- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.161
Aynen bana da öyle oldu :)) demek ki hemen etkisini göstermiyorgünaydın kızlar :)
bugün kilo bildirim günü. daha düne kadar artilardayken, bugün eksilerdeyim :) nasil oldu anlamadim ama vermisim. dün 59iken bugün 57.8 ciktim. bu hafta 400 gram vermisim. fazla degil ama bu kadarini bile beklemiyorken 400 grami bile sevindim..
Teşekkür ederim canımbir haftada cok güzel vermissin :) sirrini verirmisin? neler yaptin bu hafta? nasil verdin?
Çok teşekkür ederimmm :)yinede cok iyi vermissin. tebrikler :)
Boyum 1.60 kilom 61 di 59 şuandaboy kilo??? ekleyim senide
kesinlikle sporda isin sirri :)Teşekkür ederim canım
Aslında gün içinde neler yediğimi sizinle paylaşmıştım birkaç kez, aynen o şekilde devam ediyorum en geç yedide yeme işini bitiriyorum falan
Galiba işin sırrı sporda
Yatmadan önce bir saate yakın yürüyüş
Toplamda 300 kalori yakıyorum
(Hergünde yapamadım iki günde hatta üç günde bir yürüdüm)
Yokk yaa :)) olur olurBilmem sanki kaçamak yaptım gibi geldi de pişman oldum.
olsun saksincim en azindan gecen haftaya gore azsinnn... bugun dikkat et yarin tekrar duserkızlar telefondan giremedim bir türlü o yüzden bildirimi yapamadım erkenden kilom :62.5 olmuş ama ben bu hafta daha düşük çıkıyodum bugün en yüksek gün oldu o yüzden canım sıkıldı hafif :/
inşallah canım :)olsun saksincim en azindan gecen haftaya gore azsinnn... bugun dikkat et yarin tekrar duser
:) :) :)Yokk yaa :)) olur olur
bence fazla abartmamışsın.Bugün biraz abartım sanırım sabah sucuklu yumurta biraz ekmek cay
akşam biraz bulgur pilavı menemen
biraz önce bir parça cikolata ve süt
Sucuklu yumurta ve ekmek yiyince vicdan azabı duydum :)))bence fazla abartmamışsın.