- Konu Sahibi elaprensess
- #4.341
her bir level 10 günlüktür,
aslında ara verilmiyo ama sen 1 gün verebilirsin bir üst levele gecerken tatlım
Tamamdır canım, teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her bir level 10 günlüktür,
aslında ara verilmiyo ama sen 1 gün verebilirsin bir üst levele gecerken tatlım
Merhaba hanimlar bu jillian ne kadar zorrr, hangisini yapiyorsunuz siz? Faydasini gorenler kimler?
ben dün akşamı hafif geçirim fazla zaman almasın dedim çünkü deneme çözücektim uzun süredir cardio yapmadığımdan olsa gerek 15 dk da sanki 1 saat spor yapmışcasına terledim ve yoruldum
Daha sonrada zaten şu baş belası yan yağlarım için video vardı onu yaptım tatlım
bugünde zumba yapasım var dans edicem
rica ederim tatlım yardımcı olduysam sevindimTamamdır canım, teşekkürler
1 simit miiinasilsiniz kizlar napiyorsunuz..
kahvaltim:
1 simit
2 kk peynir
6 dilim sucuk (kendi yaginda)
bir kupa yesil cay
1 simit miii
benimde canım ne zamandır istiyo simit artık derslere başlayınca yerim
afiyet şifa olsun ablam
iyiyim sen nasılsın
Günaydınn
Kahvaltı ve spor ile güne başladımm şimdi temizlik sonrası ders zamanı
hayyy masallahhh
gunaydin bu arada betulcumm
haftaya salı günü tanışma faslı olur asıl derse girişimiz haftaya cuma günü oluriyiyim dilvincim bende ne zamandir yemiyordum bizim markete her sabah taze gelir.. bugun degisik olsun dedim her sabah yumutta kepek ekmegi yumurtlicam yakinda
dersanen ne zaman basliyo??
gel bide bana ders çalıştır betül ablacımGünaydınn
Kahvaltı ve spor ile güne başladımm şimdi temizlik sonrası ders zamanı
haftaya salı günü tanışma faslı olur asıl derse girişimiz haftaya cuma günü olur
keşke bende yumurta yiyebilsem
yakında bizim sitenin eczanesine gidip iğne yaptırıcam ordaki cocuk cok yakışıklı diye yada benimle ilgileniyo diye değil ya yumurta yemek istediğim içinn
yok abla atölye dersimiz ne zaman baslar bilmiyorum haftaya program yapılcak ya persembe yada cuma olur diger zamanlar hep ders sabahtan aksama kadarrrdemek sadece yumurta yemek icin deli dilvin...
okul bitiyomu bu hafta gectinmi atolyeye...
gel bide bana ders çalıştır betül ablacım
oglen yarim muz yedim.. kepekli grisini ve peynir tabagi yaptim kendime aksam ne yapicam simdilik bilmiyorum.. kilom bir cikiyo bir iniyo bugun ayni kilodayim... halla(( su 60 tan kurtulamadim bir...
Afiyet olsun canım bende bugün tartıldım aynı kilodayım 60.9 Sabitim yani
benim kilo bir ara cikti bugun yine dustu ayni kilodayim
yani(( egzersizde yapamiyorum bugun sadece bir kac bacak hareketi yaptim.. babam bende....yemek yap kizi uyut felan zaman bulamiyorum(
lahanayi sadece aksam iciyorum bu arada.. sabah yapma firsatim olmuyo..
Evde yatılı misafir olunca insanın düzeni bozuluyor , bende pazartesi maydanoz kürüne başlamayı düşünüyrum bakalım nasıl olur
Yarın kızlar gelecek bize mezuniyet kınası yakacağız daha mezuniyete 1 sene var ama arkadaşlarımdan bazıları şehir dışına gidecek gitmeden bir anı olsun dedik
Lahana da gene fayda sağlar bence canım