- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.950
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.241
Evet canım bitmez ev işleri. Ne olsun bende ders çalışıyorum arada buraya bakıyorum falan :)bende iyiyim kosusturuyom evde yemek yapiyorum bi yandan.... evin isi hic bitmiyo sen napiyorsun
Evet canım bitmez ev işleri. Ne olsun bende ders çalışıyorum arada buraya bakıyorum falan :)
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor :) bende bugün bir iştahlıydım ki ama kendimi tutmayı başardım reglim yaklaşıyor heralde o yüzden bu iştah
bende kizi simdi uyuttum acik bende calisiyorum..Allah yardimcimiz olsun betulumm..Evet canım bitmez ev işleri. Ne olsun bende ders çalışıyorum arada buraya bakıyorum falan :)
hadi insallah devamini bekliyoruz cenekaakızlar meraba okulların açılmasıyla artık daha düzenli yemeye başladım ve iki günde 700 gr gitti şok oldumm
artık her pazartesi bildirmeye çalışıcağım şimdiden yazayım kilomu :
ve sonundaa ellibeş
55,4
amin sağol cnımmmmbende kizi simdi uyuttum acik bende calisiyorum..Allah yardimcimiz olsun betulumm..
Ana garibime gitti nasil acidi hahaha :) ee eriyor demiKızlar spor yaptım geldim.
50 sopa hareketi yaptım Basenlerim için.
100 kalça , 100 bacak hareketi yaptım. Yağlar acıdınasıl yandı anlatamam
evet canım eriyor , kaslar sıkıştığı için yanıyor.Ana garibime gitti nasil acidi hahaha :) ee eriyor demi
Evet Guzel guzel ohh:)betulyakuppost: 36941359 .!.:evet canım eriyor , kaslar sıkıştığı için yanıyor.
Olur ablam olurr hersey Allahin izniylesaol gülüm ne bileyim off offfhayırlısı herkes için
ah keske bende yana bilsemmm..evet canım eriyor , kaslar sıkıştığı için yanıyor.
sanada tubis Allah rahatlik versinnn opuyorummKizlar hepinize Allah rahatlik versin, öpüyorum çok çok :) :*
8-9 aydır denyorum malesefaminnn tatlimmm... ne zamandir ugrasiyorsun.
yaşım 28 tatlım.. yaş 30 a yaklaşınca telaş alıyorr.. galiba bebk düşünmek için geçikmişim.. iyi dileklerin için tşk ediyorum öpüyorumOlur ablam olurr hersey Allahin izniyle:) doktorlarin iyi olsun yani alaninda falan :) guzel haberlerini bekliycez :) yas kacti ?
gunaydin n emiGünaydın kızlarr şimdi ballı limonlu su içiyorum
dün hiç spor veya egzersiz yapmamıştım canım istememişti bugün devam edicem,kilom her gün farklı çıkıyorbazen artıyo çok nadir azalıyo
gunaydin emiilyyyGünaydın kızlarr şimdi ballı limonlu su içiyorum
dün hiç spor veya egzersiz yapmamıştım canım istememişti bugün devam edicem,kilom her gün farklı çıkıyorbazen artıyo çok nadir azalıyo