hedef 50 kilo olmak.. :)))

yok canım çalışmıyorum daha öğrenciyim. Sporumuda yapıyorum bu aralar yapamıyorum evde misafirler var ama bugün en azından yürüyüş yaptım.
Aynen canım yürüyüş en etkilisi bacak kasları kalbe giden damarlara bağlı yürüyüş yapınca kalbimiz daha hızlı atıyo kan akısı hızlı olduğu için yağ yakımı fazla oluyor ( bilimsel acıklama gibi oldu :)) günde yarım saat spor iyi geliyo gerçekten

bence de yürüyüş en etkilisi ,ben en az 20 dk en fazla 1 saat spor yapıyorum.

ben 60 kiloyum sizce bu yuzdenmi gebe kalamıyorum çünkü klomen çatlatrma iğnesi hsg herşeyi yaptık artık aklıma birtek bu geliyoır
kilon gebe kalmana engel bir kilo degil bence.. strees te cok etken rahat olmalisin ve umidini kaybetmeden denemelisin... insallah guzel bir bebegin olur moral bozmadan sabirla bekle ve doktora gitmeye devam et..

Ben geldim canlarim bugun okul bana cok koydu nasıl alismisim hala üzülüyorum yaa hemde baya cok ders calistim bu arada yediklerime dikkat etmeye calisiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…