hedef 50 kilo olmak.. :)))

esime sorarsan 40 kilo verdim:KK1: o bebegide sayiyo:KK9: bana sorarsan 25 ila 30 kilo verdim ben evlendigimde 57. 63 kilo arasi giderken hamilelikte 40 a yakin kilo aldim.. doguma gittigimde 101 dim ciktigimda bir hafta sonra 90 kilo(ödem felan bebek derken 11 kilo) alti ay emzirdim 5 kilo da ogle gitti..85 oldum.. bebegim emmeyi birakinca gecen sene agustos sonuydu diyete basladim 85 ile.. yani 11 ayda 25 kilo verdim.. spor veya yuruyusle destekleseydim daha cok verirdim.. 70 kilodan sonra ufak capli egzersizler yaptim.. (oncesinde hareket etmem zordu yoruluyodum)kizim dan pek zaman kalmiyor.. mekik bacak gibi hareketler yapiyorum.. aslinda yuruyus bandim var ama hic firsatim olmadi.. bu kadar vermisken.. evlenmeden onceki halime dusmek istiyorum..50 yada 53 arasi bisey... (aslinda simdi hamilelik oncesi kilomdayim..)bu kadar alişmisken kilo kontrolu yapmisken... biraz daha vetmek istiyorum cunku almaya cok musait bir yapim var.. belki 48 bile olabilirim... kendime kilo araligi birakmak istiyorum... ikinci bir bebek olmadan... artik o kadar kilo alamam psikolojim kaldirmaz:KK9: sadece bir senelik bir kiloydu ama benim icin cok zordu alismadigim icin ve birden aldigim icin cok gerildi heryerim ..diger kilolu insanlardan daha hareketlerim kisitliydi sanirim derim ani aldigi icinkilolari zorlandim...amannn neyse geldi gecti... ama kafaya koydum... vericem:118:
65 ten sonra burayi actim artik zor gidiyo kilolar... sanirim cok kilo verdigim icin...

uu baya badireler atlatmışsın sen ama vermişsin sonunda :) evet çok kilo verince yavaşlamış büyük ihtimal ama tebrik ederim seni ben olsam hayata küserdim heralde :KK70: maşallah vermişsin sen :KK49:

hoşbuldum elam iyiyim walla tatilin kötüsü olmuyo malum:KK1:bol bol yüzdüm ama bol bol yedim de:KK9:neyse ki tatilde aldıklaarım gitti sayılır, regl bi bitsin de hele ak koyum kara koyun çıkacak meydana

ayy maşallah canım, hele bi de regl bitse baya baya vereceksin galiba. ne güzel

azmin elinden hiç birşey kaçmıyor dimi:KK34:ben de 52 ile hamile kalıp 80 ile doğuma girmiştim, 6 ay sonra 57 kiloydum ama çok emek verdim, spor yediklerime dikkat ettim vs bir de bebek 2 yaşına kadar emdi, tam manasıyla diyet de yapamıyordum böyle.. ama emzirmek de çok acayip kalori harcatıyo ben bunu bililr bunu söylerim, hayatımın hiç bir döneminde emzirde döneminde zayıfladığım kadar hızlı zayıflamadım.

evet ya keşke tatlı yarım ya da 1 dilimde kalsaymış, neyse artık sporla telafi edersin:KK34:

maşallah azmine ve iradene esracım iyi tatiller:KK34:
tatil insana iyi geliyor ne olursa olsunn ohh bol bol yuzmussun.. regl de bitsinn gider o kacamaklar.. kesinlikle emzirmek kilo verdiriyor... ama benim minnos az emdi:KK43:( evet azmin elinden hic birsey kacmiyor.. yeterki kararli olmak ve cok istemek gerekiyor..
bu arada dün öğlen tarhana çorbası+1 dilim ekmek yedim.
akşam ızgara hellimli cevizli salata yedim (yağsız sossuz)

akşam 5 km kadar tempolu yürüdüm yine (1 saat) kilo stabil:KK5:

