- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.949
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.341
Nescafe değil canım Türk kahvesi içtim.nescafe selülit yapıyormuş
evet yani onun yerine yeşil kahve falan içsek baya bii hayırlı olurNescafe değil canım Türk kahvesi içtim.
Nescafeyi sevmem zaten. Kötü tadı falan. Nescafeni beyni uyuşturuyormuş katkı maddeleriyle
kesinliklee sporr yapppBen ilk yanlışı sabah 2,5 dilim ekmek yiyerek yaptım
Daha demin de bir tane simit, bir porsiyon mantı, 3 tane de kurabiye yedim
Zincirleme hata üstüne hata yani
Nolcak ya toparlanmam lazım
Evet menengiçte güzel. Bende yeşil çay içerim de genelde kışın :)evet yani onun yerine yeşil kahve falan içsek baya bii hayırlı olurhurma kahvesinin tadını çok beğendiğim için ondan içiyorum ben bazen menengiç falan ama nescafe içmem hiç
Moralini bozma ara sıra bende senin gibiyimBen ilk yanlışı sabah 2,5 dilim ekmek yiyerek yaptım
Daha demin de bir tane simit, bir porsiyon mantı, 3 tane de kurabiye yedim
Zincirleme hata üstüne hata yani
Nolcak ya toparlanmam lazım
Evet canım ben de öyle yapacağım inşkesinliklee sporr yapppbari kurabiyeler olmasaymış kızz neyse moral bozmak yok olur arada :)
Sağol canım ya moral verdiğin içinMoralini bozma ara sıra bende senin gibiyim
Rica ederim canım ne demekSağol canım ya moral verdiğin için
hadi bakalım bir iki bir iki..Yeeppa şimdi spor zamanıBir ki bir ki hiç değilse kurabiyeler gitsin bir ki bir ki
Benimkinin yanında seninki çerez gibi kalırBende o hata üzerine hata yapanlardanım sabah çay ve kahvaltı öğlen dayanamadım 4 ince kızarmış biber ve yogurt akşam çorba salata yaptım
Aynen öylehadi bakalım bir iki bir iki..totişe gitmeden gurabiyeleri yolluyoruzz bir iki bir iki
GünaydınGünaydınnnn kızlar
Dünkü kilom 59.2 olmuştu. Şişkinliğim olduğunu anladım. Bugün 58.5 çıktım. Hala şişkinliğim var ama o da geçecek nasipse.Moral bozmak yokkkk
Kahvaltım ;
3 galeta , haşlanmış yumurta ve beyaz peynir.
Sporumu da yaptım kahvaltıdan hemen sonra.
150 sopa hareketi
200 kalça hareketi
200 bacak hareketi yaptım.
Ders zamanıııı
Verdiğin moral içinde teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun. Sende süpersin maşaALLAH...Günaydın
Süper gidiyorsun maşallah
Bu hareketleri yaparak gözle görülür bir inceleme olmuştur dimi
Derslerinde başarılar
Oooo süpersin maşaALLAH...Günaydın kızlar sabah 59.4 çıktım çok mutlu oldum aksama 60 gösterır tartı ama olsun bu bile yetti motive olmama yupbii