Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kilomuzda hedef kilomuzda aynıMerhaba, ben suan 68 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum. Benimle birlikte zayıflamak isteyenleri bekliyorum. Günlük yaptığım şeyleri paylaşacağım.
22/02/2023: 68.00
23/02/2023: 66.80
24/02/2023: 66.10
Çok iyiMerhaba kilomuzda hedef kilomuzda aynıberaber aynı yolda yürüyebiliriz kilodaşım
![]()
Uyar tabi . Spor salonuna başladım bende ama çok düzenli gidemiyorum şuan tam 68 kiloyum.Çok iyiberaber devam edelim. Suan uyguladığın belli bir diyet programı varmı? Günlük yediklerimizi ve sporumuzu yazalım.pazar günleri de kilo bildirimi yaparız. Uyar mı sana?
Ben daha spora başlamadım:d ins başlıcam. O zaman senin başlangıc kilona 68 kg yazıyorum. Ben daha kahvaltı yapmadım. 2 ögün yiyorum aralıklı oruc gibi. Ondan 11bucuk 12 gibi kahvaltı yapıyorum.Uyar tabi . Spor salonuna başladım bende ama çok düzenli gidemiyorum şuan tam 68 kiloyum.
Sabah kahvaltıda iki yumurta, biraz peynir , 3 zeytin ,bir dilim tam buğday ekmeği yedim
Ben çalışıyorum o yüzden 3 öğün yiyorum duzenliBen daha spora başlamadım:d ins başlıcam. O zaman senin başlangıc kilona 68 kg yazıyorum. Ben daha kahvaltı yapmadım. 2 ögün yiyorum aralıklı oruc gibi. Ondan 11bucuk 12 gibi kahvaltı yapıyorum.
Boyun kaç bu arada? Ben de çalışıyorum ama öğleye kadar içecekle idare ediyorumBen çalışıyorum o yüzden 3 öğün yiyorum duzenli
Yulafı şeker içermeyen fıstık ezmesi ile de yiyebilirsiniz. Enerji verir ve protein içerir. Migros'ta şekersiz seçenekler var. Kolay gelsin.Kahvaltı: yulaf,süt,kakao,bal,muz
Teşekkür ederim. Öyle de denerimYulafı şeker içermeyen fıstık ezmesi ile de yiyebilirsiniz. Enerji verir ve protein içerir. Migros'ta şekersiz seçenekler var. Kolay gelsin.![]()
Banada yardımcı olurmusunBenim şöyle, dogum kilolarim vardı, verdim şükür. 20 kg kadarama yine de devam etmek istiyorum tabi.
Canim, saglikli ve doyurucu yemek gerekiyor. Uzun bir süreç. Tek formulü yok maalesefBanada yardımcı olurmusun
Tebrikler. İyi gidiyorsun. Ben yarim kg-1 kg arasi veriyorum genelde haftalik. Bu arada ilk tanistigimizda, 2 mesaj daha yazmistim, muhtemelen gormedin, dicem dicem erteliyorum , cunku begeni bile yoktu. Nasil gozden kacti anlamadimBugün düne göre yarım kilo vermişim. Regl olmama rağmen, buna cok sevindim. Haftada 2 kilo vermeye devam edersem 2 aya istediğim hedefe ulaşacağım inşallah.
Bakim bi canım. Kusura bakma gözümden kaçmıştır. Telefondan giriyorum da. Bence düzenli kilo veriyorsan sen de iyi gidiyorsun. Bi yerlerle mutlaka direnc kilosu oluyor. Tek sıkıntı iste sporla desteklemememCanim, saglikli ve doyurucu yemek gerekiyor. Uzun bir süreç. Tek formulü yok maalesef
Tebrikler. İyi gidiyorsun. Ben yarim kg-1 kg arasi veriyorum genelde haftalik. Bu arada ilk tanistigimizda, 2 mesaj daha yazmistim, muhtemelen gormedin, dicem dicem erteliyorum , cunku begeni bile yoktu. Nasil gozden kacti anlamadim![]()