- 21 Mart 2013
- 1.514
- 127
- Konu Sahibi elaprensess
cok pis motive ederim insallah hep beraber olacak bu is:))
çok pis motive olmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok pis motive ederim insallah hep beraber olacak bu is:))
ben egzersizler yapicam cesitli vucudu sıkilastirmaya yonelik yuruyus bandimda var firsat bulutsam yuricem platesle ilgili her aletim varrr...
evett gercektende gun gectikce artiyor bende evlendigimde 55 kiloydum sonra 57-63 arasi gidip geliyodum.. vee hamile kaldim puffff ne 70 ne 80 gittikce gitti neyse dur demek lazimmmmmm.... bu arada hos geldin. n :))))
aslında ameliyat olmam lazım
haftada bir çıkıyorum tuvalete
tabi bu durumda kilo vermem aslında imkansız gibi
bitki çayları mahvetti beni
yeşilçaydan başka bişey tüketmiyorum artık
bağırsakları iyice tembelleştiriyo form çayları
kesinlikle tavsiye etmiyorum
masa başı çalışıyorum bütün gün sıfır hareket
akiamları leslie yapmaya başladım biraz da olsa hareket olsun hayatımda diye
o da kaç gün sürer bilmiyorum
Ya kilo almak için ben ne yapa bilirim??
Yanlış gruba gelmişsin bacım biz vermeye çalışıyoruz..kaç kilosun
Kusura bakmayın ben burda yeni olduğum için karıştıra biliyorum canım ben cok zayıfım 50 kıloydum şimdi 44 :26:
Sizin durumlar biraz farklı sanırım canım çünkü normal yemekle veya yemeği artırarak alamıyorsunuz sanırım o yüzden bi tavsiyede buunmak doğru olmaz,kilo alma grupları var ordan daha çok yardımcı olurlar sana
çok pis motive olmak istiyorum
benımde kosu bandım var ama daha hıc duzenlı kullanamadımm. bide benm su icme problem.hıc su ıcme alıskanlıgım yok
bende blume yaaa kullanamiyorum cok istiyorum ama firsatim olmuyo... suyu ben biraz biraz artirdim... buyuk bardaklar kullaniyorum .. icmek icinnn
bir litrelik su siseleri var onlari kullana bilirsin.... bende zaten aman sabah kalkiyim limonlu sirkeli suyumu iciyim.. ac karnina iciyim diye hic zorlamiyorum... aklima geldikce iciyorumm.... ben bu siseler le baslamistim...bende yavas yavas alıstırcam kendimi artık
bir litrelik su siseleri var onlari kullana bilirsin.... bende zaten aman sabah kalkiyim limonlu sirkeli suyumu iciyim.. ac karnina iciyim diye hic zorlamiyorum... aklima geldikce iciyorumm.... ben bu siseler le baslamistim...
aksam yemeginden önce sekersiz sütlü kahve içtim biraz da kuru kayısı yedım. aksam yemeginde bulgur pilavı, ercimek corbası ve 1 bardak ayran bu kadar :) bide 450 ip atladım 150 daha yapıp 600 e tamamlıcam bugun için