- 26 Haziran 2014
- 818
- 155
- 26
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.781
esime sorarsan 40 kilo verdim o bebegide sayiyo bana sorarsan 25 ila 30 kilo verdim ben evlendigimde 57. 63 kilo arasi giderken hamilelikte 40 a yakin kilo aldim.. doguma gittigimde 101 dim ciktigimda bir hafta sonra 90 kilo(ödem felan bebek derken 11 kilo) alti ay emzirdim 5 kilo da ogle gitti..85 oldum.. bebegim emmeyi birakinca gecen sene agustos sonuydu diyete basladim 85 ile.. yani 11 ayda 25 kilo verdim.. spor veya yuruyusle destekleseydim daha cok verirdim.. 70 kilodan sonra ufak capli egzersizler yaptim.. (oncesinde hareket etmem zordu yoruluyodum)kizim dan pek zaman kalmiyor.. mekik bacak gibi hareketler yapiyorum.. aslinda yuruyus bandim var ama hic firsatim olmadi.. bu kadar vermisken.. evlenmeden onceki halime dusmek istiyorum..50 yada 53 arasi bisey... (aslinda simdi hamilelik oncesi kilomdayim..)bu kadar alişmisken kilo kontrolu yapmisken... biraz daha vetmek istiyorum cunku almaya cok musait bir yapim var.. belki 48 bile olabilirim... kendime kilo araligi birakmak istiyorum... ikinci bir bebek olmadan... artik o kadar kilo alamam psikolojim kaldirmaz sadece bir senelik bir kiloydu ama benim icin cok zordu alismadigim icin ve birden aldigim icin cok gerildi heryerim ..diger kilolu insanlardan daha hareketlerim kisitliydi sanirim derim ani aldigi icinkilolari zorlandim...amannn neyse geldi gecti... ama kafaya koydum... vericem:118:
65 ten sonra burayi actim artik zor gidiyo kilolar... sanirim cok kilo verdigim icin...
uu baya badireler atlatmışsın sen ama vermişsin sonunda :) evet çok kilo verince yavaşlamış büyük ihtimal ama tebrik ederim seni ben olsam hayata küserdim heralde maşallah vermişsin sen