-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.081
bende o civarlarda başlamıştım sonra zayıflamaya karar verdim[/QUOTE]Canim en son ramazanda tartildim 63 64 arasiydim bidaha tartilmadim korkuyorum
Canim kahvalti yapmamistim gec kalktim da wc yr girdim ciktim tartiyahadii gozun aydinn.... uykudan kalkip wc sonrasi daha az cikarsin aslinda
Bende tartıldim geldim bugun 59 kiloyum karnimda düzlesti baya dogumdan sonra gobusumde bir bebek unutmuslar goruntusunden kurtuldum aslinda zayiflarken sikilasmaya ihtiyacim var sarkma olmasin diye yürüyüse devam:))
etubiş liste başında 60 kusur yazdık ya onu değiştirim mi ben pazartesi tartıldıgını mı yazalım
inşallah önceki gün tartılıp başladım diyete 60 kiloydum tamıtamınaBak ne güzel daha önce 8 kilo vermişsin. Yeniden 49'a dönmen 3 aya bakar...
ben çok hırslıydım yaa ama bu ara saldım şimdi daha iyiyim yani eşim çok yediriyo bana şimdi ben onada diyet yaptırıyorum böle daha kolay gözümün önünde götürüyodu tatllıları :))valla ben cok burda gaza gelen gordumm iki hafta sonra pirrrr ucmus hepsii … ama bak daha once basarmissin sen bu isitekrar yapa bilecegine inaniyorum.. insalah istikrarli olursun
Canm sendr basen yan gobek var mi betulcum[/QUOTE]bende o civarlarda başlamıştım sonra zayıflamaya karar verdim
basen vardı sporla gitti az kaldı. yan göbeğim yok da önden giden göbeğim vardıCanm sendr basen yan gobek var mi betulcum