- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.901
herkeze kocaman gunaydinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden de herkese günaydın fıstıklarherkeze kocaman gunaydinnn
Kızlar bazen acıkıyorum evde olanı yiyorum aclık istedğinizi bastırmak için ne yapıyosunuz önereceğiniz bişi var mı
Arkadaşlar diyet esnasında saç dökülmesi yaşıyor musunuz
herkeze kocaman gunaydinnn
Benden de herkese günaydın fıstıklar
Elacım kızın nasıldı bu gece daha iyidir inş
Günaydın canım çok değerli bilgiler vermişsin teşekkürleryoğurt bana baya iyi geliyor, içine meyve doğrayıp üzerine tarçın serpince kan şekerini de baya güzel düzenliyor, tok da tutuyor aslında.
bilinçsizce şok diyet uyguladığım gençlik dönemleerimde oldu evet, ciddi kansızlık sorunu yaşadım. yetersiz beslenmemek gerek. kırmızı et tüketimine dikkat etmek gerek. bir de öün sonrası çay içmek için 1-1,5 saat ara vermek gerek ki demir emilimini engellemesin. ayrıca kırmızı etin yanında aslında yoğurt peynir ayran vs çok da tüketmemek gerekiyor yine demirin emilimini azaltıyormuş.
bir de gün içinde çay kahve çok tüketildiyse bir bardak süt-ayran-yoğurt gibi bir kalsiyum kaynağıyla etkilerini hafifletmek gerekiyorMUŞŞŞ.
ben elimden geldiğince uyguluyorum, hamilelikte böyle şeylere dikkat etmeye başlamıştım, hala elimden geldiğince dikkat ediyorum, çocuğumun beslenmesiyle de ilgileniyorum sonuçta..
ha ama illa ki demir eksikliğimidir, olmayabilir de.. mevsim geçişi çünkü. böyle dönemlerde saç da yenilenme sürecine giriyor ve dökülme sorunu olabiliyor.
günaydın elacım, nasılsın?
günaydın aysemeyra:)
yoğurt bana baya iyi geliyor, içine meyve doğrayıp üzerine tarçın serpince kan şekerini de baya güzel düzenliyor, tok da tutuyor aslında.
tesekkur ederiz tatlim gundiz birseyi yoktu demistim ya ufaktan gunduzleride oksuruyoruz.. gece 2 ye kadar sıkintiliydi ... 2 den sonra rahat uyudu sukur....Benden de herkese günaydın fıstıklar
Elacım kızın nasıldı bu gece daha iyidir inş
gunaydin burcucum... odemini atmana sevindim cay iyi gelmis deme ki... cok guzel sporda yapmissin:)) kas kutlen artikca daha hizli kilo verirsin.. tartida pek yansimaz basta.. ama sonra cok iyi sonuc alicagina eminim…kızlar günaydın.
ben dün öğlen az börülce, az semizotku yoğurt ve yarım dilim köy ekmeği yedim.
ara olarak üzüm sonrasında armut yedim.
akşam etli bulgur pilavı menemen ve yoğurt yedim. hepsi ölçüsündeydi fazla kaçırmadım.
sonrasında spora gittim 1,5 saat kadar çalıştım. eve geldim bir bardak süt içtim.
bu arada dün öğlen aramda aktara da uğramıştım, ödem ve şişlik için bana bir çay hazırlayalım dedim. neyse dün 2 bardak içtim. bugün de kahvaltıdan önce içtim. sanki iyi geldi gibi.. bacaklarımın o ince çorap izi çıkan hali yoktu dün akşam.
tartıda da biraz fark gördüm, ödem gitmiş olabileceğini düşündüm.
bu arada artık tartıdaki rakamlara çok da dikkat etmiyorum ben, asıl hedefim incelmek diye düşünüyorum sanırım, kas kütlemi artırmaya takmış durumdayım:)
neyse bu sabah;
1 haşlanmış yumurta, birkaç dal maydonoz, 1 kk peynir (karışık) yarım domates, 1 salatalık, yarım dilim 3 tahıllı alman ekmeği yedim. üzüm de vardı tabağımda ama tıkandım, belki birazdan bir ara yaparım onlarla da
allahım üzüm en sevdiğim şey ya şu mevsimde. otursam kilolarca yiyeceğim
siz neler yapıyorsunuz ne var ne yok? çok kaçamak yok herhalde
tesekkur ederim esracim notmalde birseyi yok ama uyurken oluyo… ole hafif bit oksurukte degil neyse insallah gececek.. sen sahalara donmussun
2 haftadir yazmamistim ama daha fazla kilo almadan bugun döme karari verdim yine. Tartildim bu sabah ac karnina 55,2 kgniye ozur diliyosun tatlim.. neden birakacaksin resimi ??ozelse bos ver... umarim iyisindir... sende hoscakal... canim.. ben 50 ye kadar burdayim insallah.. beklerim canimmm.
saskincim artik pazartesi ya kilo bildirimimiz… yarin sonuc ne olur bilmem ama pazartesiye topla totişine gitmeden kebaplarMalesef bugün ilk kaçamağımı yaptım kebapla :)) gerçi eskisine göre az yemeye çalıştım ama birazcık kaçırdım bakalım yarın tartıda bunun sonucu nasıl olucak :/
hic sorun degil sen bilinclisin bu konuda nasil kilo vermen gerektigini gayet iyi biliyorsun... sadece topla bakalim kendini... cok guzel gidiyordun bir ara.. yine yaparsin..2 haftadir yazmamistim ama daha fazla kilo almadan bugun döme karari verdim yine. Tartildim bu sabah ac karnina 55,2 kg
aynen artık bozmak yoksaskincim artik pazartesi ya kilo bildirimimiz… yarin sonuc ne olur bilmem ama pazartesiye topla totişine gitmeden kebaplar
günaydınnnnnnnnGünaydın kızlaar :)