hedef 50 kilo olmak.. :)))

pes etmiyorummm ama moralimi cok bozuyo bu yavas kilo verme isi ne.. daha regl de olmadimm... 58.4 gormusken bi kac gun icinde 60 olmak:mad:
Canım bu diyette en önemli şey sabretmek sabredince zamanla istediğimiz kilolara düşücez inşallah spor yapıyor musun olmadı sporu arttır veya başla kilo verme hızında artar :)

Kızlar akşam evden çıkmadan yemeğimi yedim 3 dolma biber.
Aşkımın doğum gününü kutladık , yani pasta kestik ama ben bir çatal aldım o pastadan. Küçük bir kurabiye ve 1 bardak hazır meyve suyu içtim inşaALLAH fazla kaçırmamışımdır.:KK43:

Merhaba kızlar :KK25: Bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, 1 yumurta, domates, salatalık, biber, zeytin, 2 dilim kepek ekmeği
Akşam: 1 tatlı kaşığı yağda ciğer kavurması

Gün içinde 3 bardak süt ve dukan usulü şekersiz muffin.

Kızlar bir haftadır gayet düzenli beslenmeme rağmen tartıda çok çirkin şeyler görüyorum. Baya kabızım ama bu kadar da olamaz... Yarın tartı günü, hadi hayırlısı...

Yarin okulum var ablalarim dua edin bana lütfen seneye güzel başlayayim :KK43:( sizi cok öpüyorum hepinizi sabah 08:00 16:30 mesaim var resmen basliyorrr hayirli olssun uhu:KK43::KK61::KK35::KK34::cry:

tumblr_mv6p2wWG6g1sm35y4o1_500.jpg
tumblr_mv0b7pWi9G1rna6xlo1_500.png

kizlar mitivasyon icin koyuyorummm...

Yarin okulum var ablalarim dua edin bana lütfen seneye güzel başlayayim :KK43:( sizi cok öpüyorum hepinizi sabah 08:00 16:30 mesaim var resmen basliyorrr hayirli olssun uhu:KK43::KK61::KK35::KK34::cry:
Allah yardimcin olsun tum senen guzel huzurlu saglikla gecsinnnn...

X