-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.061
Varya supersin esra yaaa cok istikrarli...Kızlar bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 1 dilim kepek ekmeği
Öğlen: 1 kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: 1 tabak bezelye, cacık
3 bardak süt :)
Kamu Yönetimi canımSuperrr ne bölüm?
[/QUOTE]Lise sonum canim uni sinavima kazanmaliyim ama dogru söylüyorsun pTE="betulyakup, post: 36891876, member: 384260"]KPSS yemi gireceksin Üniversite sınavlarına mı?
ALLAH yardımcın olsun da kazamazdan da dünyanın sonu değil ya öbür yıl denersin nasipse.
teşekkürler daha güzelleri senin olsun inşaALLAHGuzelmisssss :)
Varya supersin esra yaaa cok istikrarli...
Tamam abla algida evet yaaMiracledark .!.:Boyuna göre normal ama yaşına göre fazla. Çok hareket etmen lazım çikolatayı azalt , dondurmayıda külahta ye ama mcdonalds dondurması değil onlar hep yağ, algida falanda yeme
EvetALLAH yar ve yardımcın olsun inşaALLAH... Okumakta zor ama güzel bir şey.
tuba sen kaç kilosun boyun kaçTamam abla algida evet yaa
Ayyy bosver odul olur :) senn fazlalgn yok sakinesra post: 36891962 .!.:İnşallah böyle devam edebilirim tatlım... Kurban bayramında ailenin yanına gidişten korkuyorum şimdi kebaplar, tatlılar, baklavalar (biz antepliyiz), pastalar , kurabiyeler, börekler... Kurban bayramı çok çok tehlikeli
Canim en son ramazanda tartildim 63 64 arasiydim bidaha tartilmadim korkuyorum[/QUOTE]lyakup, post: 36891999, member: 384260"]tuba sen kaç kilosun boyun kaç