bildirimimi yapayım tam:55

tahmin ettiğim gibi, haftaya hedef 53.5 inşallah olur yaaa. gerçi araya tatil giriyor ve ben eşimin ailesini ziyarete gidiyorum ama, malum çok yediriyorlar insana tatlı matlı:KK1:

aynı canım durumlar:KK1: ama ben artıdayım, sebebi benim tatil kaçamaklarım ama:KK50: hurmalar tırmalar hesabı kaç gündür kendimi paralıyorum walla

benim sebebimde tatil kacamaklari burcucum :KK9: 1 kilo 700 aldim neyseki bir kilo gitti regl olmama ragmen.. :KK16: ben tirmalanmaya devam ediyorum :KK60: neyse aile ziyaretinden sonra.... tekrar toparlariz... dikkat etmeye calisicam insallahh... neyse haftaya hedefi tuturamasan uzulme... cunku zor bir hafta olacak:KK1:

inşallah bende bi 7 kilo falan veririm dün mesela sahurda yoğurt yedim sonra da domates zeytin peynir salatalık birazda linayyın dediği hareketlerden de yaptım siz de motivasyon kaynağım olun :) :KK70:

olmazmiyiz fistikim:KK16: bak bana 25 hatta 30 gitti... bir sene de dile kolay yilmadim sıkılmadim daha 10 kilom var.. en zor rampadayim:KK9: ama vericemmm:118: sende sole rahatla gidecek o kilolar... :KK66:

olmazmiyiz fistikim:KK16: bak bana 25 hatta 30 gitti... bir sene de dile kolay yilmadim sıkılmadim daha 10 kilom var.. en zor rampadayim:KK9: ama vericemmm:118: sende sole rahatla gidecek o kilolar... :KK66:

Slm Elaa nasilsinnnn.ben hala gram gram veriyorum kilolari az once tartildim 65.700 cikti.ya bisi soylicem eloss.göguslerim cok kuculdu hatta sarkti bile biraz.önceden top toplardi.sertti.simdi yumasadi kuculdu sarkti.bi onerin varmi napabilirim.egzersiz toparlar ama dahada kücülurse.napayimmm yardimmm etttt:26:

:KK49::KK49: bir yıl yaa vay bee baya azimlisin maşallah :KK9::KK9:

sen 25 30 verdiysen bende veririmm 7 8 kilo sanki zaman ne kadar uzarsa uzasın sıkıntı değil hemen veremem ki zaten ben sabredemiyomuşum onu anladım :KK70: Vericeem gidecek o kilolarr!!:KK20: :KK70: gaza geldim :21:

gunaydin cinganlar:KK3::KK1:
kilo bildirimim
gecen hafta 61.7
bu hafta:60.7
tam bir kilo toparladim aslinda dun 60.5 tim... reglyim belki de ondan aldim bugun... ama ilk defa bu kadar az aldim regl ..de iki ucgun onceden almaya baslardim..
bugun oglen esimin memleketine gidicez ogleden sonra carsamba donucez.. yine kilo alicam yaaa donunce yine verrr.. su 50 yi bir gorsem.. umarim bu sefer almam:KK43:((

gram da versen candır :)) hele ki 1 kilo :)

bu arada dün öğlen tarhana çorbası+1 dilim ekmek yedim.
akşam ızgara hellimli cevizli salata yedim (yağsız sossuz)

akşam 5 km kadar tempolu yürüdüm yine (1 saat) kilo stabil:KK5:

bildirimimi yapayım tam:55

tahmin ettiğim gibi, haftaya hedef 53.5 inşallah olur yaaa. gerçi araya tatil giriyor ve ben eşimin ailesini ziyarete gidiyorum ama, malum çok yediriyorlar insana tatlı matlı:KK1:

Merhaba burcuozzer, tempolu yürüyüşü ben özellikle akşamları yaptım, koşu bandı odamda olduğu için yapıp bi duş alıp yatıyordum. Tam kıvama geldm ramazan geldi oruçken yapamıyorum yürüyüş beni çok yoruyor ama 57 den 53 e düşmem de çok etkili oldu. Egzersizlerim + yürüyüşdüzenli yapınca 1 ay a toparlanılıyor ama boğazıma dikkat edemedim tabi, . Şimdi yürüyüş yerine saçma sapan dans ediyorum her bulduğum fırsatta :)) kaloi yakıyormuş iyi .

