hedef 50 kilo olmak.. :)))

Nescafe değil canım Türk kahvesi içtim.
Nescafeyi sevmem zaten. Kötü tadı falan. Nescafeni beyni uyuşturuyormuş katkı maddeleriyle
evet yani onun yerine yeşil kahve falan içsek baya bii hayırlı olur hurma kahvesinin tadını çok beğendiğim için ondan içiyorum ben bazen menengiç falan ama nescafe içmem hiç

Ben ilk yanlışı sabah 2,5 dilim ekmek yiyerek yaptım
Daha demin de bir tane simit, bir porsiyon mantı, 3 tane de kurabiye yedim
Zincirleme hata üstüne hata yani
Nolcak ya toparlanmam lazım

Ben ilk yanlışı sabah 2,5 dilim ekmek yiyerek yaptım
Daha demin de bir tane simit, bir porsiyon mantı, 3 tane de kurabiye yedim
Zincirleme hata üstüne hata yani
Nolcak ya toparlanmam lazım
kesinliklee sporr yappp bari kurabiyeler olmasaymış kızz neyse moral bozmak yok olur arada :)

Selam kızlaaar, bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, 2 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık
Öğlen: 1 kase yoğurt
Akşam: Ton balıklı salata

Yemekten sonra da tatlandırıcıyla yaptığım dukan usulü limonlu dondurma ve gün boyu 2 bardak süt :)

Kusura bakmayın pek giremiyorum kızlar, ancak bildirimimi yapıp çıkıyorum çok vaktim olmuyor... Umarım iyisinizdir :)

evet yani onun yerine yeşil kahve falan içsek baya bii hayırlı olur hurma kahvesinin tadını çok beğendiğim için ondan içiyorum ben bazen menengiç falan ama nescafe içmem hiç
Evet menengiçte güzel. Bende yeşil çay içerim de genelde kışın :)

Bende o hata üzerine hata yapanlardanım sabah çay ve kahvaltı öğlen dayanamadım 4 ince kızarmış biber ve yogurt akşam çorba salata yaptım

hadi bakalım bir iki bir iki.. totişe gitmeden gurabiyeleri yolluyoruzz bir iki bir iki
Aynen öyle
Hemen de o bölgemden ve göbişten alırım kilo
Spora devam
Koşu bandında yokuş tırmanır gibi hafif ön tarafı kaldırdığımda bir saatte 400 kalori yaktığımı gösteriyor
Doğru mudur acaba

Günaydınnnn kızlar
Dünkü kilom 59.2 olmuştu. Şişkinliğim olduğunu anladım. Bugün 58.5 çıktım. Hala şişkinliğim var ama o da geçecek nasipse. Moral bozmak yokkkk
Kahvaltım ;
3 galeta , haşlanmış yumurta ve beyaz peynir.
Sporumu da yaptım kahvaltıdan hemen sonra.
150 sopa hareketi
200 kalça hareketi
200 bacak hareketi yaptım.

Ders zamanıııı

Günaydın
Süper gidiyorsun maşallah
Bu hareketleri yaparak gözle görülür bir inceleme olmuştur dimi
Derslerinde başarılar

Günaydın
Süper gidiyorsun maşallah
Bu hareketleri yaparak gözle görülür bir inceleme olmuştur dimi
Derslerinde başarılar
Verdiğin moral içinde teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun. Sende süpersin maşaALLAH...
Evet canım geç oldu ama oldu.
Mart ayının ortalarında beri spor yapıyorum ilk amanlar 50'ye kadar zor yaparken şimdi 200 leri rahat yapıyorum.
Farkı sen düşün. Ama şunu demeliyim bu süre içerinde spora 2 aya yakın ara vermiştim. Bir kaç hafta önce tekrar başladım.

Günaydın kızlar sabah 59.4 çıktım çok mutlu oldum aksama 60 gösterır tartı ama olsun bu bile yetti motive olmama yupbii
Oooo süpersin maşaALLAH...
Akşam 60'ı gösterir normal bence. Karnın tok oluyor ama akşamki gerçek kilonu göstermez canım. esas kilon 59.4 müş demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…