hedef 50 kilo olmak.. :)))

en tehlikelisi gece yemegii:KK4: sinir olma ben bir ay boyunca diyet yapip kacamak yapmadigim halde kilo vermedigimi bilirim... ama illaki gidecek dikkat edersen mecbur vucut yakacak sadece sabirli olman gerekiyor.. kilon cok yok ama zor kisimdasin az kilo daha zorlar insani .... yaz gelmedn pisman olmadan birakma diyetini....

göbek bölgem çok fazla :KK43: dar tişörtler giyipde düz karın hayalleri kuruyorum :))) bazen diyorum şunun tadına bakayım bi bakıyorumda abur cburla karın doyurmuşum:2:

Kızlar bu arada bugün alış veriş merkezine gitmem gerekti arkadaşlarla, e herkes de burger kingden bir sürü menü alınca kendimi zor tuttum :KK14: Ama benimle gurur duymalısınız çünkü çok çok sevdiğim hamburgerleri herkes karşımda yerken ben burger kingden ton balıklı salata ve ayran aldım :KK56: Diyeceğim o ki eğer alış veriş merkezine gitmeniz ve orada yemek yemeniz gerekirse burgerkingten ton balıklı salata alabilirsiniz çünkü hem tadı gerçekten güzeldi hem de sadece 110 kalori :KK8:

aslinda dedigin gibi emzirme doneminde insan sagliksiz ne varsa herseyi yiyor en guzeli duzenli beslenmek.demir hapini muhakkak kullan benim midemde agri yapmisti icememistim suan o kadar unutkanim ki anlatamam.bende yeni basladim diyete insallah sende hemen verirsin kilolarini.
ben de iki gündür alıyorum sanki daha iyi gibiyim bence de demir hapı kullanmalısın:KK34:
neden almiyalim aramizaaa:))))
kilonu not edicemm
teşekkürler:KK19:

göbek bölgem çok fazla :KK43: dar tişörtler giyipde düz karın hayalleri kuruyorum :))) bazen diyorum şunun tadına bakayım bi bakıyorumda abur cburla karın doyurmuşum:2:

karın egzersizleri yap canımmm çok işe yarıyor... bende tadına hiç bakmam gerisi geliyor çünkü bende bir anlık zevk diye düşünürüm hemen unuttururum ve yemem :KK51: ama bazen iradesiz olduğum zamanlarda olur hani:KK1:

Kızlar bu arada bugün alış veriş merkezine gitmem gerekti arkadaşlarla, e herkes de burger kingden bir sürü menü alınca kendimi zor tuttum :KK14: Ama benimle gurur duymalısınız çünkü çok çok sevdiğim hamburgerleri herkes karşımda yerken ben burger kingden ton balıklı salata ve ayran aldım :KK56: Diyeceğim o ki eğer alış veriş merkezine gitmeniz ve orada yemek yemeniz gerekirse burgerkingten ton balıklı salata alabilirsiniz çünkü hem tadı gerçekten güzeldi hem de sadece 110 kalori :KK8:

esra aynı şekilde canımmm bende tavuklusunu yerimm sezar sos ile....:KK56: dışardaysam hemen... burger king varmı diye bakarım yada salata bar olan herhengi bir yer haa.. o yoksa köfteci... birkaç köfte yerim salata ile....ekmeksiz tabii

$484191_252860651507467_1337695580_n.jpg

günaydınnnn kızlarrrr :KK3:

kiz renitsaa yazmisin gitmisin meraktan catlicammm:)))) :KK1: kac haftalikkk??? hamilelikle ilgili her soruyu sorabilirsin bana:KK1:

ay haftasını söylemedi canım yaa
daha çok minik oluşum aşamasında dedi
keseyi göremedi zaten doktor:26:
kanda çıktı
pazartesi tekrar gidicem tekrar bakacak kan değerlerime
yine göremezse alttan bakacakmış:18:
Renitsa canıııııım çok tebrik ederim tatlı mı tatlı bir bebiş geliyor :KK8:
esracım çok teşekkür ederim canım:KK16:

