- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
-
- Konu Sahibi elaprensess
sen yeni evlimisin ebedimutluluk ??
yok haziranda 5 yıl olacak 20 aylık kızım var
senin ?
Mrb canim. Bende hamilelikler kurbaniyim. Tabi hiçbir zaman cok zayif olmadim ama 1. Hamileligimde 18 2.sinde 12 kilo aldim. Simdi 90larin ustundeyim. Kasimbasinda kk de 94 le basladim. 1 ay oncesine kadar 87, 5 dustum.tabi cok sıkı diet yapamadim ama yinede verdim biraz. Vallah carsamba sabahi tartildim 92 olmustum. Crsba gunu tekrar basladim. Bugun 3. Gunum. Vercem insllh. Yine motivemi kaybetmezsem. Sen cok guzel vermissin. Benim oglum simdi tam 1 yasinda. Nasil verdin 19 kiloyu? Biraz anlatir misin canimpaylasım icin tesekkurler emiily bacim:))))) ben hem hızli hem kalici olsun istiyorum... yasam seklimi degistirdim... umarim devam ederimm.... hayatimda gazli icecekler cikti .. ekmegimi degistirdim.. ekmek az yiyorum tercihen sabahlari... tatli yememeye calisiyorum... arada dondurma haric... onceden bir cikolata yerdimmm.. anlatamamhareketlerimi artirdim ve mutlaka egzersiz yapmaya calisiyorum
hizli kilo vermek istememin sebebi 90 kilo kabus gibiydi... dusunmek istemiyorumm.. suan dizim agriyor kilodan kalma bir sorun.. 57 -63 arasi gidip gelirken birden hamile kaldim... ve nasil oldu bilmiyorum.. 101 gordumm... vucudum catladi ani kilo alinca gogsumde cok sarkti... allahtan simdi daha iyiyim... gecen yaz 85 kiloydum bebegimle tatile gittik ve ben tatil boyunca hic denize girmedim 2 hafta boyunca catlaklarim yeniydi kirmiziydi o zamanlar ... ve sadece hamile kiyafetlerim oluyodu.. beni bir sene gormeyenler cok sasirdilar... cok kilo almissim diye..simdi haziran olmadan kilo vermek incecik olmak ve bunuda devam ettirmek istiyorumm.. kilo vucudumda kalıci olmadan...
bu arda hala eski kiyafetlerime giremedimm...
benimde temmuzda 8 olacak... benimde tam bir yasinda bir kizim var gecen cumartesi yasini kutladik Allah bagislasinnn sana minnosunuuu:)))) Allah uzun saglikli bir omur versinn aminnnn
Kizlar su an itibariyle 45 dk spor yapılmıştır
Aksam yemegi de dayanamadim cigkofte yedim
Ama az yedim :)
Mrb canim. Bende hamilelikler kurbaniyim. Tabi hiçbir zaman cok zayif olmadim ama 1. Hamileligimde 18 2.sinde 12 kilo aldim. Simdi 90larin ustundeyim. Kasimbasinda kk de 94 le basladim. 1 ay oncesine kadar 87, 5 dustum.tabi cok sıkı diet yapamadim ama yinede verdim biraz. Vallah carsamba sabahi tartildim 92 olmustum. Crsba gunu tekrar basladim. Bugun 3. Gunum. Vercem insllh. Yine motivemi kaybetmezsem. Sen cok guzel vermissin. Benim oglum simdi tam 1 yasinda. Nasil verdin 19 kiloyu? Biraz anlatir misin canim
amin cümlemizin
doğum günü kutlu olsun yavrunun,nice yıllara inşallah
ayyy nedmek fistik buraya yazdikca daha motive olacaksinnnn..ruhsagligi cokk onemli neyi kafana takiyorsun bilmiyorum ama kendine dikkat etttt...hersey halloluyor her sorun sağlik bizde oldugu surece yapilmicak sey yokhoşbulduk benide aranıza kattıgınız içn teekkür ederm, sıkıntılı bir süreç geçriyorum doktora gittim ilaç verdi depresyondaymısım bi verp sonra bırakıp alıyorum, kalan kilolarıda versem güvenim daha yerine gelicek sanki:) bugün ittbrayle tartıldım 54 kg yumvereblrsem fazlalıklarım gdicek mutlu bir ben olucam, sabah sıkı bir diyet kahvaltı yaptım:) brazda ara ögn meyve yiyem:) tekrr teekkürler:)
:)))))))))
ayyy nedmek fistik buraya yazdikca daha motive olacaksinnnn..ruhsagligi cokk onemli neyi kafana takiyorsun bilmiyorum ama kendine dikkat etttt...hersey halloluyor her sorun sağlik bizde oldugu surece yapilmicak sey yok
destegin için teekkür ederm elaprenses, eşmle sıkıntılarımız var meslef, daha dogrusu hep öfkeli, aşırı sinirli daha br çok sey bu durumda malesef stem dışı depresyon oluştrmuş bnde, zayıflıyyaımda gönlüme göre olayım bu da beni motive etsin istyorum, maş br yılda 19 hatta 24 kilo ne demek:) harikasınız bnmde niyetm 7 veya 8 kilo vermek yaza grnce fazlalıksız fıstık gibi olmak hedefm:) şimd sizle beraber daha daha motive olurum inş, tartılma günü yapıyor musunz?
