- 21 Mart 2013
- 1.514
- 127
-
- Konu Sahibi elaprensess
cig kofte etsiz bence olmaliii :))
kızlar geçen gün bi sağlıkçıyı dinledim
hatırlamıyorum şimdi ismini
diyette çigköfte yiyebilirsiniz
hekm acı olduğu için metabolizmayı hızlandırı
hem bulgur tok tutar yazıyodu
sizce doğruluk payı var mıdır
bana mantıklı geldi
bilemicem ama bana bulgur yasak,diyetisyenim sadece izinli ününde yiyiebilirsin dedi çiğköfteyi ...
ay öyle de kahvaltıda yiyemiyorum ben yaa
diyet super gidiyor ama dun egzersiz yapamadim bugun biraz az basladim aksama kadar bakalim ne kadar yapicam....
oohh missss bende yulaf ezmesi alicam bu hafta bakalim nasil tadi denemedimm.... kahvaltida gevrek felan sevmiyorum ama ara ogun yapa bilirimmm
bebisin varmiss biraz daha sıksan disini... emzirirken kilo verirsin zaten sadece biraz daha dikkat edebilirsin...tatli ve hamur islerini kesen .. emzirir ken vere bilirsin ole ...sıkı bir diyet olunca sut kaliteside bozuluyo(((
oohh missss bende yulaf ezmesi alicam bu hafta bakalim nasil tadi denemedimm.... kahvaltida gevrek felan sevmiyorum ama ara ogun yapa bilirimmm
yulafmi kilo yaparr???Ara öğün yaparsan kilo alabilirsin(( yulafın icine biraz ceviz at sütünü cok koyma gayet lezzetli oluyor mmmm canım cekti vallah :) aklıma ciğköfte geldi ya canım cok istiyor yesemmi bir dürüm :)
6. ayda ek besine gecer bebisin o zaman rahatlarsin.... evde egzersizler yapa bilirsin bende evden cikamiyorum.. ama egzersizler yapiyorum gercekten gozle gorulur fark varrrrbende aşırı hareketsizlik var ... sürekli evdeyim gitmiyor bir türlü mart 13 bebeğim 6 aylık olucak yeniden diyetisyene gideceğim..ek besinede başlayacım için
sanada hafta iyi hafta sonlari fistiko :)))) insalllahh pazartesi herkez kilo vermis olarak baslar haftayakızlar herkeze iyi hafta sonları diliyorum.
hafta sonu çok yoğun olucam giremeyebilirim.
inşallah diyeti bozmucaz hafta sonu pazartesi kilo vermiş şekilde morallerimiz yüksek olucak.
hosgeldinnnnnarkadaslar merhaba hedef kilolarımız çok yakın müsade ederseniz bende aranıza katılıp siznle kilo verebilr miyim?
kızlar yaa geçen markete gidince bende baktım yulaf ezmesi ama bulamadım hangi reyonda bulunuyor genelde
ya hergün yenmez ki zaten
serbest diye abartmak olmaz
haftada bir anca yerim
umarım tadını beğenirsin,ben yoğurtla yiyordum ama midem daha fazla yulaf ezmesini kaldırmadı
yerken midem bulanıyordu,bıraktım
bende yogurtla dusunuyorumm
ara ogun icinnn ....
zaten sade yenmezki ama tadı güzel değil,istersen onun yerine kepek buğdayıda yiyebilirisn
ben denemedim,onuda yiyeyemem diye
kepek bugdayinida marketten mi aliyoruz
bi kez alıcaktım deniyim diye eşimin bakmadığı market kalmadı bulamamış
ama büyük marketlerde elbet vardır
eşim bana hayvan yemleri satan yerde vardır muhakkak,ben sana ordan alırım demişti