hedef 50 kilo olmak.. :)))

sabah yulaf sut muz yenıldı sonra 9da spora gidildi.

sporda 1 saat yurume , yarım saat bısıklet, yarım saat agırlık calısması yapıldı :))

eve gelındı tavuk ve salata yendı. sımdıde afıyetle yesıl cayımı ıcıyorum hihihi :))

vuuuhuuu 2 saat spor çok azimli gidiyorsun

cok saol cnmcım spor bende baya bı bagımlılık yarattı onuda yapim bunuda yapim derken 1.5-2 saat gecıyor :) 1 hafta oldu baslayalı spor salonuna .. ee bide baya bi bayınca para dıısıplıne gırmemek ımkansız hihihihi :)))

vuuuhuuu 2 saat spor çok azimli gidiyorsun

cok saol cnmcım spor bende baya bı bagımlılık yarattı onuda yapim bunuda yapim derken 1.5-2 saat gecıyor :) 1 hafta oldu baslayalı spor salonuna .. ee bide baya bi bayınca para dıısıplıne gırmemek ımkansız hihihihi :)))

sen yinede aşırıya kaçma parama yazık olmasın derken sağlığından olma azı kadar çoğu zarar derler yaa

belki konuşmak için erken ama hedeflediğiniz kiloya gelince nasıl bir koruma planı uygulamayı düşünüyorsunuz?
ben hayatımda ilk defa diyet yapıyorum daha doğrusu doğru tercihler yapıp az yemeye çalışıyorum
üzerinede spor yapınca kilo kaybım oluyor.
ama istediğim kiloya geldiğimde nasıl bir koruma planı uygulamam gerektiği konusunda hiç bir bilgim ve fikrim yok :26: :26: :26:

Bilen yada fikri olan yok muuu???

Bilen yada fikri olan yok muuu???

O konuda ben de arada düşünüyorum ama çok kararsızım... Bazı diyetisyenler akşam yemek yememenin iyi bir kilo koruma yöntemi olduğunu söylüyorlar ama bana pek sağlıklı gelmiyor. Bir de akşam yemeyip yemeyip acıkıp 9-10 gibi abur cubura saldırma riski var ki o daha da beter olur. Ben de bu konuyu etraflıca araştıracağım hedefime ulaşınca, ama şimdilik düşüncem diyeti bırakma işini çok da abartmayıp yine sağlıklı beslenmek. Canımız bir şeyler istediğinde yiyebiliriz elbette ama ertesi gün onu dengelemek yerinde olur bence. Bir de abur cubur yesek bile kalorisini takip etmek, günde belli bir kalorinin üstüne çıkmamak ve akşam 7-8den sonra hiçbir şey yememek bana mantıklı gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar dün fena battım akşama adar gayet iyiydim ama akşama yemeğinden sonra yeşil çay içiyim dedim eşimde istedi sonra tabi o boş durmaz şu eti paykek var ya şekli şahane diye reklamları dönüyor ondan 1 dilim ve 10 tane civarında fındıkla badem yedim : ((( çok pişmanım çoookkk sabah kalkar kalkmaz tartıldım bir değişiklik yoktu ama ne zaman etkisini gösterir meçhull :KK43:(( bu akşam bisiklete ağırlık vermeliyim

günaydın kızlar...
dün akşam misafirim vardı iş arkadaşlarım geldi çat kapı
kısır yaptım mecburen
ve koca bi tabak yedim:KK50:

sanırım verdiğim 1 kiloyu bu hafta geri aldım:18:

sabah kahvaltım;
peynirli omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
yarım salatalık
1 dilim salam

kızlar benim canım kaç haftadır acayip hamur işi istiyor hani şu eskiden annelerimiz günlere giderdi gün tabağı yapılırdı poçası, böreği, kurabiyeler, kısırlar, sarmalar, mercimek köfteleri falan konulurdu çayla yenirdi işte tamda oo tabaktan istiyor tamda hedefe yaklaşmaya başlamışken ve kilo vermek zorlaşmaya başlamışken offf gözümün önüne geldide eridim resmen :KK43:(:-)43: :KK43: :KK43:

kızlar benim canım kaç haftadır acayip hamur işi istiyor hani şu eskiden annelerimiz günlere giderdi gün tabağı yapılırdı poçası, böreği, kurabiyeler, kısırlar, sarmalar, mercimek köfteleri falan konulurdu çayla yenirdi işte tamda oo tabaktan istiyor tamda hedefe yaklaşmaya başlamışken ve kilo vermek zorlaşmaya başlamışken offf gözümün önüne geldide eridim resmen :KK43:(:-)43: :KK43: :KK43:

dün akşam bana gelseydin şekerim
dediğin kadar dolu değildi ama yarısı vardı saydıklarının tabakta:KK1:

günaydın kızlar...
dün akşam misafirim vardı iş arkadaşlarım geldi çat kapı
kısır yaptım mecburen
ve koca bi tabak yedim:KK50:

sanırım verdiğim 1 kiloyu bu hafta geri aldım:18:

sabah kahvaltım;
peynirli omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
yarım salatalık
1 dilim salam

bu hafta kaçamak haftası üzülme :KK43:( bende dün akşam yaramazlık yaptım :KK43:(

X