hedef 50 kilo olmak.. :)))

Ah canım ya
Sakın sen hasta olma annelerin dinç olması lazım

ben kendimi anlamıyorum Daha dün sabah 58.6 olan kilom bu sabah nasıl artıyor. Şişkinliğim var acaba ondan mı Bu hafta listeye kilomu 58 lerde yazdırmak istiyorum ama gene olmayacak sanırım

ben kendimi anlamıyorum Daha dün sabah 58.6 olan kilom bu sabah nasıl artıyor. Şişkinliğim var acaba ondan mı Bu hafta listeye kilomu 58 lerde yazdırmak istiyorum ama gene olmayacak sanırım
Eğer regl dönemindeysen bu çok normal
Değilsen sporu biraz artır
Bi de regl döneminde dikkat edip çok hareket edersen normal güne göre çok daha fazla enerji harcarsın
Bu dönemde tartıya çıkma o senin gerçek kilon değil boşuna moral bozukluğu olur

Ah canım ya
Sakın sen hasta olma annelerin dinç olması lazım
evt bu durumda ikiside kotu.. ben hasta olsam bebgime kim bakacak dimi

aynen betulcum 58.4 dundum ama bugun bir kilo almisim yaa ama regl mi olcam mi ki?? brn bide bugun bi moral bozukluguyla acik bozdumm.. yarin taryilmak bile istemiyorumm

aynen betulcum 58.4 dundum ama bugun bir kilo almisim yaa ama regl mi olcam mi ki?? brn bide bugun bi moral bozukluguyla acik bozdumm.. yarin taryilmak bile istemiyorumm
Bugün heralde hepimiz şiştik ama benim regli dönemim değil daha var yani bazı yediğimiz besinler gaz yapıyormuş midede o yüzden karnımız falan şişkin oluyormuş ondanda olabilir

Belki de gaz yapıyordur yediklerimiz bünyede bilemedim eloş ya

evet canım malum günümdeyim ondansa eğer rahatlayabilrim sağol canım ya

regliye yaklastikca bir artma regli gunu tavan yapiyo benim artis.... sonraki hafta telafi anca 3 haftamda kilo kaybim oluyo... artik bu duzen gidiyo.. sen reglmissin ama normal seninki
Evet kilolar önce hızlı gitti şimdide yavaşladı. Gerçi artık sporu çok düzensiz yapıyorum ondan belki vakit kalmıyor ki ona . Sınav hazırlığı , isteme - söz hazırlığı... Bir de yaz tatili ya şehir dışından gelen giden misafirler falan yani. Gene iyiyim diyorum. Bu hafta 3 kere pikniğe gittim ekmek yemedim mesela....

Bennnn geldimm kizlarr selamm bugun ilkokul arkadaşım gelcek ti bana ayyy amma yoruldum e ikram hazirladilar benim dikkat etmek suya düştü ama tika basa hamurisi yemedim

Sina
vCanim okuyomusun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…