hedef 50 kilo olmak.. :)))

kızlar kahvaltım;
1 simit
1 üçgen peynir
1 bardak şekersiz çay

bugün tine çok sağlıksız oldu
ama geç kaldım işe
o yüzden geçiştirmek zorundaydım

simit olmamış barı yarısını yiyeydin diğer yarısınıda öğleden sonra ara öğün yapardın

tüm bu olumsuzlukların yanında İstanbul da zayıfladığımı fark ettiler varmış değişiklikler ben anlamasamda :)) sıkılaştığımın farkındaydım ama inceldiğimin değildim :))

gunaydinnnnn kizlar
benmutlumuyumki 34bta26 renistsaaaa.....

kahvaltim:
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
4 dilim domates
3 dilim salatalik
1 dilim salam
1 ince dilim tam tahilli ekmek
sekersiz cay

Esracim ela az cok cozdu beni bak benim yerime veriyo cevabi
Sanırım su an cok fazla bi kilom yok ya bu rahatligim ondan
Iradediz miyim ben yaa
50 mekik 50 bisiklet 100 makas hareketi yaptim
Eyy vicdan azabi sen nelere kadirsin

kızmıyon demi renitsam...
hareket yaptigin iyi olmusssss

liste yapmak ne zorrr şimdilik böle olsunn

34bta26 canim adet yaklasiyo olabilir benimde ole oldu.. bide arada diyetlerde 1 alir bir verirsin...

günaydın ela adet ayın 23 nde gelecek hafta onun etkilerini yaşmaya başlarım hava değişimi yaa normande hafta içinde aldığımdan daha az kalori aldım hafta için 1100-1350 kalori arasında alırken 1100 ün üstüne çıkmadım ama neden böyle oldu anlamadım yolda olacağımızdan dolayı su içmeyi bıraktım üstüne kabızlık falan yesemde alsam üzülmezdim en azından yedim diyebilirdim neyse şimdi önüme bakıyım ve uzun süzrmeden bu durumu atlatmaya çalışıyım (

yok gene uzulme fistikim ben cok kilo verdim simdiye kadar...7 aydir diyetteyim toplam.. hep olur bu ...1 kilo alirim,yarim kilo vs....degisiyo.. sebepsiz yemedigim halde.. normal yanii..... grm bile önemli kilo verenler icin ama napalim olur ole bak yarin tartil 200 300 gitmis bile.....

kızmıyon demi renitsam...
hareket yaptigin iyi olmusssss
yok kuzum niye kızayım
kızacak olsam bu tpikte ne işim var
beni gaza getirmeniz lazım
simit olmamış barı yarısını yiyeydin diğer yarısınıda öğleden sonra ara öğün yapardın

ayy farkındayım canım da
ben ara öğün yapamıyorum
iş yerinde zor oluyo yemek saatleri dışında bişey yemem
bi de simit manyağıyım
bırakamadım
haklısın bi dahakine yarım yicem:44:

Sanırım bu psikolojiyle - yi görene kadar her sabah tartılırım

takilma oraya gidecek gidecek merak etmeeee...

hırslandım walla bu pazara kadar yine 54,8 e inmeye çalışıcam

öğlen yemekte etli patates yemeği peynirli makarna yoğurt ve havuç dilim baklava varmış. Ben patates yemeğini yoğurdu yicem yanında 2 dilim kepek ekmeğimi yesem yoksa çeyrek porsiyon peynirli makarnamı karar veremedim ( zaten akşama yemeğim yok kahvaltı gününü bugüne aldık

size bişey itiraf edeyim mi kızlar
dün akşam yatarken 61 kiloydum
verdiğim 500 gr mı bi öğünde almışım

ekmek beni daha tok tutuyor
ama sen bilirsin canım

kızlar öğle yemeğim;
et haşlama ( minik bir parca et, çeyrek patates)
3 çatal pilav ( kepek ekmeğim yoktu, beyaz ekmeğe de başlayınca duramıyorum kendimi kandırmak için yedim)
3 tane acı biber turşus u( metabolizmayı hızlandırsın diye)
3 yaprak limonlu roka

kızlar bnde 55 kiloyum hedefim 50 kilo olmak yaz gelmeden atmak istiyorum kiloları. çok hareket edemiyorum işim masa başı, destek olun beraber yapalım olur mu=)

kızlar bnde 55 kiloyum hedefim 50 kilo olmak yaz gelmeden atmak istiyorum kiloları. çok hareket edemiyorum işim masa başı, destek olun beraber yapalım olur mu=)

hoşgeldin canım
uyguladığın bi diyet programı var mı
yoksa kafana göre mi takılıyosun sen de benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…