hedef 50 kilo olmak.. :)))

basen vardı sporla gitti az kaldı. yan göbeğim yok da önden giden göbeğim vardı :KK48: Az kaldı oda gidecek nasipseee :KK70:
canım basenlerin için hangi sporu yaptın[/QUOTE]
canım nasıl tarif etsem . Hani sopa hareketi varya. Oklava ve ya vileda sapını ensene koyup ayakta sağa sola en az 50 kere çeviriyordum belimi. Ama tam anlamıyla basenim erimedi faydası olsu da ben sporu yarım bıraktım.

Kızlar bugün çok yürüdüm sadece sabah kahvaltısıyla duruyorum. Tokum akşam üstü sadece biraz dondurma yedim :KK11:
Söz hazırlığı için alışveriş yaptım. Bayağı yürüdüm bu sayede ve tokum açlığım yok. Akşam biraz meyve yerim inşaALLAH...:KK36:
Sonra günü kapatırım.:KK14:

Midemi üşütmüşüm kızlar bugün iğne falan oldum o yüzden hep yattım neredeyse, ama yediklerime dikkat ettim zaten midem şuan hassas olduğu için yağlı besinler yememem lazımdı sabah normal kahvaltı yaptım (sabah dediğim 2'ye yakındı) akşamda patatesi mikrodalgada pişirdim kumpir tarzı ama sadece tuzla yedim bağırsaklarıma iyi gelir diye..

Midemi üşütmüşüm kızlar bugün iğne falan oldum o yüzden hep yattım neredeyse, ama yediklerime dikkat ettim zaten midem şuan hassas olduğu için yağlı besinler yememem lazımdı sabah normal kahvaltı yaptım (sabah dediğim 2'ye yakındı) akşamda patatesi mikrodalgada pişirdim kumpir tarzı ama sadece tuzla yedim bağırsaklarıma iyi gelir diye..
Gçmiş olsunnnn:KK35: ignemi oldunnn... o kadar mı usutmusunn

ALLAH şifanı versin canım inşaALLAH..

Selam fıstıklarım, bugün baya geç girebildim raporum biraz gecikti ama olsun...

Sabah: 2 dilim peynir, 2 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık, zeytin, 1 haşlanmış yumurta (biraz geç bir haftasonu kahvaltısı)
Akşam: Fırında patlıcan ve mantar yanında evde kendi yaptığım yağsız-sağlıklı sarımsaklı mayonez. Ve 1 bardak ayran.

Gün boyu 2 bardak süt :)

Çok geçmiş olsun canım
Tez zamanda iyileşirsin inş

Ben de yazayım bugün yediklerimi:
Sabah iki dilim ekmek peynir, bir çay kaşığı bal, domates salatalık
Arada 6-7 badem
Öğlede bol domatesli yağsız salata
Akşam da yoğurtlu ıspanak yemeği, bir kaşık taze fasulye kavurması, bir küçük patates tükettim
Şimdi de şekersiz sütlü Türk kahvesi içtim
Bu günü de böyle kapattım elhamdülillah

Ablacim yaa annemler yok evde gecleri yengemde kaliyorum ama bu buyuk yengem hic gel demiyo etmiyo cok doldum resmen sadece bu degil bisiy soylersin o seyi begenirse cevap verir delircem ya yuzunu gormek istemiyorum abla yaa ayip 4 gunden beri diger yengemdeyim sağolsun birakmiyorr="aysemeyra, post: 36905584, member: 623805"]Noldu tubacım hayırdır
Sen akıllı ve Olgun bir kıza benziyorsun
Takma kafana bazı şeyleri[/QUOTE]

in00, post: 36905152, member: 5gunnaydın kızlar :) Geçmiş olsun mesajlarınız için hepinize teşekkürler bugün iyiyim Allah'tan..İğne olunca daha çabuk etkisi oluyor dün baya karnımda sancı vardı çünkü..[/QUOTE]
Aaa eda gecmis olsun canim yaaa gormedim iyimissin simdi sevindim

Olay su büyük yengem onemsiyo kucuk yenge degismis sessiz ama sessizlerden korkcann annem gelsin söyleyeceğim bunaldim yeter

Merhaba kızlar :KK68:
Hafif bir kahvaltı yaptım.
2 küçük çikolata yedimmm :KK11::KK11:
100 sopa hareketi , 100 kalça , 100 bacak hareketi yaptım. Çikolata yediğim içim hadi spora dedim kendi kendime ceza verdimmm :KK70:

X