- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar dünkü menümü yazayım;
1.00 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı) (114 kcal) 114 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 64 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (5 Adet - 150gr) İzmir Köfte (250 kcal) 250 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Milföy Börek (165 kcal) 165 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal) 100 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 64 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Tahinli Pekmez (88 kcal) 88 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 63 kcal
4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 32 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen (223 kcal) 112 kcal
Alınan Kalori Toplamı1199 kcal
yalnız bu akşam ki yemeğim yağsız tavada pişmiş köfte , patates kızartması, biber kızartması , patlıcan kızartması ve domates sosu eşime söz vermiştim 55 kg olunca seni ödüllendiricem diye :)) tabi ben köfte ile domates sosunu yicem diğerlerininde tadına bakarım sadece adamcağız benimle beraber karnabahar brokoli lahana yemekten bıktı :)) napalım çalışan bayanım ben zaten 2 kişiyiz bide 2 kişi içinde ayrı yemek mi pişiriyim :))
50 dakikalık gölge boksu :) bitmiştir :) simddi lezzetli bir gevrek :)))
herkes kendini ödüllendirir.. sende eşini
afiyett olsun gölge boksu hep yapıyor musun işe yarıyor muuu??? sen yazınca netten baktım açıkçası hiç aklıma gelmez bu sporr
herkes kendini ödüllendirir.. sende eşini
aynen öylee :)) eşim bahane ben şahane :))
Coook ise yarıyor :) sürekli yapıyorum ve cok zevkli :) billy blanksın calısmaları var 50 dk falan onlar cok faydalı deneyebilirsin :)))
Bende katılıyım dicem ama iradem çok zayıf evdede canım sıkılınca yemek yiyesim geliyor. Ben 1.71 boyındayım 55 kiloyum. Hedef 53 ama bu yeme dengesizliğimle nasıl olcak bilmiyorum(
tamam billy blanks bakiyim merak ettim
hossgeldinnnn:)) belki bura yazarsan yediklerini engellersin kendini:))))
Bende katılıyım dicem ama iradem çok zayıf evdede canım sıkılınca yemek yiyesim geliyor. Ben 1.71 boyındayım 55 kiloyum. Hedef 53 ama bu yeme dengesizliğimle nasıl olcak bilmiyorum(
günaydın kızlarr
bugün biraz geç kalktım kahvaltımı hazırlayamadım
o yüzden simit yedim
şimdi de yeşil çay içiyorum
Günaydın kızlar kahvaltım biraz gecikti şimdi haşlanmış yumurta peynir zeytin domates yicem
günaydin guzellerrr
ben kahvaltimi yazmayi unutmusum
saat 8 gibi ackarnina 2 ceviz 2 gunkurusu kayisi
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
4 dilim domates
biraz kasar ve beyaz peynir
2 siyah zeytin
1 kupa yesil cay
az oncede sutlu kahve
İki kilocukmus ya :) en fazla 2 haftanı alır oda tas catlasa :) ama bence 50 kilo olmalısın :)))) illaki geri alıcagın zamanlar olur o zaman sıkıntıya girmemek icin baslamısken tam basla
Bence sabah 7 de güne basla :) bir kase nestle gevrek ye yağsız süt ile 2 saat sonra gölge boksunu yap sonra spordan sonra bir elma veya portakal ye acıktıpında normal öğün ye ekmeksi . Aksamda yine gevrek ye bence :) ben öyle yapıyorum iyi olucak insallah birde ben aksamda 1 saat pilates yapıyorum . Birde günde 20 gr bitter cikolatayı ihmal etmiyorm :)Harikasın bncede :))
Şimdi ben sabahlara nestle akşam az yesem evde bu gölgeli boks mudur nedir onu yapsam olurherhalde :))
Harikasın :) benim kahvaltım bir kase yagsız gevrekti tabi ondan önxe 50 dk gölge boksu yaptım . Spordan snra birtane portakal yedim . Simdide öğle yemeği adında kücüm bir yarım sandviç yedim:) tabiki sandwichden önce 20 gr bitter cikolatamı unutmadım :) cantamada birtane elma koydum canım okulda birşey cekerse onu yiyeceğim :)günaydin guzellerrr
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
4 dilim domates
2 siyah zeytin
1 kupa yesil cay
az oncede sutlu kahve
günaydin guzellerrr
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
4 dilim domates
2 siyah zeytin
1 kupa yesil cay
az oncede sutlu kahve
Kesinlikle doğru ben cifköfte hastasıyım hemde bir oturuşta iki dürüm yerim rahat. Cok sıkı diyet yaptıgımda dahi yedim öğlen yemeği adında ve hic bir kilo artışı olmadı aksine metobolizmaö tavan yapıyorkızlar geçen gün bi sağlıkçıyı dinledim
hatırlamıyorum şimdi ismini
diyette çigköfte yiyebilirsiniz
hekm acı olduğu için metabolizmayı hızlandırı
hem bulgur tok tutar yazıyodu
sizce doğruluk payı var mıdır
bana mantıklı geldi
Hemide yedi mi :))) ay bn on iki on bire kadar uyurdum :)) ama denicem mantıklıBence sabah 7 de güne basla :) bir kase nestle gevrek ye yağsız süt ile 2 saat sonra gölge boksunu yap sonra spordan sonra bir elma veya portakal ye acıktıpında normal öğün ye ekmeksi . Aksamda yine gevrek ye bence :) ben öyle yapıyorum iyi olucak insallah birde ben aksamda 1 saat pilates yapıyorum . Birde günde 20 gr bitter cikolatayı ihmal etmiyorm :)
Kesinlikle doğru ben cifköfte hastasıyım hemde bir oturuşta iki dürüm yerim rahat. Cok sıkı diyet yaptıgımda dahi yedim öğlen yemeği adında ve hic bir kilo artışı olmadı aksine metobolizmaö tavan yapıyor