ayyy nedmek fistik buraya yazdikca daha motive olacaksinnnn..ruhsagligi cokk onemli neyi kafana takiyorsun bilmiyorum ama kendine dikkat etttt...hersey halloluyor her sorun sağlik bizde oldugu surece yapilmicak sey yok
destegin için teekkür ederm elaprenses, eşmle sıkıntılarımız var meslef, daha dogrusu hep öfkeli, aşırı sinirli daha br çok sey bu durumda malesef stem dışı depresyon oluştrmuş bnde, zayıflıyyaımda gönlüme göre olayım bu da beni motive etsin istyorum, maş br yılda 19 hatta 24 kilo ne demek:) harikasınız bnmde niyetm 7 veya 8 kilo vermek yaza grnce fazlalıksız fıstık gibi olmak hedefm:) şimd sizle beraber daha daha motive olurum inş, tartılma günü yapıyor musunz?
7 ,8 kilo rahatlikla verirsin.... kararli istikrarli ol yeterrr...anliyorum seni kendin icin biseyler yapmak istiyorsun insan kilo verince daha iyi hissediyo kendini... esinle olan durumunuz icin uzuldummm(( cocugun varmi?? insallah duzelir... sanirim asil onun doktora gitmesi gerek ofke kontrolu icinn... sen kendini strese sokma... umarim hersey yoluna girer...
7 ,8 kilo rahatlikla verirsin.... kararli istikrarli ol yeterrr...anliyorum seni kendin icin biseyler yapmak istiyorsun insan kilo verince daha iyi hissediyo kendini... esinle olan durumunuz icin uzuldummm(( cocugun varmi?? insallah duzelir... sanirim asil onun doktora gitmesi gerek ofke kontrolu icinn... sen kendini strese sokma... umarim hersey yoluna girer...
teşekkür ederm canım destegin için evet cnm bir evldım var 2,5 yaşında Allah bagıslasın sizinde kuzularınızı, tmda edet öncesi ama braz sabrla kaybettgm özgüven gelick diye kendimi motive ediyorum:)
teşekkür ederm canım destegin için evet cnm bir evldım var 2,5 yaşında Allah bagıslasın sizinde kuzularınızı, tmda edet öncesi ama braz sabrla kaybettgm özgüven gelick diye kendimi motive ediyorum:)
bu arada yazmayi unuttum kilo bildirimi yarin yani pazarlari oluyo :)))
Ben de aranıza katılmak istiyorum :) Benim hedefim 49 ama 49-50 çok farketmez, desteğe ihtiyacım var :)
hosgeldin esrasimdi kac kilosun ???umarimm.. burda yazarak daha motive olur bir an once verirsin kilocuklarini bizde sana destek oluruz
bu arada yazmayi unuttum kilo bildirimi yarin yani pazarlari oluyo :)))
hosgeldin esrasimdi kac kilosun ???umarimm.. burda yazarak daha motive olur bir an once verirsin kilocuklarini bizde sana destek oluruz
Hoşbulduk :) Şuanda 54 kiloyum :)
5 kilo verceksin o zamn ...biraz sabirla ve kararlilikla verirsin... yeterki kararli oll :)))Hoşbulduk :) Şuanda 54 kiloyum :)
tünaydın ela biz kızımla yeni kalktık
off ya bu aralar erken uyanamıyoruz
ne guzel yaaa ben 2 saat uyudugumu hatirlamiyorum bir senedir... kizim aksam 9 da uyur ondan sonra her 20 dakkada yada 15 dakkada uyanir.. uyanir dedigim gozunu acmaZ ama miz miz mizildar salla beni emzik ver sut ver diye.. sabah 6 bucuk bazen 7 ye kadar bole devam eder... deligibi salliyoz... sallamayi birakinca hareketlenip aglamaya basliyo.. ama gozler kapali... uyku problemimiz var... simdide ust dis cikacak oda eklenince..(( dun hic uyumadan 4 e kadar saladik esimle sirayla 4 ten sonra daldi. 7 ye kadar 2 kez daha mizildandi.. puffff