hedef 50 kilo olmak.. :)))

Bugün yediklerim
Sabah : 1 yumurta, 1kk peynir, 1 dilim ekmek, yeşil çay, domates salatalık
Ara: neskafe
Öğlen: taze fasulye, yoğurt
Ara: elma
Akşam: yoğurt çorbası, 4 küçük köfte, azicik karışık kizartma, probiyotik yoğurt

Kızlar acı Çehre tohumu nu duydunuz mu? Kilo verdiriyor diyor internette fakat tuvalete çıkararak yapıyormuş buni. Bu durumdasu kkaybetmiş oluyor vücut. Guvenemedim ama yine de soriyim istedim belki daha önce kullanan vardır içinizde

kapalı olmak ciddi bi srumluluk gerektiriyo canım ilk baslarda zorlar fakar sonra neden önce kapanmamışım ki dersin:nazar:

alışveriş yapmadım ama saçma sapanda giyinmiyorum kalçamı örütücek şeyler giyiyorum eşarbımı bağlıyorum vs bi tek dar paça giyiyorum oda çok dar değil ama onuda hiç giymicem bi alışverişimi yapsam.
Elimdekilerle idare ettim pek gezmiyorum diye gezmeye gideceğim zamanlarda etek gömlek vs giyiyorum :KK31:

Gerçekten ciddi bi sorumluluk gerektiriyo ben başlarda ağlıyodum şal yapamıyorum diye alıştım daha sonra da eşarp takmaya başladım ki eşarp çoook daha güzel :KK16: şimdi iyiki kapanmışım diyorum ve hatta kapalıyken kendimi daha çok beğeniyorum . Ben kendimi beğenmeyince moralim hep bozuk olur :KK1:

Kapalı olupta kısa pantalon giyenler aşırı makyaj yapanlarada çok gülüyorum ama ya :KK1::KK1:

Bugün yediklerim
Sabah : 1 yumurta, 1kk peynir, 1 dilim ekmek, yeşil çay, domates salatalık
Ara: neskafe
Öğlen: taze fasulye, yoğurt
Ara: elma
Akşam: yoğurt çorbası, 4 küçük köfte, azicik karışık kizartma, probiyotik yoğurt

Afiyet olsun canım :KK31:

Kızlar acı Çehre tohumu nu duydunuz mu? Kilo verdiriyor diyor internette fakat tuvalete çıkararak yapıyormuş buni. Bu durumdasu kkaybetmiş oluyor vücut. Guvenemedim ama yine de soriyim istedim belki daha önce kullanan vardır içinizde

bende sassy suyunu merak ediyorum :26::KK31:

alışveriş yapmadım ama saçma sapanda giyinmiyorum kalçamı örütücek şeyler giyiyorum eşarbımı bağlıyorum vs bi tek dar paça giyiyorum oda çok dar değil ama onuda hiç giymicem bi alışverişimi yapsam.
Elimdekilerle idare ettim pek gezmiyorum diye gezmeye gideceğim zamanlarda etek gömlek vs giyiyorum :KK31:

Gerçekten ciddi bi sorumluluk gerektiriyo ben başlarda ağlıyodum şal yapamıyorum diye alıştım daha sonra da eşarp takmaya başladım ki eşarp çoook daha güzel :KK16: şimdi iyiki kapanmışım diyorum ve hatta kapalıyken kendimi daha çok beğeniyorum . Ben kendimi beğenmeyince moralim hep bozuk olur :KK1:

Kapalı olupta kısa pantalon giyenler aşırı makyaj yapanlarada çok gülüyorum ama ya :KK1::KK1:
ben kapanınca kendimi hiç beğenmezdim çünkü cevrem cok acıktı benim bende öyleydim rabbim dogru yolu gösterince bi şekilde başa cıkılıyo be fındıgım:KK16:
yasın kaçtı bu arada

Son düzenleme:
Kızlar uzun süredir giremiyordum kusura bakmayın :)
Bugün son sınavımdı :KK70:
hem onun hemde arkadaşımın doğum günü şerefine okulu astık kutladık pasta felan
Epeyce de dolaştık 2-3 saat eve bir geldim 62.9
İnanamadım :KK70:

ben kapanınca kendimi hiç beğenmezdim çünkü cevrem cok acıktı benim bende öyleydim rabbim dogru yolu gösterince bi şekilde başa cıkılıyo be fındıgım:KK16:
yasın kaçtı bu arada

bende beğenmiyodum hatta ablam açıl böyle çirkin oldun teyzelere benzedin vs diyodu da açılmadım yinede kuzenlerim felan çok beğendiler ama :KK31:

18 biticek canım :KK31:

sen kaç yaşındaydın

O neymiş ki canım?

