- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.801
al benden de o kadarbende anniş ne yaparsa az yemeye çalışıyorum ama hep karbonhidrat oluyo yaa :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al benden de o kadarbende anniş ne yaparsa az yemeye çalışıyorum ama hep karbonhidrat oluyo yaa :/
al benden de o kadar
onu ben demedim güzelim büyük ihtimal esranin tarifi oyazık bizeee :'(
Bu arada dün semizotlu yoğurt yedim baya iyi geldi hemen göbeğim küçüldü gibi hissettim ya
onu ben demedim güzelim büyük ihtimal esranin tarifi o
Kızlar şimdiden iyi bayramlar dileyeyim sizlere
Yarın belki giremem , yarın akşam yola çıkıyoruz nasipse. Amasraya gidelim , dedik.. Ah kızlar o kadar ihityacım var ki buna ... Birkaç günde olsa dinlenmek dinlenmek dinlenmek
ALLAH'a emanet olun hepinizi öpüyorum canlarım...
selam kıslarrr,
dün sultanahmetteydim, 5 gibi gittim yürü yürü kendimi paraladım resmen, gece geldik felan, ay o kadar yürümeye dedim iyi yakmışımdır sabah oldu tartıldım yine 53 ya psikolojim bozulcak iyice (
ama gerçi ramazanda bitiyor akşam yemeleri iptal artık, sanırım o yüzden veremiyorum yok akşam yemesi bana iki katı olarak geri dönüyo butun gun aç kalsamda akşam yediğim bi lokma erimiyor
bu akşam iftarda yengemlerdeydim, azar azar yarımşar şekilde, yayla çorbası, barbunya, bir parça et ve çoban salata yedim.
Hafif gibiyim şu an kirazlı bitki çayı yaptım içiyorum.
iki litrede limonlu alkalili suyumu yarıladım.
gayet iyi bence :) Ben artık moralimi bozmuoyrum uzunda sürse dikkat ettiğimiz sürece eninde sonunda gidecek kilolarımız dediğin gibi saat 6 dan 8 den sonra bir şey yemeyin diyorlar doktorlar zayıflamak isteyenler için ramazanda tam tersi olunca aç da dursak sindirimi çok zor oluyor kilo almadığımıza şükür :) Bayramda da sarmalardı tatlılardı derken almayız inş
evet doğru diyosun moral bozmamak lazım, bana arada geliyorla. Heleki inceik şortlu turist kızları görünce kendimi kötü hissetmiştim.
Dün zaten sahur yapmadım o moralle, sadece su içtim, şu an karnım içeri yapışmış çok sevindim. Dediğin gibi yemeye dikkat edince gidecek.
Bugün daha moralliyim :))
Yok ben burda okumamıştım ki anneme dedim biraz sağlıklı bişiler yap diye o da yğurdun içine semizotu katmış :) esra abla baya biliyor yaa maşallah
Canım esra tıpcıı masallah
Kızlar yaa ne bıtmez ızmır yoluymus buuu 13 saat vallaha yalnız hıc cekılmıyo bıde ranzadayım besık gıbı sallıyo tren pek zevklı ama herkes uyudu ben ayaktayım bııı ((
aklıma gelmedi degil kanka ama pek bişey yemediğim için halsizdmEvet ilk yılında kazanmış hemde tütütü maşallah
Ayy ben olsam kesin midem bulanır kusardım ıyhh , keşke uyuyabilseydin :/ Kalkıp spor yapsaydın zaten herkes uyuyomuş
aklıma gelmedi degil kanka ama pek bişey yemediğim için halsizdm
olmazmiyiz fistikim bak bana 25 hatta 30 gitti... bir sene de dile kolay yilmadim sıkılmadim daha 10 kilom var.. en zor rampadayim ama vericemmm:118: sende sole rahatla gidecek o kilolar...
bu arada İstanbul üniversitesini kazandııııııııım