hedef 50 kilo olmak.. :)))

kızlar meraba okulların açılmasıyla artık daha düzenli yemeye başladım ve iki günde 700 gr gitti şok oldumm
artık her pazartesi bildirmeye çalışıcağım şimdiden yazayım kilomu :

ve sonundaa ellibeş

55,4

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor :) bende bugün bir iştahlıydım ki ama kendimi tutmayı başardım reglim yaklaşıyor heralde o yüzden bu iştah

Evet canım bitmez ev işleri. Ne olsun bende ders çalışıyorum arada buraya bakıyorum falan :)
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor :) bende bugün bir iştahlıydım ki ama kendimi tutmayı başardım reglim yaklaşıyor heralde o yüzden bu iştah

ben kendi adima iyiyim bende regli olamadim daha ama kilom cok arti ben o durumlari iki uc gun once yasamistim.. bende tutum kendimi..

[QUOTEeyra, post: 36929442, member: 623805"]Günaydin kizlar
Dünkü kaçamaktan sonra bi tartılayım dedim sonuç yine çok mutluyum -300 olmuş yani 56,3
Nasıl oldu anlamadım sporda yapamadım
Galiba saat 16:00 dan sonra yemediğim için olabilir mi

Bir yandan da çok mutsuzum 29 yaşındayım
Göz kapağımın birinde kırışıklık oluşmuş
Napalım yaşlanıyoruz hamdolsun yine de
Bana tavsiye edebileceğiniz bir şey var arkdaşlar[/QUOTE]
Ablam benilmm helal sana , eee her yasin bir guzelligi varrr :) olsun kremler var kırışıklık karşıtı ama daha dogal şeyler var mi acabaa araştırmak lazim öpüyorum seni :)

evet canım eriyor , kaslar sıkıştığı için yanıyor.
ah keske bende yana bilsemmm.. hergun bir sonraki gun icin gaza getiriyorum kendimi yarin daha cok yapicam diye.. ama bir kac mekik bir kac bacak hareketinden oteye gitmiyor sanirim herseye yetisemiyorumneyse yarin simdiden soz veriyim 300 mekik cekicem 100 de bacak hareketlerinden..

Günaydın kızlarr şimdi ballı limonlu su içiyorum
dün hiç spor veya egzersiz yapmamıştım canım istememişti bugün devam edicem,kilom her gün farklı çıkıyor bazen artıyo çok nadir azalıyo

Olur ablam olurr hersey Allahin izniyle :) doktorlarin iyi olsun yani alaninda falan :) guzel haberlerini bekliycez :) yas kacti ?
yaşım 28 tatlım.. yaş 30 a yaklaşınca telaş alıyorr.. galiba bebk düşünmek için geçikmişim.. iyi dileklerin için tşk ediyorum öpüyorum

dün hiç spor veya egzersiz yapmamıştım canım istememişti bugün devam edicem,kilom her gün farklı çıkıyor bazen artıyo çok nadir azalıyo
gunaydin n emi
gunaydin emiilyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…