Hedef 50 kilo diyet günlüğü

Sabah:ballı limonlu ılık su
Sütlü türk kahvesi
Kahvaltı: omlet, 1 dilim tam buğday ekmeği,6zeytin,sekersiz cay
Ara: yeşil elma
Ara:2si1arada
Aksam: yoğurtlu brokoli haşlama. Az makarna

Merhaba, ben suan 68 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum. Benimle birlikte zayıflamak isteyenleri bekliyorum. Günlük yaptığım şeyleri paylaşacağım.
22/02/2023: 68.00
23/02/2023: 66.80
24/02/2023: 66.10
Merhaba kilomuzda hedef kilomuzda aynı beraber aynı yolda yürüyebiliriz kilodaşım

Merhaba kilomuzda hedef kilomuzda aynı beraber aynı yolda yürüyebiliriz kilodaşım
Çok iyiberaber devam edelim. Suan uyguladığın belli bir diyet programı varmı? Günlük yediklerimizi ve sporumuzu yazalım.pazar günleri de kilo bildirimi yaparız. Uyar mı sana?

Çok iyiberaber devam edelim. Suan uyguladığın belli bir diyet programı varmı? Günlük yediklerimizi ve sporumuzu yazalım.pazar günleri de kilo bildirimi yaparız. Uyar mı sana?
Uyar tabi . Spor salonuna başladım bende ama çok düzenli gidemiyorum şuan tam 68 kiloyum.
Sabah kahvaltıda iki yumurta, biraz peynir , 3 zeytin ,bir dilim tam buğday ekmeği yedim

Uyar tabi . Spor salonuna başladım bende ama çok düzenli gidemiyorum şuan tam 68 kiloyum.
Sabah kahvaltıda iki yumurta, biraz peynir , 3 zeytin ,bir dilim tam buğday ekmeği yedim
Ben daha spora başlamadım:d ins başlıcam. O zaman senin başlangıc kilona 68 kg yazıyorum. Ben daha kahvaltı yapmadım. 2 ögün yiyorum aralıklı oruc gibi. Ondan 11bucuk 12 gibi kahvaltı yapıyorum.

Ben daha spora başlamadım:d ins başlıcam. O zaman senin başlangıc kilona 68 kg yazıyorum. Ben daha kahvaltı yapmadım. 2 ögün yiyorum aralıklı oruc gibi. Ondan 11bucuk 12 gibi kahvaltı yapıyorum.
Ben çalışıyorum o yüzden 3 öğün yiyorum duzenli

Dün aksam yemeği: 6 kasık bezelye yemegi,3 kaşık pirinc pilavı, 4 kasık yoğurt

Bugün düne göre yarım kilo vermişim. Regl olmama rağmen, buna cok sevindim. Haftada 2 kilo vermeye devam edersem 2 aya istediğim hedefe ulaşacağım inşallah.

Banada yardımcı olurmusun
Canim, saglikli ve doyurucu yemek gerekiyor. Uzun bir süreç. Tek formulü yok maalesef
Bugün düne göre yarım kilo vermişim. Regl olmama rağmen, buna cok sevindim. Haftada 2 kilo vermeye devam edersem 2 aya istediğim hedefe ulaşacağım inşallah.
Tebrikler. İyi gidiyorsun. Ben yarim kg-1 kg arasi veriyorum genelde haftalik. Bu arada ilk tanistigimizda, 2 mesaj daha yazmistim, muhtemelen gormedin, dicem dicem erteliyorum , cunku begeni bile yoktu. Nasil gozden kacti anlamadim

Bakim bi canım. Kusura bakma gözümden kaçmıştır. Telefondan giriyorum da. Bence düzenli kilo veriyorsan sen de iyi gidiyorsun. Bi yerlerle mutlaka direnc kilosu oluyor. Tek sıkıntı iste sporla desteklememem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…