Geçen hafta : 56.0
Bu hafta : 55.1

Çok mutluyum:)) ramazana kadar hedefim 55ti ama çok bozmuştum diyeti.57lere çıkmıştım. Ramazan'da toparladım kendimi şükür. Ramazanda kilo alırım diyordum bu kiloda kalsam kardir diyordum, ilk defa kilo verdim :))

Sizlerde de durum iyidir inşallah. Fazla giremiyorum evde değilim, ama kilo bildirimini kaçırmadim

Selamlar bayanlar,

Benim bugünkü egzersizlerim;

yine dans ile başlıyorum, ve hareketleri karışık yapıyorum yorulursam diğerine geçip sonra diğerinden devam ediyorum amaç seri şekilde yapıp kalori yakımını hızlandırmak. Ramazandan sonra diyetle birlikte yağ yakıcı program yapıcam kendime tabi sizlede paylaşacağım.

Kilomu ve vucudumdaki pörtlemeye hazır yağları günlük bu şekilde sabit tutuyorum höttt kalın olduğunuz yerde diyerek hem de törpülüyorum, kiloda verdiriyorlar seri tempolu yapınca ama bence vucudu şekle iyi sokuyorlar.

İyi eğlenceler yapmak isteyenler için :)

$25-07- 1.png $25-07-2.png

ayrıca, yere düz yatıp kelebek şeklinde kol bacak açın, sağ bacağı kaldır aynı anda sol kolu kaldır değsin birbirine indir, sonra sol bacağa sol kol.
yani çaprazlama bi sağ bacak sol el bir sol bacak sağ el. Seri şekilde yorulunca nefes alıp ara verip devam. karına ve bacaklara iyi geliyor. 100 kere :)

Merhaba canlarım, otelde paralı tartılarda tartıldım her ne kadar tek öğün yesemde açık büfede kendime hakim olamadığım için şuan 50,2 yim... +100 yani. Verenleri tebrik ederim :))

53.100

Bu 53ün benle alıp veremediği nedir anlamadım çok sevdi beni gitmiyo gitmiyo :44:

5 tane küçük kabak dolması 5 6 kaşık da semizotlu yoğurt yedim :KK49:

56,8 çıkmıştım öğlen şuan yemek yedim 56.8im ,,garip :KK70:

Hahahaha gözlerime inanamıyorum. 52,0 kg yu gördüm az önce. Çok mutlu oldum. :)) 1 ayın sonunda 200 gr vermiş olmanın beni bu kadar mutlu ettiğine şaşıyorum. Ama 1 aydır gram verememiştim. Sonunda oldu. :)

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Kilo veremeyen arkadaşlar canınızı sıkmayın, mutlaka gidecek bu kilolar. ♡♡♡

Son düzenleme:
slm kızlar. herkes tatile çoktan çıkmış sanırım.bende allah kısmet ederse pazartesi günü çıkacağım.önce 1 haftalık bayram tatili,ardından 1 haftalık yıllık izin....annem,ablam,yeğenler ver elini Sinop. canımdan çok sevdiğim rahmetli babacımla bayramlaşmaya....tatilden sonra bomba gibi geliyorum.tatilde dikkat edeceğim tabi ama memleketime yılda 1-2 kere gidince hiç te o kadar kasamam valla, heleki bayramda gidiyoruz ya offff düşünemiyorum. sabahları yürüyüş,gündüz akşam gezmeler sanırım çok almam.neyse alsamda gelince sımsıkı sarılır, veririm dimi...

şimdiden herkese sevdiklerinizle geçireceğiniz nice iyi bayramlar diliyorum ve hep beraber geçireceğimiz nice bayramlara kızlar...hepinizi çok öpüyorum...

kızlaar merabaa dün tartılamadm bugun yazaym dedm. 53 olmşm acaba regl dönemimdeym ondanmı sizce çünkü dikkat eetim ama memlekette oldgum içn spor yapamadm :KK25:

X