hedef 50 kilo olmak.. :)))

kızlar ben kaçıyorum yavaştan
hepinizi öpüyorum akşam çok yemeyin sakın:KK20:
yarın sabah yediklerimi yazıcam
byy:21:

evett gercektende gun gectikce artiyor bende evlendigimde 55 kiloydum sonra 57-63 arasi gidip geliyodum.. vee hamile kaldim puffff ne 70 ne 80 gittikce gitti :KK1: neyse dur demek lazimmmmmm.... bu arada hos geldin. n :))))

Hoşbulduk:) aman bir de bu kiloyla hamile kalsam hayal edemiyorum kendimi yuvarlanır giderim herhalde:KK52:

Kızlar sizlere hem yer kaplamayan hem işe yarayan bir alet tavsiye edicem bir de: AB CİRCLE PRO 360. Ben bu yaz eminönünden doğubank civarında bi pasajdan 50liraya aldım ama nette de bulabilirsiniz. Orjinalleri pahalı tabii ama orjinal olmasına gerek yok iş görüyor. Sadece 3-5 dak. kullanıldığında bile hemen bel çevresinde ve bacaklarda kasılmayı hissediyorsunuz. Ha tabi ben düzenli kullanmadığım haftada 3-5dak. anca kullandığım için kilo olarak bir faydasını görmedim henüz:) Ne işe yaradığını, nasıl kullanıldığını görmek isteyenler bakabilir:
http://www.youtube.com/watch?v=qMsct0RsNVk

Son düzenleme:
aslında ameliyat olmam lazım
haftada bir çıkıyorum tuvalete
tabi bu durumda kilo vermem aslında imkansız gibi
bitki çayları mahvetti beni
yeşilçaydan başka bişey tüketmiyorum artık
bağırsakları iyice tembelleştiriyo form çayları
kesinlikle tavsiye etmiyorum
masa başı çalışıyorum bütün gün sıfır hareket
akiamları leslie yapmaya başladım biraz da olsa hareket olsun hayatımda diye
o da kaç gün sürer bilmiyorum:KK14:

Canım bence sen bir doktora görün bitkiçayları da zarar vermiş sana haftada bir çıkman normal gelmedi açıkcası ..onun dısında hareketi artırman yeter,su içmen yediklerin filan gayet güzel..azıcık egzersizle istediğin gibi olursun dye düşünüyrum..pazarteside bildirim olur ,bana her türlü uyar coğunluğa uyum sağlarım

Kusura bakmayın ben burda yeni olduğum için karıştıra biliyorum :KK17: canım ben cok zayıfım 50 kıloydum şimdi 44 :26:

Sizin durumlar biraz farklı sanırım canım çünkü normal yemekle veya yemeği artırarak alamıyorsunuz sanırım o yüzden bi tavsiyede buunmak doğru olmaz,kilo alma grupları var ordan daha çok yardımcı olurlar sana:KK34:

Herkes hedefini de yazsın o halde. Malum söz uçar, yazı kalır:) Ben bugünden itibaren ekmeği çok çok aza indiriyorum-öyle birden kesemem:) Çay ve şeker ikilisi de bugünden itibaren benim için bitmiştir:) Sonra günde en az 2lt su ve en az yarım saat ab circle spor aleti kullanımı yada 1 saat yürüyüş. Benim hedeflerim bunlar. Fazla kilom 15:KK43: en azından 1 ayda 4-5kilo versem razıyım. Bakalım hep birlikte olur inşallah.

Son düzenleme:
napıyosunuz cinganlar:KK1:
ben aksam yemegimi yedim aksam 6 da haslanmis karnibahar burokoli havuc bol sarmisakli yogurtlu naneli yanina akdeniz salata ... oncesinde 3 kayisi kurusu ve bir incir yedim.. bagirsak sorunu icin bana yetiyo... herkez kilosunu yazarsa bas tarafa liste olustura bilirim isterseniz :44:

bende yavas yavas alıstırcam kendimi artık
bir litrelik su siseleri var onlari kullana bilirsin.... bende zaten aman sabah kalkiyim limonlu sirkeli suyumu iciyim.. ac karnina iciyim diye hic zorlamiyorum... aklima geldikce iciyorumm.... ben bu siseler le baslamistim...

bir litrelik su siseleri var onlari kullana bilirsin.... bende zaten aman sabah kalkiyim limonlu sirkeli suyumu iciyim.. ac karnina iciyim diye hic zorlamiyorum... aklima geldikce iciyorumm.... ben bu siseler le baslamistim...

dediğin gibi şişelerle başlıyım nasıl bittiğinin farkına varmam hem yanımdada tasırsam :)

aksam yemeginden önce sekersiz sütlü kahve içtim biraz da kuru kayısı yedım. aksam yemeginde bulgur pilavı, ercimek corbası ve 1 bardak ayran bu kadar :) bide 450 ip atladım 150 daha yapıp 600 e tamamlıcam bugun için

aksam yemeginden önce sekersiz sütlü kahve içtim biraz da kuru kayısı yedım. aksam yemeginde bulgur pilavı, ercimek corbası ve 1 bardak ayran bu kadar :) bide 450 ip atladım 150 daha yapıp 600 e tamamlıcam bugun için

woww supersinnn.... :KK66: bende 200 er makas hareketi yana dogru 200 de geriye dogru hem sag hem sol bacak 100 plates cemberi ile ic bacak .. 100 yarim mekik 50 yarim sinav...simdilik bu kadar ... yatana kadar yapa bildigim kadar devam..

X