ay haftasını söylemedi canım yaa
daha çok minik oluşum aşamasında dedi
keseyi göremedi zaten doktor:26:
kanda çıktı
pazartesi tekrar gidicem tekrar bakacak kan değerlerime
yine göremezse alttan bakacakmış:18:

esracım çok teşekkür ederim canım:KK16:

renitsa o zaman kendine dikkat et yorma dinlen :)) yavrucak tutunsun bi yerini yapsın :))

günaydınnn kızlar:KK3:

kahvaltım:
1dilim tam tahıllı ekmek
biraz beyaz biraz kaşar peyniri
1yeşil 1 siyah zeytin
3 dilim domates 2 dilim salatalık
yesil:21: çay

şimdi kahve yapıyorum onu içicemm

Son düzenleme:
dun kimse giremedi herhalde... renitsa haftaya keseyi gorur merak etme... 7 haftada kap atisini duyarsinnn.. insallahhh aminnn:)))

kızlar herkese merhaba

nasıl gidiyor diyet ne alemdesiniz
ben bu hafta artıdayım
kaçamaklarım bir akşam çayında halley
pazar günüde snickers çikolata yedim
başka hiç bırakmadım napalım adet dönemi olcak böle şeyler
bu hafta 53 ü görmek bana hayal oldu :KK43:(

bugün mantarın kalorisinin çok düşük olduğunu öğrendim 1 porsiyon mantar sote etsiz 95 kaloriymiş
hem protein almış oluruz hemde kalori almamış oluruz paylaşmak istedim sizinle :)))

kızlar herkese merhaba

nasıl gidiyor diyet ne alemdesiniz
ben bu hafta artıdayım
kaçamaklarım bir akşam çayında halley
pazar günüde snickers çikolata yedim
başka hiç bırakmadım napalım adet dönemi olcak böle şeyler
bu hafta 53 ü görmek bana hayal oldu :KK43:(

bu hafta olmasa haftaya canim sıkma canini regl haftasi o kadar olsun benimde esimin dogum gunuydu bende dun bir dilim pasta yemek zarunda kaldimm.. yarinda kayinvaldemleri evine birakicaz hafta sonu evde degilim biraz aksama yasicam bu hafta bende :KK43:((
ayy inş canım
dua edin bana
ne kadar zormuş beklemek
pazartesi kontrole gidicem
bu arada benim diyet de yalan oldu:26:
evtttt her hafta beklersin gordum goricem diye :KK1: cok heyacanli bir sürec basladi senin icin... daha cinsiyetiydi eliydi yuzuydu kac kilo oldu her hafta beklersin... haftalik kontroller aylik kontrole donusurrr....Allahim tamamina erdirsin insallah sağlikla kucagina almayi nasip etsin aminnn:))
diyeti bosver dogumdan sonra halledersin...benim gibi :)))

bugün mantarın kalorisinin çok düşük olduğunu öğrendim 1 porsiyon mantar sote etsiz 95 kaloriymiş
hem protein almış oluruz hemde kalori almamış oluruz paylaşmak istedim sizinle :)))

evet mantarin kalorisi cok dusuk bende tos makinasinin ustunde pisiririm... yagsiz ... ole seviyorum...

evtttt her hafta beklersin gordum goricem diye :KK1: cok heyacanli bir sürec basladi senin icin... daha cinsiyetiydi eliydi yuzuydu kac kilo oldu her hafta beklersin... haftalik kontroller aylik kontrole donusurrr....Allahim tamamina erdirsin insallah sağlikla kucagina almayi nasip etsin aminnn:))
diyeti bosver dogumdan sonra halledersin...benim gibi :)))
gerçekten çok heyecanlıymış yaa
bu kadar hevesli olduğumu ben bile bilmiyordum valla
aminn canım çok sağol iyi dileklerin için
ben yine geriden takip edicem sizi
:KK16:

X