hedef 50 kilo olmak.. :)))

kızlar midemi bozmuşum çok fena dün geceden beri fenayım:/
oyüzden ne yediğimi bnde kaçırdım, ama sabah bir dilim ekmekle beyaz peynir yedim, şimdi de bir muz yedim.
rahatsızlığımdan dolayı şuan patates haşlıyorum onu yiyeceğim birazdan.
iyileştikten sonrada evde spor olayına başlamak istiyorum

gecmis olsunnnn :KK43:(( dikkat et kendine

kizlar merhabalar.birkac gundur giremedim cunku oglumla ailemin yanina gittik orda da baya biseyler yemek zorunda kaldim bi de babam pastaneci olunca kalorisi yüksek şeyler yedim. yarin sabah tekrar tartilacagim kaldigim yerden devam edecegim pazara kadar zayiflamam gerek.

kizlar merhabalar.birkac gundur giremedim cunku oglumla ailemin yanina gittik orda da baya biseyler yemek zorunda kaldim bi de babam pastaneci olunca kalorisi yüksek şeyler yedim. yarin sabah tekrar tartilacagim kaldigim yerden devam edecegim pazara kadar zayiflamam gerek.

tabi kaçamak yapmamak lazım ama hepimiz yapıyoruz maalesef, ama toparlarsın eminim üzülme

tabi kaçamak yapmamak lazım ama hepimiz yapıyoruz maalesef, ama toparlarsın eminim üzülme

aslinda irafeli bir insanim ama ailede yemeyince yanlis anlıyorlar mecburen yiyoruz ama dedigin gibi durmak yok.bir de yesil cay hangi marka iciyorsunuz yoksa aktardan mi alıyorsunuz

öğle yemeğimi yazmayı unutmuşum
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
tavuk döner
ayran

aslinda irafeli bir insanim ama ailede yemeyince yanlis anlıyorlar mecburen yiyoruz ama dedigin gibi durmak yok.bir de yesil cay hangi marka iciyorsunuz yoksa aktardan mi alıyorsunuz

ahh o aile ziyaretleri ve aile yemekleri yokmuuu bende haftasonu bizimkilerdeydim hep sevdiklerimi yapmışlar fazla kaçırmadan tadına bakarak yedim azar azar günlük kalori toplamımı geçmedim ama ben doğadan limonlusunu içiyorum genelde öğle yemeğinden sonra içiyorum aslında akşam spordan önce içsem daha faydalı olur

250 er sag ve sol bacak yan yatip makas hareketi yaptim 100 ic bacak yarim 50 mekik yarim 30 sinav cektim..
yatana kadar bacak 400 e tamalicam akdam tv karsisinda birazdaha egzersiz yapicam :KK66: egzersiz yapmayinca kilo daha az gidiyo yaaaa :KK43:((

ben hem aktardan aldim hemde hazir poset betgamutlu aldim betgamutlu icimi daha rahat

bu arada isim neydi? markasini yazar misin ben esime soyledim o da dogadan almış pek begenmedim hamile kalmadan once cok bitki cayi icerdim ancak hamilelik emzirme donemi derken hic icemedim simdi de tadi kotu geliyor.bergamotlu okani deneyebilirim

ahh o aile ziyaretleri ve aile yemekleri yokmuuu bende haftasonu bizimkilerdeydim hep sevdiklerimi yapmışlar fazla kaçırmadan tadına bakarak yedim azar azar günlük kalori toplamımı geçmedim ama ben doğadan limonlusunu içiyorum genelde öğle yemeğinden sonra içiyorum aslında akşam spordan önce içsem daha faydalı olur

daha once hep dogus cay icerdim ben o zamanlar kabizlik da vardi dogusun form cayi cok iyi geliyordu onun yesil cayini denedin mi sen?dogadani pek icemedim

daha once hep dogus cay icerdim ben o zamanlar kabizlik da vardi dogusun form cayi cok iyi geliyordu onun yesil cayini denedin mi sen?dogadani pek icemedim

bende sadesini içemiyorum yaa limonlu olacak yada ben içine limon sıkıcam 3-4 damla o zaman tadı daha hoşuma gidiyor evdeki sade ben içine limon sıkıyorum işteki malesef limonlu sen evdeysen içine çubuk tarçında atabilirsin tatlı krizlerine birebir tarçın

bu arada isim neydi? markasini yazar misin ben esime soyledim o da dogadan almış pek begenmedim hamile kalmadan once cok bitki cayi icerdim ancak hamilelik emzirme donemi derken hic icemedim simdi de tadi kotu geliyor.bergamotlu okani deneyebilirim

lipton berrak yesil adi.. cok birakinca acimsi oluyo .. ama yinede icimi digerinden daha rahat

Bugünki menüm :)

Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim kepek ekmeği

Ara: 1 mandalina

Öğlen: 150 gr az yağlı dana kıyma, 1 domates, 1 salatalık

Ara: 4 kuru kayısı 5 badem

Akşam: Fırında sebze (patlıcan kabak biber mantar) ve 1 kase yoğurt.

Toplam: 920 kalori :)

Bir de bugün salonda bir buçuk saat spor yaptım :KK9:

Kizlarr akşamyemeğimi su an itibariyle yemis bulunuyorum
1 kase corba 1 dilim tam bugday ekmeği

1 bardak da kola kacamagi yapicam simdi
Icim yaniyo sonduremiyorum :KK1::KK1:

aksam
karnibahar ve brokoli haslama bol sarmisakli yogurtlu uzerine taze nane karabiber
az oncede light dondurma yedim 2 yemek kasigi cilekli 2 yemek kasigi kakao 2 yemek kasigi sade

X