oda zayıflamaya yarıyomuş gaiba tatlım :KK31:

bende beğenmiyodum hatta ablam açıl böyle çirkin oldun teyzelere benzedin vs diyodu da açılmadım yinede kuzenlerim felan çok beğendiler ama :KK31:

18 biticek canım :KK31:

sen kaç yaşındaydın

oda zayıflamaya yarıyomuş gaiba tatlım :KK31:
bende 18'e ocak 3 te girdim hemen hemen yaşıtız çünkü annem beni 3 gün önce doguraymış ben suan 19 dum :KK1:

Bende kapanınca ilk tereddüt ettim ama insan sonradan daha öncedende kapanabilirmişim diyor :)
Bugün gezerken gördüm şimdi söylesem mi bilemedim ama neyse
Bir bayan kapalı kıyafetler dap dar boynundan aşağısı açık görünüyo yani az da değil
Allah ıslah etsin artık ne diyelim

kizlar aksam ustu dayim vefat etti :KK43:( cok uzgunum apartopar ankaraya geldik.. babamdayim simdi.. esimle babam cenaze evine gitti.. benim kizim kucuk olunca simdide uyuyor gidemedim.. napcami bilmiyorum cok uzgunum bir iki gun yokum.. :KK43:(( dua edin ne olur opuyorum hepinizi..

kizlar aksam ustu dayim vefat etti :KK43:( cok uzgunum apartopar ankaraya geldik.. babamdayim simdi.. esimle babam cenaze evine gitti.. benim kizim kucuk olunca simdide uyuyor gidemedim.. napcami bilmiyorum cok uzgunum bir iki gun yokum.. :KK43:(( dua edin ne olur opuyorum hepinizi..

Allah sabır versin canım mekanı cennet olsun senin yapabilşeceğin bişi yok kızın küçük annene destek olmaya çalış

Başınız sağolsun canım Allah sabır versin

Ablacim basiniz sagolsun, kendisi de nurlar icinde yatsin. Soz konusu olum olunca tesellisi olmuyo ama sen guclu ol, yuzunu gozleyen bi minnosun var. Opuyorum.

Bende kapanınca ilk tereddüt ettim ama insan sonradan daha öncedende kapanabilirmişim diyor :)
Bugün gezerken gördüm şimdi söylesem mi bilemedim ama neyse
Bir bayan kapalı kıyafetler dap dar boynundan aşağısı açık görünüyo yani az da değil
Allah ıslah etsin artık ne diyelim

kapanıcaksan doğru düzgün kapanmalısın ya . Sonra tesettürü yanlış yorumluyolar o kişiler yüzünden.
Bende bi kız tanıyorum din konusunda ahkam kesiyo ama giydiği pantolonu bi tesettürlü giyemez . Tesettürde ayak pileği görünmemeli. Tarz mı yapmak istiyosun yap ama doğru yap uygun yap. Dün bi kız gördüm kapalı hakikatende çok tarz bi şekli vardı ama abartmamış kız uzun tuniğini giymiş bol hatları belli olmuyo pantolon giymiş çok dar değil normal derecede hani dışa katlamalılar varya o pantolonlardan ama bileği gözükmüyodu heryeri kapalıydı ve dikkat çekici bile değildi sadece topuzu fazla büyüktü o kadar :KK31:

başın sağolsun canım çok üzüldüm. Rabbim geride kalanlara sabır versin

Canım bence kahvaltı için şunları yapabilirsin:

-Akşamdan 2 kepek ekmeğinin arasında peynirli domatesli sandviç,
-Yine akşamdan kepek ekmeğine kaşarlı domatesli tost
-Sabah uyanır uyanmaz 1 kase yulaf gevreği/nesfit/kfleks gibi şeyler (sütle)
-Veya 1 kepek ekmeğiyle activia
-Kendi poaçanı haftasonundan kendin yapabilirsin. Tam buğday unu, veya yulaf kepeğinden peynir içeriği ekmek içeriğine göre biraz daha bol poaçalar pişirebilirsin
-Hiçbirini yapamıyorsan normal bisküvi veya poaça yiyeceğine form bisküvilerden yiyebilirsin. Hatta bir paket yerine yarım paket+1 dilim peynir/1 kase yoğurt yiyebilirsin.

Öğlen de canım bence döner/lahmacun gibi şeyler yerine yine yemeğini akşamdan hazırlayıp yanına alabilirsin. Mesela:

-Ton balıklı sandviç/salata
-Tavuklu sandviç/salata
-Et köfte+1 dilim kepek ekmeği
-Peynirli salamlı sandviç
-Fırında terbiyeli sebze+1 kepek ekmeği
-1 activia+1 avuç ceviz/fındık/badem
-Yoğurtlu meyve salatası

Gibi şeyler götürebilirsin. Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım :KK16:

harika fikirler canım ya...

X