hedef 50 kilo olmak.. :)))

Lise sonum canim uni sinavima kazanmaliyim ama dogru söylüyorsun pTE="betulyakup, post: 36891876, member: 384260"]KPSS yemi gireceksin Üniversite sınavlarına mı?
ALLAH yardımcın olsun da kazamazdan da dünyanın sonu değil ya öbür yıl denersin nasipse.[/QUOTE]

[QUOTark, post: 36891895, member: 622551"]Hehehe kola bi de uuu içinde bisürü şeker var direk yağ. ondan sonra göbek bel. Ismim Ayşe tatlım seninde Tuba mı[/QUOTE]
Ayyy annecigImin adii :* ne guzel tuba bende abla

[/QUOTE]
ALLAH yar ve yardımcın olsun inşaALLAH... Okumakta zor ama güzel bir şey.

ALLAH yar ve yardımcın olsun inşaALLAH... Okumakta zor ama güzel bir şey.[/QUOTE]
Evet cok degistiryorlar cok oynuyorlar egitimle

Miracledark .!.:
Boyuna göre normal ama yaşına göre fazla. Çok hareket etmen lazım çikolatayı azalt , dondurmayıda külahta ye ama mcdonalds dondurması değil onlar hep yağ, algida falanda yeme
Tamam abla algida evet yaa

Ayyy bosver odul olur :) senn fazlalgn yok sakin

Kizlar moralim bozuldu iki gündür.. carsamba tartildigimda 57.9 ciktim -200gr vermisim diye seviniyordim.. iki günde ne olduysa kilo aliyom. Bugun tartildim sabah 58.7 olmusum yani pazartesideen itibaren + 500 50 kiloyu düsemiyecem diye keyfkm kacik.. hatta gecen hesap yaptim kendimce. Her gün 100 gramm versem pazartesi kilom böyle olur diye. Kendi nazarimmi degdi anlamadim yaa... zayiflamak istiyorummmmmmm

Elaprenses, cocugun nasil oldu.. geceleri uykusu nasil. Öksürük devam ediyormu??

k._19, post: 36892534, member: 164370"]Kizlar moralim bozuldu iki gündür.. carsamba tartildigimda 57.9 ciktim -200gr vermisim diye seviniyordim.. iki günde ne olduysa kilo aliyom. Bugun tartildim sabah 58.7 olmusum yani pazartesideen itibaren + 500 50 kiloyu düsemiyecem diye keyfkm kacik.. hatta gecen hesap yaptim kendimce. Her gün 100 gramm versem pazartesi kilom böyle olur diye. Kendi nazarimmi degdi anlamadim yaa... zayiflamak istiyorummmmmmm

Elaprenses, cocugun nasil oldu.. gecfeleri uykusu nasil. Öksürük devam ediyormu??[/QUOTE]
Adetin yaklasmis olabilir

Merhaba benide listeye eklermisiniz
Boyum 159 kilomda 60
5 aylık bebeğim var emziriyorum oyuzden çok sıkı dıyet yapmıyorum ama dikkat edıyorum spor yapmaya çalışıyorum inş hedefim 52 olmak ama 50 de olsam hiç fena olmazz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…