hedef 50 kilo olmak.. :)))

herkes kendini ödüllendirir.. sende eşini

50 dakikalık gölge boksu :) bitmiştir :) simddi lezzetli bir gevrek :)))

afiyett olsun gölge boksu hep yapıyor musun işe yarıyor muuu??? sen yazınca netten baktım açıkçası hiç aklıma gelmez bu sporr

herkes kendini ödüllendirir.. sende eşini

afiyett olsun gölge boksu hep yapıyor musun işe yarıyor muuu??? sen yazınca netten baktım açıkçası hiç aklıma gelmez bu sporr

Coook ise yarıyor :) sürekli yapıyorum ve cok zevkli :) billy blanksın calısmaları var 50 dk falan onlar cok faydalı deneyebilirsin :)))

Bende katılıyım dicem ama iradem çok zayıf evdede canım sıkılınca yemek yiyesim geliyor. Ben 1.71 boyındayım 55 kiloyum. Hedef 53 ama bu yeme dengesizliğimle nasıl olcak bilmiyorum(

Coook ise yarıyor :) sürekli yapıyorum ve cok zevkli :) billy blanksın calısmaları var 50 dk falan onlar cok faydalı deneyebilirsin :)))

tamam billy blanks bakiyim merak ettim

Bende katılıyım dicem ama iradem çok zayıf evdede canım sıkılınca yemek yiyesim geliyor. Ben 1.71 boyındayım 55 kiloyum. Hedef 53 ama bu yeme dengesizliğimle nasıl olcak bilmiyorum(

hossgeldinnnn:)) belki bura yazarsan yediklerini engellersin kendini:))))

günaydın kızlarr
bugün biraz geç kalktım kahvaltımı hazırlayamadım
o yüzden simit yedim
şimdi de yeşil çay içiyorum

Günaydın kızlar kahvaltım biraz gecikti şimdi haşlanmış yumurta peynir zeytin domates yicem

İki kilocukmus ya :) en fazla 2 haftanı alır oda tas catlasa :) ama bence 50 kilo olmalısın :)))) illaki geri alıcagın zamanlar olur o zaman sıkıntıya girmemek icin baslamısken tam basla

günaydın kızlarr
bugün biraz geç kalktım kahvaltımı hazırlayamadım
o yüzden simit yedim
şimdi de yeşil çay içiyorum

Günaydın kızlar kahvaltım biraz gecikti şimdi haşlanmış yumurta peynir zeytin domates yicem

günaydin guzellerrr
ben kahvaltimi yazmayi unutmusum
saat 8 gibi ackarnina 2 ceviz 2 gunkurusu kayisi
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
4 dilim domates
biraz kasar ve beyaz peynir
2 siyah zeytin
1 kupa yesil cay
az oncede sutlu kahve

Son düzenleme:
günaydin guzellerrr
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
4 dilim domates
2 siyah zeytin
1 kupa yesil cay
az oncede sutlu kahve

Afiyet olsun canım nasıl gidiyor egzersiz,diyet?

İki kilocukmus ya :) en fazla 2 haftanı alır oda tas catlasa :) ama bence 50 kilo olmalısın :)))) illaki geri alıcagın zamanlar olur o zaman sıkıntıya girmemek icin baslamısken tam basla

Harikasın bncede :))
Şimdi ben sabahlara nestle akşam az yesem evde bu gölgeli boks mudur nedir onu yapsam olurherhalde :))

kızlar geçen gün bi sağlıkçıyı dinledim
hatırlamıyorum şimdi ismini
diyette çigköfte yiyebilirsiniz
hekm acı olduğu için metabolizmayı hızlandırı
hem bulgur tok tutar yazıyodu
sizce doğruluk payı var mıdır
bana mantıklı geldi

Harikasın bncede :))
Şimdi ben sabahlara nestle akşam az yesem evde bu gölgeli boks mudur nedir onu yapsam olurherhalde :))
Bence sabah 7 de güne basla :) bir kase nestle gevrek ye yağsız süt ile 2 saat sonra gölge boksunu yap sonra spordan sonra bir elma veya portakal ye acıktıpında normal öğün ye ekmeksi . Aksamda yine gevrek ye bence :) ben öyle yapıyorum iyi olucak insallah birde ben aksamda 1 saat pilates yapıyorum . Birde günde 20 gr bitter cikolatayı ihmal etmiyorm :)

günaydin guzellerrr
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
4 dilim domates
2 siyah zeytin
1 kupa yesil cay
az oncede sutlu kahve
Harikasın :) benim kahvaltım bir kase yagsız gevrekti tabi ondan önxe 50 dk gölge boksu yaptım . Spordan snra birtane portakal yedim . Simdide öğle yemeği adında kücüm bir yarım sandviç yedim:) tabiki sandwichden önce 20 gr bitter cikolatamı unutmadım :) cantamada birtane elma koydum canım okulda birşey cekerse onu yiyeceğim :)

günaydin guzellerrr
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
4 dilim domates
2 siyah zeytin
1 kupa yesil cay
az oncede sutlu kahve

Kesinlikle doğru ben cifköfte hastasıyım hemde bir oturuşta iki dürüm yerim rahat. Cok sıkı diyet yaptıgımda dahi yedim öğlen yemeği adında ve hic bir kilo artışı olmadı aksine metobolizmaö tavan yapıyor

Hemide yedi mi :))) ay bn on iki on bire kadar uyurdum :)) ama denicem mantıklı

ayy içimi rahatlattın teşekkür ederim
çok seviyorum bende
fakat vicdan yapıp yemiyodum
o zaman azar azar yiyebilirim
ama dürüm yememek lazım yaa
hamur ya hani:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…