- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.951
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.181
Arada olur yle yarın spor yapma şansın varsa yapSucuklu yumurta ve ekmek yiyince vicdan azabı duydum :)))
Var canım evet yarım saat yürüyorum egzersiz beş dk filan ya yapıyorum ya yapmıyorum egzersizleri kilo verdikten sonra artırcamArada olur yle yarın spor yapma şansın varsa yap
anladım canım. Vicdan yapma fala kaçırmamışsın benceVar canım evet yarım saat yürüyorum egzersiz beş dk filan ya yapıyorum ya yapmıyorum egzersizleri kilo verdikten sonra artırcam
yok canım çalışmıyorum daha öğrenciyim. Sporumuda yapıyorum bu aralar yapamıyorum evde misafirler var ama bugün en azından yürüyüş yaptım.betülcüm sen spor yapamıyosun galiba çalışıyormusun
Aynen canım yürüyüş en etkilisi bacak kasları kalbe giden damarlara bağlı yürüyüş yapınca kalbimiz daha hızlı atıyo kan akısı hızlı olduğu için yağ yakımı fazla oluyor ( bilimsel acıklama gibi oldu :)) günde yarım saat spor iyi geliyo gerçektenyok canım çalışmıyorum daha öğrenciyim. Sporumuda yapıyorum bu aralar yapamıyorum evde misafirler var ama bugün en azından yürüyüş yaptım.
bence de yürüyüş en etkilisi ,ben en az 20 dk en fazla 1 saat spor yapıyorum.Aynen canım yürüyüş en etkilisi bacak kasları kalbe giden damarlara bağlı yürüyüş yapınca kalbimiz daha hızlı atıyo kan akısı hızlı olduğu için yağ yakımı fazla oluyor ( bilimsel acıklama gibi oldu :)) günde yarım saat spor iyi geliyo gerçekten
Süpersin ,iyi sonuçlar alıcaz inşallahbence de yürüyüş en etkilisi ,ben en az 20 dk en fazla 1 saat spor yapıyorum.
Çok teşekkür ederim inşaALLAH iyi sonuçlar alırızSüpersin ,iyi sonuçlar alıcaz inşallah
Sana da maşallah canım :)))Çok teşekkür ederim inşaALLAH iyi sonuçlar alırızsende gayet iyi gidiyorsun maşaALLAH
kilon gebe kalmana engel bir kilo degil bence.. strees te cok etken rahat olmalisin ve umidini kaybetmeden denemelisin... insallah guzel bir bebegin olur moral bozmadan sabirla bekle ve doktora gitmeye devam et..ben 60 kiloyum sizce bu yuzdenmi gebe kalamıyorum çünkü klomen çatlatrma iğnesi hsg herşeyi yaptık artık aklıma birtek bu geliyoır
iyi yapmışsın elacım. Bende bugün piknikte yürüyüş yaptımmmnapiyorsunuzz kizlar ben az once... 100 mekik cektim.. ve birkac bacak hareketi.. yaptim..50 er tane hic yoktan iyidir..
masallahhh betulume sende cok iyi yapmissinn..iyi yapmışsın elacım. Bende bugün piknikte yürüyüş yaptımmm
Sağol canımmm benimmmmmasallahhh betulume sende cok iyi yapmissinn..57 gormene cok az kaldi onu dusunerek devam lutfenn
ayyy bugun gayet iyiydim.. bakalim yarin birazdaha dussem moral olacak... regl de olmadimm.. bayramda yaklasiyoooSağol canımmm benimmmm
Sende çok istikrarlısın maşaALLAH sana canım benimmm
E arada lazim degilmi :)Sucuklu yumurta ve ekmek yiyince vicdan azabı duydum :)))