu korumussun.durmak yok yola devam.

X