hedef 50 kilo olmak.. :)))

Mrb canim. Bende hamilelikler kurbaniyim. Tabi hiçbir zaman cok zayif olmadim ama 1. Hamileligimde 18 2.sinde 12 kilo aldim. Simdi 90larin ustundeyim. Kasimbasinda kk de 94 le basladim. 1 ay oncesine kadar 87, 5 dustum.tabi cok sıkı diet yapamadim ama yinede verdim biraz. Vallah carsamba sabahi tartildim 92 olmustum. Crsba gunu tekrar basladim. Bugun 3. Gunum. Vercem insllh. Yine motivemi kaybetmezsem. Sen cok guzel vermissin. Benim oglum simdi tam 1 yasinda. Nasil verdin 19 kiloyu? Biraz anlatir misin canim

benimde temmuzda 8 olacak... benimde tam bir yasinda bir kizim var gecen cumartesi yasini kutladik Allah bagislasinnn sana minnosunuuu:)))) Allah uzun saglikli bir omur versinn aminnnn

amin cümlemizin
doğum günü kutlu olsun yavrunun,nice yıllara inşallah

hoşbulduk benide aranıza kattıgınız içn teekkür ederm, sıkıntılı bir süreç geçriyorum doktora gittim ilaç verdi depresyondaymısım bi verp sonra bırakıp alıyorum, kalan kilolarıda versem güvenim daha yerine gelicek sanki:) bugün ittbrayle tartıldım 54 kg yum vereblrsem fazlalıklarım gdicek mutlu bir ben olucam, sabah sıkı bir diyet kahvaltı yaptım:) brazda ara ögn meyve yiyem:) tekrr teekkürler:)

Kizlar su an itibariyle 45 dk spor yapılmıştır
Aksam yemegi de dayanamadim cigkofte yedim
Ama az yedim :)

süpersinnnn renitsaaaa 45 sporrrr

merhaba canım Allah bağışlasın yavrularınıı sana ve eşinee.. aminnn..
valla tatlım o kadar kararlı başladım kii.... 6 aydır kararlı birşekilde devam ediyorum bir kaç kez bozdum diyetimi o da 1 elin 5 parmağını geçmez ve sadece öğündür bozdugum.... tatlı hiç tüketmedim 6 aydır sadece dondurma oda ayda bir light tercihen.... kesinlikle gazlı içecek içmedimm... konsantire meyve suyu felan yokkk hiç içmedim ve artıkta içmeyi düşünmüyorum hayatımda yeşil çay ,ayran, kahve ve su varrr.. cayı sekersiz içiyorum artık . aslında hep bildiğimiz şeyler... ama en önemlisi kararlılık... çok hırslanmıştımmm çünkü..... bişey yerken bir anlık zevk diye düşündüm ve yemedim... evde egzersizler yapıyorum kendimce... mutlaka biraz mekik yok bacak hareketi olsun yapmadan yatmamaya calıştımmmm.... yani kısacası diyete sadık kalıp kararlı olmakla ilgiliii canımmm

amin cümlemizin
doğum günü kutlu olsun yavrunun,nice yıllara inşallah

teşekkürler teyzesiii aminnnnn

Son düzenleme:
ayyy nedmek fistik buraya yazdikca daha motive olacaksinnnn..ruhsagligi cokk onemli neyi kafana takiyorsun bilmiyorum ama kendine dikkat etttt...hersey halloluyor her sorun sağlik bizde oldugu surece yapilmicak sey yok

kahvaltim 8:30
3 dilim ince sucuk kendi yaginda
1 dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
bir parmak kasar
biraz beyaz peynir
yesil cay bir fincan
simdi kahve iciyorummm

Son düzenleme:

Benim de hedefim 50 kilo.

Çok garip bi şekilde kilo aldım ben.

Yıllarca hep 50 kiloydum, nişanlandıktan sonra nişan stresinden insanlar zayıflar, ben 5 kilo aldım.

Bi de oburum ki sormayın.

Ama yediklerim kilo olmuyo bende. Sadece nişan döneminde aldığım 5 kiloyu veremiyorum.

Boyum 1.70

50 kiloya düşmek zorunda hissediyorum kendimi. Bi de kollarım bacaklarım incecik, belim de ince. Sadece göbek oldu o kadar.

Evde spor yapmaya da üşeniyorum. Yürüyüş mü yapsam naapsam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…